Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Nasze budowanie-czyli kombinacja...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kawika

2117

• anetina

1129

• aneta-we

1102

• Zbigniew100

404

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co do Chorwacji podróży itd

podróz w tamtą stronę - to przez cztery godzina była męką

ze względu na moje dzieci. Sandra sobie uchrzaniła że nie będzie jechać w foteliku i darła się prze godzinę, Wiktor narzekał że mu niedobrze, Ze. sie wsciekał o byle gowno a ja jechałam, słuchałam, i wyc mi się chciało.

Boga cisza zapadła o 21.30 kiedy wreszcie zasnęli

jechałam 7 godzin do Budapesztu, gdzie zawiesiła nam się nawigacja i się troche pogubiliśmy:bash:, ale droga się w końcu znalazła i sru. dalej jechał E.

Droga przez Chorwacje i Wegry idealna (tyle że na Węgrzech też chyba powodzie były i smród i komarów - brrr zgroza)

Zajechaliśmy do Splitu, potem płynęliśmy promem (fajnie bujało):cool: no i domek, krótka drzemka, i plaża

Ogólnie przez dwa dni nie było pogody, padałao i było chłodno, ale za to pozostałe dni SUPER.

Ogólnie piękna rożlinność, i te uliczki mają w sobie tyle uroku, no i woda - ciepła czyściutka - achhhhhh

powrót szybki i w miarę bezbolesny

Witaj Kawika!!!:)

mam małą prośbę......

możesz napisac chociaż dwa słowa na temat swojego pobytu w Chorwacji w moim wątku tutaj:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?151709-CHORWACJA....ZAPRASZAM-)&p=4188125#post4188125

..napisz co Ci sie podobało a co nie..........

takie informacje dla innych:)

dziekuje i buziaki zostawiam:)

cześć kochana, ale przyszalałaś z tym urlopem. a ja za tydzień -busko i zabiegi na kręgosłup. tak profilaktycznie na szczęście. ale że cię tak daleko poniosło samochodem to mi się nie podoba. musisz pamiętać ,że bolało i nie wolno ryzykować. o matko, jaka ja nudziara jestem. a przecież nie taka leciwa jeszcze;)