kawika 05.07.2010 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 poźno w ogóle jestem jakaś opóźnina dzisiaj akuś - cześć no właśnie po urlopie i masa papierów Anetka - jak po wolnych dniach??ja studiowałam łopatologię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.07.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 U mnie ok. W sobote grill ze starymi znajomymi. Tylko jakiś wirus dopadł moje dzieciaki. W sobote Ala a dziś Krzyś i znów Ala dołączyła. Jakaś grypa żołądkowa chyba. Niefajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.07.2010 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 uuuuuuuuu to zdrówka zyczę dzieciakomale teraz dużo osób choruje jak nie gardło to brzuch chyba coś w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.07.2010 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Cześć KAwika . Z zimną colą przychodze, bo kawę to pewnie juz piłaś? http://kulturystyka.pl/wp-content/uploads/2009/04/cola.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.07.2010 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 hejka właśnie skończyłam dzięi za colę jak dzieciaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.07.2010 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 jak dzieciaki? lepiej. Krzyś chyba całkiem ok, ALicja na "obserwacji" i dietce . Wczoraj jeszcze chorowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.07.2010 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 mam nadzieję że dzisiaj już będzie wszystko ok z powietrza czy coś zjedli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.07.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 mam nadzieję że dzisiaj już będzie wszystko ok z powietrza czy coś zjedli? z powietrza chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.07.2010 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 już wiem właśnie byłam u cibie i doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.07.2010 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 ja tez dzisiaj ciężki dzień od rana papierzycha i póżniej komisja wiec dzisiaj chyba nie pogadamy zbytnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.07.2010 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 ja tez dzisiaj ciężki dzień od rana papierzycha i póżniej komisja wiec dzisiaj chyba nie pogadamy zbytnio a ja dziś kończę miesiąc czyli drukowanie faktur za czerwiec. Uff... Az mi sie myślec nie chce o tym. A w międzyczasie lece do mojej pani doktor- po skierowanie na badania krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.07.2010 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 ja jutro lekarz - kręgosłupa w czwartek ogólne badania jakiś ten tydzień taki zwariowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.07.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 i czasu brak i brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.07.2010 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 żebyś wiedziałaa jeszczde tyle do zrobieia wokół domu mam Boże nie mam kiedy nawet tej ziemi rozwieść już mi trawskiem zarasta aż mnie ściska jak widze że inni mają taką fajną trawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.07.2010 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 żebyś wiedziała a jeszczde tyle do zrobieia wokół domu mam Boże nie mam kiedy nawet tej ziemi rozwieść już mi trawskiem zarasta aż mnie ściska jak widze że inni mają taką fajną trawkę na to wokół domu to nie mam szans w tym roku. A sąsiedzi to mają taki ogród, ze Jak wychodze rano to zraszacze już pracuja, morska bryza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 06.07.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Czweść kawika.http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/96.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.07.2010 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 hej Zbysiu ja w tym roku tez nic nie zrobie w tym roku moze w sierpniu trawę posieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.07.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 U nas trzeba najpierw wyrównac teren, ziemi nawieźć. Marzy mi się jakas kostka w końcu. Szyby w oknach i samochody mam wiecznie brudne. Chociaz nawet z podjazdem byłoby pewnie to samo- piaszczysta droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.07.2010 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 ja może zrobię (z pomoca rodziców-niesty) kostę na dróżce do domu resztę wysypię drobnym kamieniem (klincem)a ziemia no cóż jest tylko rozwieść jej nie ma kiedy bo leje i leje i czasu brak i w ogóle masakra a zmieni to jeszcze pewnie ze 3 wywrotki by się przydały ale kasay brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.07.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 naprawde u Ciebie deszcze? U nas słońce i słońce. Może na tydzień byśmy się zamieniły- upał 30 stopni juz kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts