kawika 10.05.2010 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 ja te,ż nie wiem kiedy to zrobimy, ale plan jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.05.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 ja te,ż nie wiem kiedy to zrobimy, ale plan jest mi się co raz plan zmienia Ostatnio poprzestawiałam meble w salonie. Te stare, bo nowych jeszcze długo nie będzie Zmieniłam miejsce kanapom, stół ponownie planuje postawić w wykuszu. I kupić ciemny stolik do kuchni. Kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.05.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 a ja mam chęć na jutro laby, ale to wcale nie oznacza, ze mam robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.05.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 a ja zamówiłam kuchnię a kasy brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.05.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 a ja zamówiłam kuchnię a kasy brak a jaką, jaką??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.05.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 szczerze - nie pamiętam ale coś drewnopodobnego poza tym jestem nietomna bez sensu mi blo przychodzenie do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.05.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Napisał kawika ja te,ż nie wiem kiedy to zrobimy, ale plan jestmi się co raz plan zmienia Ostatnio poprzestawiałam meble w salonie. Te stare, bo nowych jeszcze długo nie będzie Zmieniłam miejsce kanapom, stół ponownie planuje postawić w wykuszu. I kupić ciemny stolik do kuchni. Kiedyś... właśnie wkleiłam nieudolna jeszcze próbę rozmieszczenia mebli w salonie. Doradzać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.05.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Na razie. 14-ta wybiła, spadam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 10.05.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Psina miód ,malina:D W domku też pięknie , nie jak u mnie biel;) , ale już przywykłam. My skupiliśmy się na zewnętrznościach , bo małż dociepla i jest nadzieja na tynk w tym roku. Taras to oczywiście kosteczka;) i w tym roku będzie . Ale trawę to chyab skoszę dopiero gróóóbbbo za rok;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 11.05.2010 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Dzień dobry. Miłego słonecznego dnia. http://th.interia.pl/40,b3205c2521093331/091.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.05.2010 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Taras to oczywiście kosteczka;) i w tym roku będzie . Ale trawę to chyab skoszę dopiero gróóóbbbo za rok;) fajnie z ta kosteczką. A u nas koszenie wczoraj było. ALe nie do końca, bo Ł. wrócił około 19-tej, potem ciemno sie zrobiło. Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.05.2010 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Hejka siostry \no u mnie trawa to chyba w sierpniu (( tynk też bym chciała, ale wszystko zależy jak się E. robota rozwinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.05.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Kawika psina taki duży, że az niechce się wierzyć, że to ten sam szczeniak, który tęsknił i niechciał jeść. Przed domkiem ładnie, a taras będzie spory. U mnie po tych opadach, opadach i opadach deszczu to droga ciut zryta:bash:, niby twardo, ale jak sobie pomyślę ileż kamienia trzeba nawieźć, to mało nie osiwieję, nie wspominając o ziemi w przyszłości. W domku ładnie u WAS, tak kolorowo. Fajniutko. Ja kosiłam u siebie trawę, 2 razy dookoła domu, reszty nie ruszałam, bo nie miałam kiedy, ale teraz widząc tamtą i tą skoszoną w sobotę, to makabra, jak to rośnie. Najgorsze są takie kępy trawy -az nóż staje w kosiarce, ale nie myslę aby 0,5 ha skosić kosiarka, chociaz i tak sporo obleciałam. No i nie wiem, czy mi sie tak wydaje, czy to jakieś zachowanie społeczne na wsi, ale jak uruchamiam kosiarkę, to zaraz sąsiedzi dookoła:eek: Tłumaczę sobie, że poprostu jest pogoda... Naśmiałam się z tekstów dzieci WASZYCH... Tekst jaki został do dzisiaj, który nauczyła mnie mała córka -to - o jejciu majciu!!! A najlepszy ubaw miałam pracując z małymi dziećmi, kiedy bawiły się... wiele razy musiałam np. schylać się do biurka, aby tam się wysmiać, albo odwracać się do tablicy. Bo widząc np. dwóch 6 latków bawiących się samochodami -jeden woził piach ciężarówką i mówi do drugiego w zabawie powaznie - wiesz co, mów mi Zdzichu poprostu... Gdy było śniadanie w Zerówce, jadłam zawsze z dziecmi, które jak zwykle mają duzo do powiedzenia. Był taki wWesiu w grupie, który z początku płakał i akurat na zajęciach było o zwierzętach m. in. niedźwiedziu, wilkach. Nagle mówi Konrand: -Wiesiu a pamiętasz jak płakałeś kiedys? - no, ale teraz to ja bym mógł sam wrócić już do domu i tu przyjść -odpowiedział dumny Wiesiu - Wiesiek coś Ty sam - powiedział Konrad jednym tchem zszokowany- przecież jest las i mógłby Ciebie napaść jakiś wilk - wilk jak wilk -mówi inny Konrad - ale niedźwiedź to by było.... Ponieważ łatwo mnie rośmieszyć, musiałam oczywiście schować się za biurko, aby wychichrac się. Bo przecież to była powazna rozmowa. Życzę dobrego dzionka kobietki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.05.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 w tych kosiarkach coś jest Jak przyjechałam wieczorem z Alicją to sśsiad kosił trawe. Mówię do niego, ze może i u nas oblecieć i wtedy patrzę a mój Ł. jeździ maszyną i kosi. A za płotem co sąsiad robi? No własnie :) I niby nie na wsi a w mieście mieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.05.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Co tak tu dziś cicho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.05.2010 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 no nie wiem jakoś nastroju brak do tego nażarłam się wczoraj pomidorów, ogorków i takich tam wczoraj zdychała a dzisiaj ciąg dalszy.....zjadłam 2 kalarepki i skręca mi żołądek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.05.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 no nie wiem jakoś nastroju brak do tego nażarłam się wczoraj pomidorów, ogorków i takich tam wczoraj zdychała a dzisiaj ciąg dalszy.....zjadłam 2 kalarepki i skręca mi żołądek musisz wciągnąc coś gotowanego. Najlepiej ryż z marchewką. Zdrówka duzo!!!. Ja musze lecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 11.05.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Oglądam meblwanko i myślę , że kanapa w wykuszu to za daleko od mebli gdzi tv stoi. Także wersja numer dwa jest oki:D Ogród w lesie? NAwet nie myślałabym o zmianie tego:D Jest super mieć kawałek lasu na własnośc:D Fotorelacji komunijnej nie widze , nei wiem czemu:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.05.2010 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Oglądam meblwanko i myślę , że kanapa w wykuszu to za daleko od mebli gdzi tv stoi. Także wersja numer dwa jest oki:D Ogród w lesie? NAwet nie myślałabym o zmianie tego:D Jest super mieć kawałek lasu na własnośc:D Fotorelacji komunijnej nie widze , nei wiem czemu:/ Delfinka, TV już w ogóle nie ma Na razie kanapy stoją jak na fotkach. I mi marzy się, zeby las został tylko strasznie nierówno jest, nie wiem... Nie widzisz fotek z Komunii? Szkoda Odblokuje album i przeslę Ci linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.05.2010 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts