Zbigniew100 27.04.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Obie Was lubię to nie powiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.04.2010 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 No to prawie jak u mnieU nas nikt nie zostawał bo wszyscy prócz chrzestnego mieli blisko, a chrzestnu musiał jechać bo w poniedziałek do pracy i dzieci do szkoły Dobrze że już po - mimo wszystko, jakoś zawsze się przy takich imprezach stresuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.04.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Obie Was lubię to nie powiem . to może dwie wycieczki sobie zrobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.04.2010 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Obie Was lubię to nie powiem . spryciarz my Ciebie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.04.2010 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 to może dwie wycieczki sobie zrobisz? dla zdrowia na rowerze......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.04.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Dobrze że już po - mimo wszystko, jakoś zawsze się przy takich imprezach stresuję mama nadzieję, że u nas tez pójdzie gładko Fajnie, ze jest 3-ci wolny i ja dodatkowo odbieram 4 maja wolny za 1-szego. Taki długi weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.04.2010 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 ja za 1 mam wolne 14 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.04.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 dla zdrowia na rowerze......... a to dobry pomysł. Miałabym w końcu doping, zeby mój rower odgruzować i wskazana byłaby wycieczka nad zalew. Zbyszek widział jak tam fajnie mamy. To może 3 maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.04.2010 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Nie mam rowerku, ale może na orbitreku dolecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.04.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 To dobrze,że Wiktor i Ty jesteście zadowoleni z Komunii. Szczęściara,bo już masz to za sobą ,a niektóre mają przed sobą . Prawda Aneta;). Ja dziś idę do restauracji po raz ostatni, na przed ostatni,bo w piątek muszę donieść owoce i Picollo. Cały czas mam dylemat,czy nie za mało jedzenia, bvo jak rzucą się na coś wszyscy to co:eek:. Jeszcze 2 próby dziś i w czwartek wraz z spowiedzią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.04.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Ja dziś idę do restauracji po raz ostatni, na przed ostatni,bo w piątek muszę donieść owoce i Picollo. Cały czas mam dylemat,czy nie za mało jedzenia, bvo jak rzucą się na coś wszyscy to co:eek:. Jeszcze 2 próby dziś i w czwartek wraz z spowiedzią. jak zabraknie to moze pizzę zamówisz. Sprawdź skąd będą dowozic. W domu tak jakoś lepiej pod tym względem. Zawsze coś sie znajdzie, wymysli. U nas ostatnia próba w czwartek- z proboszczem tak jak wczoraj a w sobote spowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.04.2010 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 kamlotku - jak cudnie mi powiedzieć że jak mi dobrze że już to wszystko za mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.04.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 kamlotku - jak cudnie mi powiedzieć że jak mi dobrze że już to wszystko za mną nie no. Mówisz jakby to było cos strasznego . A poza niewielkim stresem to chyba wesoły i przyjemny dzień, coooo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.04.2010 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 anetko - pewnie że fajny dzień ja pop postu wszystko bardzo przezywam i w tym jest problem, po takich impreazach czuję się wypalona, bo zawsze chcę żeby wszystko było idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.04.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Widzisz Kawika możesz odhaczyć sobie kolejną gwiazdkę. Dom wybudowałaś, komunię własnoręcznie wyprawiłaś(ja idę na łatwiznę, zresztą brak miejsca w M -3). Aneta już widzę jak zamawiam pizzę. W tej restauracji musiałam załatwić nawet w-z na tort z restauracji,z której sami czasami zamawiają ciasta. Rozmawiałam,że w razie czego będę po cichu zamawiać,aby nikt nie słyszał. Ale chyba nie będzie takiej potrzeby. Na obiad mam rosół,zrazy z kluseczkami,udka pieczone,karkówkę z grilla,kotlet Amerykan,klopsiki z pieczarkami,kotlet Hawajski,pieczarki smażone,ziemniaki,frytki 2 gat,surówkę z świeżej kapusty,sałatkę z buraczków,warzywa gotowane (4 rodzaje),sałata i mizeria. Po obiedzie deser czekolada z bitą śmietaną i szarlotka na ciepło z bitą śmietaną. Ciasta tort,sernik,ptasie mleczko z truskawkami,snikers,rafaello Kolacja flaki,barszcz czerwony z krokietem, kurczak w galarecie,ryba w galarecie,pieczarki faszerowane,sałatka grecka,sałatka z kurczakiem, wędzony pstrąg i to co pozostanie z obiadu. Osób 16 osób dorosłych i 3 dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.04.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Widzisz Kawika możesz odhaczyć sobie kolejną gwiazdkę. Dom wybudowałaś, komunię własnoręcznie wyprawiłaś(ja idę na łatwiznę, zresztą brak miejsca w M -3). Aneta już widzę jak zamawiam pizzę. W tej restauracji musiałam załatwić nawet w-z na tort z restauracji,z której sami czasami zamawiają ciasta. Rozmawiałam,że w razie czego będę po cichu zamawiać,aby nikt nie słyszał. Ale chyba nie będzie takiej potrzeby. Na obiad mam rosół,zrazy z kluseczkami,udka pieczone,karkówkę z grilla,kotlet Amerykan,klopsiki z pieczarkami,kotlet Hawajski,pieczarki smażone,ziemniaki,frytki 2 gat,surówkę z świeżej kapusty,sałatkę z buraczków,warzywa gotowane (4 rodzaje),sałata i mizeria. Po obiedzie deser czekolada z bitą śmietaną i szarlotka na ciepło z bitą śmietaną. Ciasta tort,sernik,ptasie mleczko z truskawkami,snikers,rafaello Kolacja flaki,barszcz czerwony z krokietem, kurczak w galarecie,ryba w galarecie,pieczarki faszerowane,sałatka grecka,sałatka z kurczakiem, wędzony pstrąg i to co pozostanie z obiadu. Osób 16 osób dorosłych i 3 dzieci wesele ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.04.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 NIe;), tylko wszyscy przyjezdni, muszą dojechać po 100km. Rano przyjadą,to będą głodni i żeby nie wrócili głodni do domu> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.04.2010 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 no własnie o to samo chciałam zapytać czy wesele?? matkjo ile jedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 27.04.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Dziewczyny. Patrzcie co mi urosło nad avatorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.04.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Dziewczyny. Patrzcie co mi urosło nad avatorem. no pieknie! GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts