Zbigniew100 06.07.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 można czemu nie ale ja nie chciałam sobie piersi przydeptać http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/107.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.07.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 aaaaaaaaa Zbysiu cos taki zdziwiony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 06.07.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Witam. Od razu gratulacje obrony. naprawde u Ciebie deszcze? U nas słońce i słońce. Może na tydzień byśmy się zamieniły- upał 30 stopni juz kilka dni u nas też upały .......... na szczęście dzis nad ranem przeszła burza , ale deszcz zostawiła i nadal pada, pada..................... ale oczekiwany był ten deszcz i to bardzo nie mam drzewek i roślinek (o sory 2 pomidory posadzone 1 papryka 4 malinki i 10 słoneczników ooooooo takich malutkich) i buda i złom i dechy były a placu zabaw tez nie mam i to wszystko na 850 m2 no to tak jak u nas................... można czemu nie ale ja nie chciałam sobie piersi przydeptać [/QUOTE] dobre, ale ze zdjeciem pojechałas, mogłas chociaz kawałek nogi pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.07.2010 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 no u mnie to jest tak że jak nie zrobię zdjec to już chętnych brak, małżu jakiś nie zdjęciowy jest ja natomiast cały czas coś bym pstrykała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 06.07.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 no u mnie to jest tak że jak nie zrobię zdjec to już chętnych brak, małżu jakiś nie zdjęciowy jest ja natomiast cały czas coś bym pstrykała przybij piąteczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 06.07.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 kawika ale ty jajcara jestes. łzy mi popłyneły ze śmiechu a ja makijaż zrobiłam dzisiaj wyjatkowo;)dobrze,że sama w pokoju jestem bo chyba dziwnie wyglądam jak sie sama do siebie śmieję, a raczej do monitora:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.07.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 no jestem już Agulka - ostatnio komp mi siad i gościu zgrywal mi zdjęcia, jak przyjechał to stwerdził że takiej ilości to jeszcze nie nigdy nie zgrywał (ok 3.500 zdjęć) Basiu - no jestem jajcara jestem, a co nie widać nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 06.07.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 no jestem już Agulka - ostatnio komp mi siad i gościu zgrywal mi zdjęcia, jak przyjechał to stwerdził że takiej ilości to jeszcze nie nigdy nie zgrywał (ok 3.500 zdjęć) Basiu - no jestem jajcara jestem, a co nie widać nie?? ja mam w swoim kompie 4,700 i ani jedengo nie wywołanego:jawdrop: ale teraz biorę sie za to ( stopniowo) W niedzielę teraz bylismy 1,5 godziny nad jeziorem i napstrykałam 120zdjęć...... a tylko dzieci kapiące się pstrykałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.07.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 hej, a dlaczego trzymacie zdjecia na kompie a nie zgrywacie na płyty? A jak jasny szlag trafi kompa to co? Ja jestem znów w pracy. Miałam byc u lekarza pół godziny a naczekałam sie DWIE! Wrrr!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.07.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Cześć Kawika, Dziękuję Ci bardzo, że od zawsze komentujesz blogową wersję mojego dziennika .... a ja tam prawie nigdy nie odpowiadam ... ...Dopóki nic się nie zmieni piszę w starym dzienniku, bo ten blog mi nie pasuje. Pozdrawiam ... i obiecuję nadrobić zaległości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.07.2010 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Hej Anetka zgrywam zgrywam - terazbo właśnie trafił szlag komputer, ale gościu zdjecia odzyskał Agulka - no tyle zdjęć to ino pogratulować, Gwoździku - ja tu i tu sobie wpadam i podczytuje, wiem żeś zajęty jest, a do nadrobienia wiele nie ma buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 07.07.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.07.2010 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.07.2010 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 12 st zimno jak cholera do tego mega zimny wiatr bbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 07.07.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 witam w przyjemnie chlodny poranek , proszę nie narzekać , bo upały zaraz wrócą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.07.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 u nas mimo dużego wiatru ciepławo juz jest! wczoraj prawie cały dzionek lało, ale dzisiaj ma już być znowu ładnie.. Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.07.2010 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 jak tu nie narzekać jak taki skok temperatury na zewnątrz jest 13 st a jest 7 lipiec!!!!!! Akuś - cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.07.2010 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Byłam u lekarzaiii z uwagi na wypadjące dwa dyski mam chodzić w gorsecie super na te upały jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 07.07.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 kawiniu kochana, gorset to ostateczność. kręgosłup jest leniwy i szybko się przyzwyczai. ćwiczenia wzamacniające to jest lekarstwo. idź do innego lekarza:mad:tez mam gorset.póki co nie używam. tuż po chorobie zakładalam np. jak szłam dłużej niż 20 minut. teraz leży na szczęście. pomyśl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.07.2010 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 mi powiedział że mam zakładac do jazdy samochodem i siedzenia w pracyale nie na dłużej niż 4 godziny dziennie już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts