anetina 07.06.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 ja mogę nic nie jeść, i tak nie będę chudła to nie jest sprawiedliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.06.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Siostra, a jak u ciebie?bardzo zalało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.06.2010 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 nie bardzo co tam tyle w porownaniu do innych zdjęcia wstawiłam... drogi do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.06.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 no własnie widziałam drogę czyli u was na podwórkach w porządku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.06.2010 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 jeziorko było ale da sie żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 07.06.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 A wiecie jaka szeroka Wisła w okolicy Chełmna Woła zalała małe wały i tylko te duże ja trzymają. W ogóle Wisłe trzy razy przekraczałam jak jechałam tam i 3 razy jak wracałam. Wszedzie woda jeszcze wysoka. Piszę spóźniona jak zwykle:oops: , Wiem, bo mieszkam w przepięknym Chełmnie:yes:. A zapraszałam wcześniej na kawę,ale żadnego odzewu nie było;). No cóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.06.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 A wiecie jaka szeroka Wisła w okolicy Chełmna Woła zalała małe wały i tylko te duże ja trzymają. W ogóle Wisłe trzy razy przekraczałam jak jechałam tam i 3 razy jak wracałam. Wszedzie woda jeszcze wysoka. Piszę spóźniona jak zwykle:oops: , Wiem, bo mieszkam w przepięknym Chełmnie:yes:. A zapraszałam wcześniej na kawę,ale żadnego odzewu nie było;). No cóż gdzieś mi chyba umknęło A i tak tylko przejazdem byłam. I to z córą, i z teściową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 07.06.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 gdzieś mi chyba umknęło A i tak tylko przejazdem byłam. I to z córą, i z teściową Teściowa przecież też człowiek;), odpoczynek by ,miała:yes:. Jakby co to kawa aktualna do połowy sierpnia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.06.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 07.06.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Ale droga:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 08.06.2010 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Dzień dobry http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_4_17.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.06.2010 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 dzień dobry Zbysiu http://download1.klimacik.pl/e-gify.com/1726.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.06.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Kawika, a jak Twoja praca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.06.2010 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 27 stron jeszcze trzytemat druginie ten o którym pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.06.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 27 stron jeszcze trzy temat drugi nie ten o którym pisałam promotor na ten drugi nalegał? A poszło Ci super. Juz tak niewiele zostało. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.06.2010 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 nawet nie tyle on co jalepiej się czuję w tym temacie jescze ktróciutki rozdsział 3 strony - może dzisiaj zmłodzę zobaczymy dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.06.2010 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 ogólnie to już wyjazdem żyję E. dzisiaj zostaje na rabocie do końca tygodniajuz mi głupio że go nie będzieodzwyczaiłam sie od wyjazdówno i dzieciaki żyć mi nie dadza Sandra wczoraj pierwszy wieczór bez rzygankaa z antybiotykiem cyrki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.06.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 ogólnie to już wyjazdem żyję E. dzisiaj zostaje na rabocie do końca tygodnia juz mi głupio że go nie będzie odzwyczaiłam sie od wyjazdów no i dzieciaki żyć mi nie dadza Sandra wczoraj pierwszy wieczór bez rzyganka a z antybiotykiem cyrki Kawika, mi to sie juz czasami marzy jakiś wyjazd Ł. Bo czy rzeczy musza być WSZĘDZIE Bluza na kanapie, kalendarz, portfel i inne szpargały na komodzie, gwarancja na parapecie. Oj, długo bym tak moga. Chyba nikt mi nie dogodzi. Jak go nie ma źle, jak jest ... Kawika, to pomysl o zastrzykach bo jak jej nie wyleczysz do wyjazdu to co??? Zazdroszczę Chorwacji . Ciepełka, słonka. Tylko pewnie plaża kamienista- niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.06.2010 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 no mój też wszędzie zostawia swoje "przydasie", ale nawet nawet jak zwracam uwage to z mruczeniem pod nosem ale sprzątnie plaża kamienista - ale Sandra lubi kamyczkimam nmadzieję że mimo tych kamyczków będzie fajnie mam nadzieję że ją wyleczę - muszę, zobaczymy co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.06.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 no mój też wszędzie zostawia swoje "przydasie", ale nawet nawet jak zwracam uwage to z mruczeniem pod nosem ale sprzątnie no tak. Tylko jak wchodze do domu i od razu a coś takiego sie potykam to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts