majamp 12.09.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Hej, fajny projkcik kuchni A co z baterią, nie koliduje Ci z oknem? Ja mam ten problem i muszę zacząć rozgląaćsię za czymś składanym, żeby okno móc otworzyć jak mi se cos przypali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 12.09.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 chciałabym umieć szpachlować - porządnie i zacierać .... można i chyba jutro pojadę się uczyć. tylko nie wiem co na to mój małż To nie taka filozofia, jak się wydaje. Tylko trzeba duże postoje na bolące łapki robić I bardzo ważna rzecz gładzią, nie gipsem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.09.2009 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 chciałabym umieć szpachlować - porządnie i zacierać .... można i chyba jutro pojadę się uczyć. tylko nie wiem co na to mój małż To nie taka filozofia, jak się wydaje. Tylko trzeba duże postoje na bolące łapki robić I bardzo ważna rzecz gładzią, nie gipsem dzięki. właśnie widać jaki ze mnie robotnik budowlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.09.2009 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Hej, fajny projkcik kuchni A co z baterią, nie koliduje Ci z oknem? Ja mam ten problem i muszę zacząć rozgląaćsię za czymś składanym, żeby okno móc otworzyć jak mi se cos przypali bateria będzie na środku i mysi być taka chowana bo inaczej to dupa, ale na razie mi to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 13.09.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Projekcik kuchni bardzo fajny A nie masz wrażenia, że za mało troszkę blatu roboczego? No chyba, że bedziesz używać jeszcze tej strony z barkiem. Ale stamtąd daleko do lodówki i kuchenki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.09.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Projekcik kuchni bardzo fajny A nie masz wrażenia, że za mało troszkę blatu roboczego? No chyba, że bedziesz używać jeszcze tej strony z barkiem. Ale stamtąd daleko do lodówki i kuchenki... wiesz nie wydaje mi się mało tym bardziej że teraz w mieszkaniu to chyba przez pół tego nie mam. mam nadzieję że będzie ok, wyjdzie w praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.09.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 z piecem nie ciekawie , ja mam tak z drzwiami do kotłowni a ja blatu planuje mnie - czy to źle ??? dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.09.2009 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 cześć anetinko.z tym baltem to chyba jak kto lubi. ja w domu (obecnym) nie mam są szafki które spełniają tą funkcję i tak już 30 lat się żyje. Więc chyba aż tak wielkiego znaczenia to nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.09.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Plyta do gotowania jest zbyt blisko slupka - nie bedzie to wygodne.Naroznik dolny zrobilabym lamany, wtedy blat bedzie laczony w 1 miejscu, przy takim jak Ty masz narozniku jest laczenie blatu w 3 miejscach, albo w 2 (zalezy czy stolarz policzyl Ci blat glebszy czyli 120 cm).Zamienilabym tez zlew ze zmywarka, zlew bardziej w prawo, a zmywarke w lewo zeby miec wiecej blatu miedzy zlewem, a plyta. My szykujemy praktycznie na tym kawalku blatu miedzy zlewem, a kuchenka i mamy go zdecydowanie za malo (blatu).Jaka szeroka masz zmywarke, bo wyglada mi na waska na rysunku?I czy zlew bedzie 1 komorowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.09.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Płyta jest odsunieta od słupka, nie widać na tym szkicu, ale wstawiona jest między kuchenką a słupkiem wąska szafeczka zlew będzie jednokomorowy, obecnie mamy dwukomorowy i z jednej komory praktynie nie korzystamy, a zmywarka 60 cm - to chyba nie wąska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.09.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Waska szafke przy slupku zaowazylam ale to i tak jest blisko. Zmywarka waska ma 45 cm, wiec twoja jest szeroka. A o zlew sie pytalam, bo ja w I kuchni mialam dwie komory, w II kuchni zrobilam jedna i to byl blad, teraz mam znowu dwie komory. Jesli cos zmywam to robie to pod biezaca woda czyli korzystam z jednej komory. Ale gotujac cos czesto mam w jednej komorze oplukane warzywa albo mieso, a tu rece od panierki brudne albo ziemniaki trzeba odlac i wtedy z jedna komora jest straszny problem (pisze z wlasnego doswiadczenia) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.09.2009 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 zobaczymy jak to się sprawdzi, my właśnie zdecydowaliśmuy się na jedną kopmorę bo teraz z drugiej nie korzystamy. przekonamy się czy to dobre rozwiązanie (dla nas) może będzie trochę niewygodnie z tym gotowaniem, ale kuchnia nie jest duża i pola do popisu zbyt wielkiego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.09.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 A jakie masz wymiary tych 2 scian z zabudowa kuchenna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.09.2009 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 nie chcę cię wprowadzić w błąd ale chyba jakieś 6m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.09.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Troche zmienilam, zobacz sobie taki uklad http://i32.tinypic.com/33bpqja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.09.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 dzięki magpie - druknę sobie i jak będę u stolarza to pokaże mu takie zmiany. myślę że nie jest jeszcze za późno. buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.09.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 witam ,oj to miałaś roboty na całą sobotę ,a paznokcie odrosną ,za to jak czyściutko pewnie masz buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 14.09.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Hej, fajny projkcik kuchni A co z baterią, nie koliduje Ci z oknem? Ja mam ten problem i muszę zacząć rozgląaćsię za czymś składanym, żeby okno móc otworzyć jak mi se cos przypali bateria będzie na środku i mysi być taka chowana bo inaczej to dupa, ale na razie mi to nie przeszkadza Kobitki , wieczorem wrzucę linka do taniej składanej baterii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.09.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 dzień dobry. delfinka jak zwykle nioceniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 14.09.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Eeeeee tam .A teraz latam i na zmianę podczytuje forum i wsadzam ogóry w słoiki. Co do baterii to wynalazlam je na innym forum u jednej budującej się kobitki i mówi , że fajna jest . Jeszcze jedna też to potwierdziła . Jedyne co to brak wyciąganej wylewki , ale jak dla mnie nie musi być.A tu link do baterii http://www.ceneo.pl/2031410 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts