Zbigniew100 26.05.2010 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.05.2010 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Cześć Kawika, jak po imprezce w szkole??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.05.2010 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Kochani impreza udana, nawet bardzo - moje dziecko jednak zdolne jest, ładnie głoścno wyraźnie mówił. kurde musze zgrać zdjęcia to wam wrzucę Zbysiu - smaruj się smaruj, a najlepiej Beatka niech Cię smaruje, żałuj że tatuażu nie widziałeś Akuś - ja tebardzo mało jem, moja koleżanka stwierdziłą że gdyby jadła jak ja to by z głodu padła, nigdy nie byłam szczupła jestem "duża" i grubej kości (po ojcu-niestety) ale słodkie mnie wykańczało, teraz nie jem czasem jak jestem przed @ to zjem jakiegoś cukierka, ale na razie się trzymam zaniedbałam tylko orbitreka ale dlatego że okropnie się rozskrzypiał i nawet inni nie wytrzymują tego hałasu E. ma mi naprawić - ale jakoś mu schodzi chciałabym chociaż 10 kg schudnąć to byłby naprawdę sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.05.2010 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 kaluś - hejka nadrobisz nadrobisz pomału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.05.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 (edytowane) Kawika-ja niestety z tych grubej kości... pracowałam z koleżanka, która jak coś co godzinę nie wszamała(musiało coś być mięsnego) jak sama mówiła z głodu by umarła... a patrząc na moje porcje dziwiła się z czego ja żyję.... no i gratuluję ukończenia tarasu....teraz tylko potraktowanie go ...no właśnie czym będziesz malować ,bejcować, lakierować? Edytowane 26 Maja 2010 przez aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.05.2010 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 wczoraj pierwsze malowanie dzisiaj chyba lakierowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.05.2010 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 może jutro będzie co pokazać o ile nie lunie tych cholernym deszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 26.05.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Czesc dziewczynki , dzisiaj siodmy dzien (wczoraj wytrwalam chodciaz mialam ochote na slodkie, bo dostalam komentarz z WŻ o moim ciescie i niepotrzebnie weszlam w przepisy ). U mnie 2,2 kg mniej . Wczoraj mialam przeboje, mojego sznaucerka pogryzl pies, ktory wylecial z otwartej furtki, do 22 bylam u weta, byl usypiany i szyty. Teraz biedak chodzi w kolnierzu, nie umie pic, wszedzie sie obija, bo nie widzi w tym kolnierzu. Dziesiec ciezkich dni mnie czeka zanim wszystko sie zagoi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.05.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Czesc dziewczynki , dzisiaj siodmy dzien (wczoraj wytrwalam chodciaz mialam ochote na slodkie, bo dostalam komentarz z WŻ o moim ciescie i niepotrzebnie weszlam w przepisy ). U mnie 2,2 kg mniej . Wczoraj mialam przeboje, mojego sznaucerka pogryzl pies, ktory wylecial z otwartej furtki, do 22 bylam u weta, byl usypiany i szyty. Teraz biedak chodzi w kolnierzu, nie umie pic, wszedzie sie obija, bo nie widzi w tym kolnierzu. Dziesiec ciezkich dni mnie czeka zanim wszystko sie zagoi . o rany! Jaka niefajna przygoda. Oby się wszystko dobrze zagoiło A Tobie gratuluje wyniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 26.05.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Pies wylecial i bez ostrzezenia mojego zlapal (moj byl na smyczy), tamten za kolano czyli 3 x wiekszy, Emilus ma 4 ugryzienia na tylku pod ogonem, duzo nie btakowalo, a jajka by mu rozerwal. Cale szczescie ten kundel byl szczepiony. A z wyniku tez sie ciesze, juz spodnie troche luzniejsze sa.A jak u Was dieta dukana, wytrzymujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.05.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Pies wylecial i bez ostrzezenia mojego zlapal (moj byl na smyczy), tamten za kolano czyli 3 x wiekszy, Emilus ma 4 ugryzienia na tylku pod ogonem, duzo nie btakowalo, a jajka by mu rozerwal. Cale szczescie ten kundel byl szczepiony. a co na to właściciel??? Emilus to ten mniejszy , szary piesek, prawda? Ten śliczniutki. Biedaczek ;( A z wyniku tez sie ciesze, juz spodnie troche luzniejsze sa. A jak u Was dieta dukana, wytrzymujecie? u mnie w porządku. Żadnych wykroczeń i pewnie z półtora kilosa w dół. Maa mechaniczną wagę wiec dokładnie nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.05.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Magpie a jak z Twoim czasem? Unormowało sie, przystopowałaś troszkę z pracą? Pamiętaj, zeby dbac o siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.05.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 uuu to niefajnie! tulam Maguś! i trzymam kciuki za wyzdrowienie psiaka.....kurcze niefajna historia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.05.2010 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 magpie - biedny Emiluś, utulaj go ode mnie gratuluje wyniku - utraconych kg ja nie wiem moja mechaniczna waga świruje rano waże tyle co zwykle na drugi dzień 6 kg do przodu - o mało zawału nie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.05.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 ja nie wiem moja mechaniczna waga świruje rano waże tyle co zwykle na drugi dzień 6 kg do przodu - o mało zawału nie dostałam Kawika, wyrzuć wage a spisz swoje wymiary Ja jeszcze sie nie zmierzyłam ale zamierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 26.05.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 a co na to właściciel??? Emilus to ten mniejszy , szary piesek, prawda? Ten śliczniutki. Biedaczek ;( u mnie w porządku. Żadnych wykroczeń i pewnie z półtora kilosa w dół. Maa mechaniczną wagę wiec dokładnie nie wiem Wlasciciele to dziadki, nie mogli poszukac zaswiadczenia o szczepieniu ale jak chcialam dzwonic na policje to w koncu sie znalazlo. Nawet im nie mowilam o kosztach leczenia, bo i tak by nie zaplacili nie majac z czego. Mnie czekaja min. 4 wizyty jak nie wiecej, jutro znowu jade na antybiotyk i przeciwbolowe. Weterynarz powiedzial, ze jego siostre pogryzl pies i wlascicieli nie ukarano, a sprawa cywilna w sadzie trwa pol roku, a tu pies psa pogryzl, wiec policja by olala. Emilus to ten maly, dziekuje za glaski dla niego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.05.2010 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 dobry pomysł znowu się załamię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.05.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 dobry pomysł znowu się załamię Kawika, nie przesadzaj. Pomysl jaka laska będziesz za kilka miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.05.2010 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 taaaa laska mam nadzieję że wytrzymam.................bez słodkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.05.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 taaaa laska mam nadzieję że wytrzymam.................bez słodkiego ale dlaczego masz wytrzymywac? Przeciez tyle pyszności można jeśc na tej diecie, słodkich też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts