Zbigniew100 02.06.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Ile jest już stron ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.06.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 http://www.obrazki.info/miniatury/SugarwareZ-196.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.06.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 http://www.obrazki.info/miniatury/SugarwareZ-185.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.06.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Dołączam i kciuki trzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.06.2010 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 postęp od wczoraj zerowy nie mam zaakceptowanego planu2 tematy jeden z zapasie już nie wiem co robić i który pisać oszaleć można z tymi promotorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 02.06.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 kawikuś będzie dobrze! Odpoczniesz na wakacjach od tej polskiej deszczownicy, nabierzesz rozmachu i w tydzień całą pracę napiszesz.Zobaczysz pójdzie jak z płatka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.06.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 postęp od wczoraj zerowy nie mam zaakceptowanego planu 2 tematy jeden z zapasie już nie wiem co robić i który pisać oszaleć można z tymi promotorami ale temat nie zostaje ten co mówiłaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.06.2010 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 no właśnie mam dwa tematypierwszy - praca prawie napisanadrugi - ten o którym pisałam poczatekpromotr na pierwszy się krzywił,a ale wolałabym zeby go zaakceptował bo praca prawie skończonaale on się ni odzywa i nie wiem na czym stoję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.06.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 no właśnie mam dwa tematy pierwszy - praca prawie napisana drugi - ten o którym pisałam poczatek promotr na pierwszy się krzywił,a ale wolałabym zeby go zaakceptował bo praca prawie skończona ale on się ni odzywa i nie wiem na czym stoję Kawika, to Ty jakies dodatkowe studia kończysz? I dlaczego dwie prace? Dwa kierunki na raz robisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.06.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Kawika taras b. ładny i stół. Czytam o pracy dyplomowej, trzymam kciuki za te napisanie szybkie, bądź zaakceptowanie tamtej już prawie skończonej. Chorwacji to i ja zazdroszczę - odpoczniecie sobie. Wrócicie wypoczęci i pełni werwy:D. Kto wie, może 3 strzelisz pracę Kawika to widzę, że Dzień Dziecka był szałowy, wyszalały się dzieci. W tym parku też tam po tych linach chodziłaś? Gratuluję OLIMPA Pozdrawiammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.06.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Kawika, pewnie pracę piszesz i nie masz czasu zajrzec U mnie dzis było słonecznie, potem burza. Nic mi się nie chciało i pół dnia przed kompem spędziłam Pewnie masz długi weekend- zostawiam całusy. :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.06.2010 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Dzień dobry http://www.obrazki.info/miniatury/SugarwareZ-055.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.06.2010 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Kochani tylko na słówko żyje przestalo padać woda troszęczkę troszeczkę opadła, ale nie wiadomo jak będzie z tym wielkim słupeł porywało wielkie drzewa too isłupa moze zgroza co działao sie przez całą noc ale to i tak nic w porównaniu do Sandomierza droga do pracy odcięta ale słyszałam że może już jutro coś z tym zrobią ogólnie buziaki dla was wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.06.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Trzymaj się Kawika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.06.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Słoneczko do Ciebie posyłam. Cały dzień było u mnie, więc niech jutro poświeci u Ciebie. Trzymam kciuki za słup. I za Was, nie dajcie się wodzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.06.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Dużo zdrowia i pięknej pogody. http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_4_15.gif Jak się trzyma słup ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 06.06.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Dobry wieczór:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.06.2010 04:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Hej! Kawika jak tam? Wczoraj było troszkę lepiej i mam nadzieję, ze będzie jeszcze lepiej. Słonka, słonka i duzo sił. Przytulam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.06.2010 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witaj kawika!!! jaka pogoda u Ciebie??? przestało padać??? daj znać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.06.2010 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 daj znać.... wczoraj prądu nie było u niej, wiec i netu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts