kawika 06.05.2010 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 delfinko - wstrętnie u mnie i leje ładne zdjecie masz na swoim blogu, a swoją drogą ty chyba bardzo schudłaś co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.05.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Kawika, jakie loki na Sandra!Alicja tez miała jak była mał.a A daje sie uczesac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.05.2010 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Kawika, jakie loki na Sandra! Alicja tez miała jak była mał.a A daje sie uczesac? yyyyyyyyyyyyy z czesaniem to codziennie jest przeprawa:cool: darcie, że nie i koniec ale trzeba ją zagadać, bajeczkę włączyć i jakoś idzie , cieżko ale idzie..:D a jak myję jej włosy to ma do pasa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.05.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 a jak wejść do bloga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.05.2010 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 a jak wejść do bloga? czyjego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.05.2010 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Moja Sandra w niedziele biegała po pokoju i machała rączkami i mów:mamusiu pscółki tak lobią bzzzz machają sksydełkami ja mówię : to chodź tu moja pszczółkoa ona: nie jestem pscólka (ze złością) odwróciła się plecami do mnie, za chwilę podparła się rękami w pasie odwróciła do mnie i mówi: cytuję: CO KLOWO???? padłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.05.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 dzieci sa niezłe. I te ich teksty. W sklepie pani ekspedientka gada chwilę z chłopakami i pyta: jak masz na imię - Krzys - a Ty? - kogut A ostatnio stwierdzili, że z tata w domu jest "najdobrzej" Zabawki do kąpieli są "wodowe", inne są "dworowe" a mama jest "pracowa" A najlepszy tekst był jak czytaliśmy kiedyś, zima książeczkę. Wszystko było na "F". Foka grała na fortepianie, jakies filiżanki, fajerki, faworki. I na koniec oglądamy obrazki i pytam na czym ta foka gra a Krzys mi na to, ze na styropianie. Bartek wybuchnął śmiechem. Tak budowa wpływa na świadomosć dzieci Te przykłady można mnożyć. Szkoda tylko, ze tak szybko te teksty ida w zapomnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.05.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Napisał aneta-we Kawika, jakie loki na Sandra! Alicja tez miała jak była mał.a A daje sie uczesac?yyyyyyyyyyyyy z czesaniem to codziennie jest przeprawa:cool: darcie, że nie i koniec a u nas to samo, więc lepiej było ściąć. Do tej pory o czesanie jest wojna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.05.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 chrześnica mówi, że u cioci jest ... LEPSIEJ ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.05.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 obojętnie do któregokolwiek bloga - jak wejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.05.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 obojętnie do któregokolwiek bloga - jak wejść? na górze masz zakładkę "DZIENNIKI BUDOWY" i tam Mój Dzienni, Ostatnie wpisy itd. Ja do mojego mam stopke bo stary dziennik wykasowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 06.05.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Własnie myślałam czy nie zmienić chatki na tą fotkę Szwagierek mi machną taką artystyczną Schudłam?E , nie . Tzn tak troszkę co kiedyś i dwa kiloski , ale zdaje mi się , że ruch w ogrodzie troszkę mi ciało podmodelował , bo i portki luźniejsze i dużo ludzi mi mówi , że schudłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.05.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 przyszłam powiedzieć, a właściwie napisać ... dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 07.05.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 I ja gteż i ja tez:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.05.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 dołączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.05.2010 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Hejka laski kochane coś mam podły nastrój wstawiłam kilka zdjęć do dziennikazapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.05.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Hejka laski kochane coś mam podły nastrój wstawiłam kilka zdjęć do dziennika zapraszam to ja lece bo mój nastrój tez do .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 07.05.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Hejka laski kochane coś mam podły nastrój wstawiłam kilka zdjęć do dziennika zapraszam Na poprawę nastroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.05.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Zbysiu - Ty jak miód na moje serce...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.05.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Klatka schodowa fajnie wyszla! Moj ulubieniec pieknieje - sliczny jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts