aneta-we 08.06.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 plaża kamienista - ale Sandra lubi kamyczki mam nmadzieję że mimo tych kamyczków będzie fajnie mam nadzieję że ją wyleczę - muszę, zobaczymy co dalej to kontroluj Małą. Ale Tobie udaje się te leki podac? Dwa razy dziennie bierze? Na pewno będzie fajnie. Wazne, ze cieplutko i że poza domem. Ja jak wyjadę to dopiero w sierpniu. A do tej pory to pewnie ani dnia urlopu- wszystko juz u nas w pracy zaplanowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.06.2010 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 no u mnie to jescze gorzej śrubokrety, kombinerki, taśmy śrubki i inne tego typu pierdoły są wszędzie nawet w szafce nocnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.06.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 no u mnie to jescze gorzej śrubokrety, kombinerki, taśmy śrubki i inne tego typu pierdoły są wszędzie nawet w szafce nocnej albo na komodzie w sypialni Po co mu tam takie rzeczy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.06.2010 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 podaję - na siłę nie ma zmiłuj zawsze szła dobrze na leki więc mam nadzieję że i tym razem się udanie ma gorączki - tyle dobrze własnie o oderwanie się od wszystkiego najbardziej mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.06.2010 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 bo się mogą przydać jak powynosiłam rzeczy z malowania i innych robót do garażu i kotłowni to przez dwa dni słuchałam że wyniosłam a mu potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.06.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 :evil::evil:k........ przepraszam a u mnie syf facet nic nie robi, najchętniej by przesiedział dosłownie z jajami na wierzchu przed tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.06.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 :evil::evil:k........ przepraszam a u mnie syf facet nic nie robi, najchętniej by przesiedział dosłownie z jajami na wierzchu przed tv ulżyj sobie ja na mojego jezeli chodzi o robotę nie mogę narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.06.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 mój z kolei mówi, że wszystko zrobi....niestety to wszystko tzw musi odleżeć odpowiedni czas:cool: witam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.06.2010 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 mój czasem też czeka aż coś nabierze "mocy prawnej" ale częściej jest tak robi od razutylko zmoibilizować go trzeba....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.06.2010 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Zbysiu - nie chwalłam się że czytałam Twoją książkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.06.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Zbysiu - nie chwalłam się że czytałam Twoją książkę napisz o czy i czy rzeczywiscie taka super. Ja jeszcze nie doczekałam sie w mojej bibliotece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.06.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 pochwalicie się jaka to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.06.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 pochwalicie się jaka to? 48 tygodni. M. Kordel. czytałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.06.2010 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 fajna dziecko ma super teksty no i główna bohaterka teżprzeczytałam na jedno posiedzenie ma tylko jedną wadę - szkoda że taka krótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.06.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Ja jak juz pisałam czytam moja ulubiona. Jedną z kilku Jest FBI, trupy, seryjny morderca. Super napisane, z dobrą akcją, z dobrymi dialogami. I wątkiem psychologicznym. Kto zgadnie co czytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.06.2010 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 coś kiedyś piusałaś o Paragrafie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.06.2010 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 dobrą sensację bym poczytała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.06.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 coś kiedyś piusałaś o Paragrafie?? Paragraf jeszcze lezy. Tzn. Ł. czyta do poduszki. także pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.06.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 dobrą sensację bym poczytała moze Grishama. Ja wolę takie bardziej thillery, kryminały, psychologicze. Kinga lubię. Przy nastepnej wizycie w biblio. wezmę znów Lot nad kukułczym gniazdem Kesey-a- czytałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.06.2010 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 czytałam ale daaaaaaaaaaaawno temu ostatnio mało czasu miałam na czytanie dawniej pochłaniałam książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts