kawika 20.05.2010 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Hejkaz humorem kiepsko, bo pogoda nie nastraja optymistycznie kierownik lata jak z pęcherzem i leje....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.05.2010 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Część. To pewnie moja wina. Kupiłaś wagę bo kazałem, i co humor beeeeeeeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.05.2010 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Część. To pewnie moja wina. Kupiłaś wagę bo kazałem, i co humor beeeeeeeeee. no kupiłam załamałam się ale teraz walczę do zrzucenia dużo - zakładam 6-cio miesięczny plan wiedziałam że jest ze mnie kawał baby ale nie wiedziałam że aż taki ogólie to ta pogoda jeszcze przytłacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.05.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 wiedziałam że jest ze mnie kawał baby ale nie wiedziałam że aż taki No ale jest ktoś kto lubi ten kawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.05.2010 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 No lubi ale kiedyś może mu zbrzydnąć, teraz tyle lasek chodzi że moje "sliki" (czyt. oponki) moga stracic swój urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 20.05.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Kawika, najbardziej sexowna część ciała to mózg. Wiec oponkami bym się w tym wypadku nie przejmowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.05.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.05.2010 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 anetko -dzięki za ten MÓZG - to pociesza Zbysiu - coś taki zdziwiony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 20.05.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 anetko -dzięki za ten MÓZG - to pociesza Zbysiu - coś taki zdziwiony?? no własnie Zbysiu? O co chodzi? Wolisz "głupią blondi" od inteligentnej, ponętnej brunetki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.05.2010 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 no własnie Zbysiu? O co chodzi? Wolisz "głupią blondi" od inteligentnej, ponętnej brunetki? dobreeee :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.05.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 no kupiłam załamałam się ale teraz walczę do zrzucenia dużo - zakładam 6-cio miesięczny plan wiedziałam że jest ze mnie kawał baby ale nie wiedziałam że aż taki ogólie to ta pogoda jeszcze przytłacza Ja tez dzisiaj weszlam na wage i sie podlamalam lekko:bash:, 6 sierpnia wesele siostry, wiec oed dzisiaj rezim na zarcie. Mam do zrzucenia przynajmniej 10 kg, rano byla ciemna bulka z serkiem wieloziarnistym, teraz eduzo herbatki owocowej bez cukru. Kawika w grupie bedzie nam razniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.05.2010 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Ja tez dzisiaj weszlam na wage i sie podlamalam lekko:bash:, 6 sierpnia wesele siostry, wiec oed dzisiaj rezim na zarcie. Mam do zrzucenia przynajmniej 10 kg, rano byla ciemna bulka z serkiem wieloziarnistym, teraz eduzo herbatki owocowej bez cukru. Kawika w grupie bedzie nam razniej;) magpie - kochaniutka no pewnie że łatwiej, dzisiaj 4 dzień i już nie czuję głodu i słodycze mnie nie kuszą, jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 20.05.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 A ja się nie mogę zmobilizowac. Nooooo :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.05.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 A ja się nie mogę zmobilizowac. Nooooo :bash: Patrzac na Twoja fotke to Ty akurat nie masz z czego sie odchudzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 20.05.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Napisał aneta-we A ja się nie mogę zmobilizowac. Nooooo Patrzac na Twoja fotke to Ty akurat nie masz z czego sie odchudzac ta z avatarka? To stare trochę, tak o prawie 2 dychy starsze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 20.05.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 w dzienniku jestem cała ja. W czasie I Komunii Alicji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.05.2010 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Aneta - ale jakoś u Ciebie nie widać tych nadprogramowych kg zresztą w ogóle mi się podobasz (bez podtekstów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.05.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 no dziewczynki tyle co ja mam do zrzucenia to gwarantuję, że nikt nie ma!tyle diet co przerobiłam...gdzie się nie leczyłam i dietetyków odwiedziłam....teraz wróciłam do nawyków sprzed lat,gdy byłam nastką i efekt wreszcie jest...mam obecnie 6,7 na minusie.... każdy musi wybrać dla siebie odpowiedni system żywienia...no i ruch..chociaz tym co maja ogrody akurat jego nie brakuje..... Madziu-ty dla mnie jesteś jak prawdziwa kobieta!!!Wszystko na miejscu;) Aneta-mas zabójczy uśmiech! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.05.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Aka co to za nawyki sprzed lat, napisz prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 20.05.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Dzięki dziewczyny Chyba mam dobrego fotografa Magpie, nie wiem dlaczego ale wyobrażałam sobie Ciebie jako brunetkę. Same ładne dziewczyny na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts