Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Nasze budowanie-czyli kombinacja...

Recommended Posts

Dzieki delfinko za przytulaski, ale nerwy mi dziś zszarpało.

Ojciec coś tam się szarpał z głównym majstrem o ścianki. poczekamy zobaczymy. powiedziałam ojcu (mojemu kierownikowi budowy), że jak nie zrobi ścianek to nie zapłacę mu takich pieniędzy jak chciał. Tutaj jedno mnie pociesza, że może P.Józek się opamięta, bo dzięki znajomościom mojego ojca, dość sporo rozboty załapał, a jak sobie nagrabi to więcej żadnej roboty mu ojciec nie nagra. no zobaczymy.

najważniejsze z bieżących informacji: więźba przyjechała i już się kładzie, o dziwo jutro robią i podobno mają zamiar skończyć, więc jeżeli dobrze pójdzie to w poniedziałek zacznął kłaść folię no i może te ścianki.

Ze złych informacji: nie mam jeszcze zamówieonej blachy. Cośc okropnie przez to wszystko się zadziadowałam. :cry:

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kawika

2117

• anetina

1129

• aneta-we

1102

• Zbigniew100

404

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam olasosenko :)

A mnie sie wydawało że się dziadujemy. coś chyba za prędka jestem.

Dzięki za dobre słowo. Wpadaj częściej. Buziaczki

:)) a bo Ty (ja też zresztą ;p) chciałabyś żeby wszystko tak szybo i od razu było ;)) Mój Pan budowlaniec powiedział mi "Kochana, co nagle to po diable..." a u Ciebie naprawdę wszystko idzie sprawnie!! Ja na "głupie" PnB czekałam 4 lata :D

Będę wpadać na pewno i śledzić Twoje/Wasze postępy :)

Na pewno teraz już wszytko pójdzie szybko i do przodu. Fajnie. ja się cieszę z każdej pierdoły, ale też każda pierdoła która jest na "nie" mnie wkurza. :D :oops:

No jasne!! Trzeba się cieszyć z każdego drobiazgu! Szczególnie że przy budowie to każdą "pierdoła" cieszy :) Po wkurzać też się trzeba bo inaczej człowiek nie miał by na co narzekać ;) a narzekanie szczególnie my kobiety mamy we krwi i dzięi niemu rozładowujemy napięcie :D (przynajmniej ja ;p

Hej napisałam u Ciebie mój 100tny post :lol:

:-? Ech budowlańcy. Ciekawam czy jakby sobie budowali to by tez tak robili. Dwa tygodnie temu z Sebą nosiliśmy drzewo według długości i myśle se , po kiego grzyba? :) , w końcu to ich praca. A wtedy Seba powiedział , że jak widzi ich w momencie rozpoczynania pracy to łapią bylejakie krokwie , słupki , nie mierż i właśnie boi się , że zniszczą cosik.

Hej Delfinko. Mnie już pomału zaczyna szlag trafiać na tą ekipę. Tak patrzę i sobie myślę że chyba chcą jak najszybciej skończyć i dlatego nie patrzą i nie "MYŚLĄ" co robią.

Ile ojciec może do przypilnuje, ale wiadomo jak to jest. Chwila nieuwagi i już zonk :o

A szkoda gadać...