kawika 29.05.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Dzieki delfinko za przytulaski, ale nerwy mi dziś zszarpało. Ojciec coś tam się szarpał z głównym majstrem o ścianki. poczekamy zobaczymy. powiedziałam ojcu (mojemu kierownikowi budowy), że jak nie zrobi ścianek to nie zapłacę mu takich pieniędzy jak chciał. Tutaj jedno mnie pociesza, że może P.Józek się opamięta, bo dzięki znajomościom mojego ojca, dość sporo rozboty załapał, a jak sobie nagrabi to więcej żadnej roboty mu ojciec nie nagra. no zobaczymy. najważniejsze z bieżących informacji: więźba przyjechała i już się kładzie, o dziwo jutro robią i podobno mają zamiar skończyć, więc jeżeli dobrze pójdzie to w poniedziałek zacznął kłaść folię no i może te ścianki. Ze złych informacji: nie mam jeszcze zamówieonej blachy. Cośc okropnie przez to wszystko się zadziadowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.05.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 dzien doberek ,przyszłam sie przywitac ,wasza działeczka tez jest bardzo urokliwa ,a jaki ładny widok z sypialni !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.06.2009 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 witam wszystkich. nie miałam netu prawie cały weekend. jessi spóźnione dzień dobry. A i z okazji Dnia Dziecka wszystkim życzę NAJ NAJ!!!http://pinkthething.pl/images/07/luty/jinp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 01.06.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 hej, hej Witam Jestem pod wrażeniem!! Idziecie jak BURZA z tą budową Macie bardzo fajny projekt! trzymam kciuki! Pozdrowienia z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.06.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witam olasosenko A mnie sie wydawało że się dziadujemy. coś chyba za prędka jestem. Dzięki za dobre słowo. Wpadaj częściej. Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 01.06.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witam olasosenko A mnie sie wydawało że się dziadujemy. coś chyba za prędka jestem. Dzięki za dobre słowo. Wpadaj częściej. Buziaczki ) a bo Ty (ja też zresztą ;p) chciałabyś żeby wszystko tak szybo i od razu było ) Mój Pan budowlaniec powiedział mi "Kochana, co nagle to po diable..." a u Ciebie naprawdę wszystko idzie sprawnie!! Ja na "głupie" PnB czekałam 4 lata Będę wpadać na pewno i śledzić Twoje/Wasze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.06.2009 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 4 lata??? Chyba bym zwariowała. Ja 5 czy 6 tygodni a wydawało mi się że całą wieczność. No to gratuluję cierpliwości i wytrwałości. No chciałoby się już, ale my baby to chyba tak mamy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 01.06.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 a no, ja już do czekania się przyzwyczaiłam ) Na początku to było okrpnie nerwowo i rzucałam bardzo brzydkimi wyrazami ;p ale cóż mi to dało? NIC wię stwierdziłam że szkoda zdrowia na nerwy ale już leci - Panowie pracują ciężko i domek powoli rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.06.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Na pewno teraz już wszytko pójdzie szybko i do przodu. Fajnie. ja się cieszę z każdej pierdoły, ale też każda pierdoła która jest na "nie" mnie wkurza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 01.06.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Na pewno teraz już wszytko pójdzie szybko i do przodu. Fajnie. ja się cieszę z każdej pierdoły, ale też każda pierdoła która jest na "nie" mnie wkurza. No jasne!! Trzeba się cieszyć z każdego drobiazgu! Szczególnie że przy budowie to każdą "pierdoła" cieszy Po wkurzać też się trzeba bo inaczej człowiek nie miał by na co narzekać a narzekanie szczególnie my kobiety mamy we krwi i dzięi niemu rozładowujemy napięcie (przynajmniej ja ;p Hej napisałam u Ciebie mój 100tny post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.06.2009 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 No FORUMOWICZKO ! Gratuluję! A napięcie to lubie jeszcze inaczej rozładować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 01.06.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 No FORUMOWICZKO ! Gratuluję! A napięcie to lubie jeszcze inaczej rozładować ) Noo ja również lubię różne sposoby rozładowywania napięcia Tylko czasem te przyjemne są niewykonalne ) więc pozostaje narzekanie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.06.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ech budowlańcy. Ciekawam czy jakby sobie budowali to by tez tak robili. Dwa tygodnie temu z Sebą nosiliśmy drzewo według długości i myśle se , po kiego grzyba? , w końcu to ich praca. A wtedy Seba powiedział , że jak widzi ich w momencie rozpoczynania pracy to łapią bylejakie krokwie , słupki , nie mierż i właśnie boi się , że zniszczą cosik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.06.2009 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Hej Delfinko. Mnie już pomału zaczyna szlag trafiać na tą ekipę. Tak patrzę i sobie myślę że chyba chcą jak najszybciej skończyć i dlatego nie patrzą i nie "MYŚLĄ" co robią. Ile ojciec może do przypilnuje, ale wiadomo jak to jest. Chwila nieuwagi i już zonk A szkoda gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.06.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Nie denerwuj sie, jak juz zamieszkac to bedziesz sie smiac. Latwo mi tak mowic, a sama tez sie wkurzalam na budowlancow i dostawalam szalu . Synusia masz slicznego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.06.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 magpie101 dzięki za synusia... lepszy numer dzisiaj mam - robole nie przyrzyszli!! Fajnie nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.06.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 magpie101 dzięki za synusia... lepszy numer dzisiaj mam - robole nie przyrzyszli!! Fajnie nie? Do tego musisz przywyknac , czesto sie to zdarza na budowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 03.06.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Nie denerwuj się!! Głowa do góry! Prad wkrótce na pewno poleci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.06.2009 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Prąd prądem. Ale nikogo u mnie na budowie?!!!!!!! Zajeci kur...wa czy co???? Może (łaskawie) przyjdą w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.06.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 dzien doberek i nie denerwuj się bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts