Zbigniew100 07.06.2010 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Pewnie słup poległ był. http://www.obrazki.info/miniatury/SugarwareZ-203.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.06.2010 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Pewnie słup poległ był. http://www.obrazki.info/miniatury/SugarwareZ-203.gif Zbyszku, pisałam juz Ten najbliżej Kawiki stoi, ale drugi, dalej niestety nie. Mięli im robić jakies zasilanie tymczasowe ale dziś będę sie dowiadywac co i jak. Wiem, że odwodnienie sobie z działki zrobili. Trochę ludzi w ich miejscowości jest zalanych. Nie jest ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 07.06.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Zbyszku, pisałam juz Ten najbliżej Kawiki stoi, ale drugi, dalej niestety nie. Mięli im robić jakies zasilanie tymczasowe ale dziś będę sie dowiadywac co i jak. Wiem, że odwodnienie sobie z działki zrobili. Trochę ludzi w ich miejscowości jest zalanych. Nie jest ciekawie Ojejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:eek: Kawika trzymaj się Mam nadzieję, że naprawią szybko ten słup. Makabra... Duzo sił zyczę WAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.06.2010 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 słup poległ tylko nie ten o który sie obawiali dzisiaj go widziałam z mostu zwinieęty w kłębek brrrr po drodze do pracy też nieciekawie w kilku miejscach niema pasa drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.06.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Kawika, dobrze, ze bezpiecznie dojechałas.A jak Wiktor? Poszedł do szkoły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.06.2010 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Mój tato go zawiózł i m usi przywieźć bo droga zalana woda po moje kolana więc nawet jemu gumowce nie pomogąmało tego Sandra się rozchorowała - była rano u lekarza - antybiotyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.06.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Rany, Kawika. Współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.06.2010 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 a ciul z tym wszystkimm byle zdrowie było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.06.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 a ciul z tym wszystkimm byle zdrowie było:) masz rację http://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.06.2010 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Kurde najbardziej tro mi małej szkodabo kaszel i w konsekwencji wymioty ja bardzo umordowały a tu już niedługo na wakacja jedziemy dobrze że nie ma gorączki a Ty jak jak chłopaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.06.2010 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 aaa ile kg mniej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.06.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 a Ty jak jak chłopaki? ja mam jakiś głupi katar i przez suchy kaszel nie mogłam spac ale chora sie nie czuję. Chłopaki i Ala ok. Nic im nie dolega. Dokazuja jak zawsze aaa ile kg mniej?? ech, od kilku dni cały czas 4,5 kg i zastój. Ale sie nie poddaję. Nie grzeszę. Wczoraj był grill, zero alkoholu. Tylko truskaweczki mi szkoda. Zjadłabym taką: http://th.interia.pl/50,b099902ea2594015/20050618truskawka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.06.2010 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 ojjjj twarda jesteś ja przekonałam się że żadna dieta nie jest dla mnie ja po prostu muszę mniej żreć chociaż to co jem to i tak sladowe ilości pocieszma się że teraz pomału schudnę (nie biorę tabletek hormonalnych), bo tu chyba tkwił problem oczywiście zero chleba, makaronów, słodyczy ziamniaków i tp niekorzystnych przegryzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.06.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 ojjjj twarda jesteś ja przekonałam się że żadna dieta nie jest dla mnie ja po prostu muszę mniej żreć chociaż to co jem to i tak sladowe ilości pocieszma się że teraz pomału schudnę (nie biorę tabletek hormonalnych), bo tu chyba tkwił problem oczywiście zero chleba, makaronów, słodyczy ziamniaków i tp niekorzystnych przegryzek tabletki były pewnie źle dobrane. Ale rezygnujesz z Dukana? Dlaczego??? raźniej mi było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.06.2010 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 rezygnuje nie rezygnuję nie jem tego co nie trzeba i nie słodzęwięc nie jest chyba źleogólnie chude rzeczy zawsze jadłam nie lubię tłustego i smażonego patrząc na to co jem to aż mnie dziwi że tyle nadwagi mam:bash: slodycze chyba - ale teraz napradę nie jemiaz zdziwona jestem że da się bez tego żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 07.06.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 hejka, zimno było to choróbska przylazły. mój 11 latek cały czas na lekach przeciwalergicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.06.2010 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 a ta pieronica nie zarzyła antybiotyku tylko babcię opluła ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.06.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 a ta pieronica nie zarzyła antybiotyku tylko babcię opluła ........ to niefajnie, zastrzyki będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.06.2010 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 eee tamja jej podammama nigdy sobie z nią nie razdziła przy lekach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.06.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 dzień doberek w tak piękny dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts