kawika 24.05.2010 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Jacie ikle tutaj wpisów, a nawet pprze wekeend nie moiałam kiedy zajrzeć Aneta - super byle do przodu magpie- ja mam mechaniczną i nadaje się ona na smietik za każdym razem wazy inaczejmuszę zainwestować w elektroniczna tylko chwilowo jestem pod kreską z kasą Miska - tch chłop z mlekiem mój jest, weź swojego Miśka Afrodytko - jak nie musisz to nie trzeba zwalac kg - motywacja musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 24.05.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Ale super taras:D , doszła króliczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 24.05.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 śpi z Sandrunią w łóżku. Tak gdzies było słychac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 24.05.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Taras fajny, jaki bedzie kolor? Grill jeszcze fajniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.05.2010 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Zbysiu - zapomniałam cię powitać mój ty rozspiewany książę delfinko - doszła i spi z niunią magpie - gril super piecze, a kolor chyba taki w machoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 24.05.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 magpie - gril super piecze, a kolor chyba taki w machoń Kawika, okna tez masz mahoń? A z grilla co jadłas na tej diecie? U nas cały czas nie rozpoczęto sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.05.2010 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 nie okna mam orzech - sama nie wiem jaki to kolor jak nie zapomnę to machę wam próbkę, nie chciałam orzecha bo trochę ciemny a ja chce żeby się odznaczał od całościja z grila najbardziej lubię w tym wypadku skrzydełka i skuszę się na kawałek karczku, tłuszcz się wytapia więc myślę że nie jest zły ale można zrobić udka, rybę wybór duży ja sześć dni miałam tylko uderzeniowej bo już myślałam że zdechnę bez warzywteraz naprzemienna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 24.05.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 ja sześć dni miałam tylko uderzeniowej bo już myślałam że zdechnę bez warzyw teraz naprzemienna to kciuki trzymam. Ja ryby bardzo lubię, serek biały też Napisz czy piekłas albo robiłas coś fajnego do jedzenia dla siebie w I fazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 24.05.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Kawika, a książkę tego dukana masz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.05.2010 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 nie mam książki własnie musze się rozejrzec i chyba kupię co do jadłospisu to niewiele wymyślałam bo po prostu nie miałam na to czasu ogólnie to ser biały, albo ziarnisty, mocarella, jajka (nie pamiętam kiedy takie ilości jajek jadłam), chuda wędlina pokrojone na talerzyku: jajka, mocarella wędlinkaalbo serek i jakjatak sobie mieszałamraz zrobiłam sałatkęjajka+ogórek korniszon+tuńczyk w sosie własnym+jogurt naturalny mięsko udko gotowane i przypieczone, albo piers z ky=urczaka,albo pierś z kyrczaka w przyprawie gyros na ooliwie z oliwek i do tego pokrojkona mocarellatakike pierdoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 24.05.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 a mozarella to nie dużo tłuszczu? I oliwe można??? Chyba tez musze kupić książkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.05.2010 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 mocarella - nie bardzo ale ja się skusiłam 2 x a oliwy to naprawde tyćko żeby się kurczak do pateli nie chyciłnie pływało to to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 24.05.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Kawika, poczytaj w necie. Tam są super przepisy. Bułeczki dukanowe: pycha. I tosty- robiłam w niedzielę rano - tez super! Ciesze się, ze napisałas o tej dietce Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.05.2010 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 ale teraz czytam fajne przepisy na tej naprzemiennej fazie z warzywami, można sobie dużo dobrych rzeczy wymyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.05.2010 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 no co ty nie ma za co musze wypróbować te bułki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 24.05.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 no co ty nie ma za co musze wypróbować te bułki ja zrobiłam tez na słodko ze słodzikiem i aromatem waniliowym. Mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.05.2010 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 kurde zdolna jesteś ja ogólnie nie lubię gotować więc.... ale może na trotille się skusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 25.05.2010 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Dzień dobry. http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_20_3.gif Zły nastrój precz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.05.2010 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 kurde zdolna jesteś ja ogólnie nie lubię gotować więc.... ale może na trotille się skusze skus się , skuś. Ja lubię gotować A w plikach, które Ci przesłałam masz sporo przepisów Dzień Dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.05.2010 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Dzień dobry. http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_20_3.gif Zły nastrój precz. Zbysiu - jak rozumiem druga maruda z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts