Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Nasze budowanie-czyli kombinacja...

Recommended Posts

Witam;)

Kurczę, jak wypadają te 2 dyski to nie za wesoło:eek:. A gorset pamiętam jak mój wujek nosił, potem już nie nosił.

Z tymi zdjęciami to tak jest, z domu, z budowy też robię zawsze ja zdjęcia, Misiek ucieka, nie lubi, ale mu zrobię z nienacka, a mnie to w ogóle nie ma na nich. Bo ja nie lubię.

Nu ale na tej foci, to chociaż dobrze, że głowę Tobie widać:rotfl:.

Pozdrawiammmmmmmmmmm:)

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kawika

2117

• anetina

1129

• aneta-we

1102

• Zbigniew100

404

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień doberek

jestem skołowana tym zaleceniem - gorsetem

jedni mówią tak inni nie już sama nie wiem

lekarz w sumie dobry, zna mnie od uuuuuuuuu kilkunastu lat gdy problemy z nogami jeszcze miałam

szczerze mówiąc nie wiem co robić

Ćwiczenia pewnie musiałabym sama poszukać kiedyś stwierdził że zbyt osrtry stan na ćiwczenia

basen - tak bardzo bym chciała tyklko kiedy??? jakbym szła to musiałabym dzieciarnię ze sobą barć, a wtedy zero pływania tylko uczenie dzieciaków i pilnowanie, więc co za sens?

Zbysiu - zjadłam wczoraj kostkę czekolady przyznaje się bez bicia

a najlepiej pewnie mojemu kręgosłupowi służyłoby zrucenie 15 kg

wiem Anetko

weekend no cóż........

w weekend zajmuje się dzieć mi bo moja mama i tato robią sobie od nich "wolne"

no i wokoło domku trzeba coś zrobić, bo nikt tego nie zrobi

E. w soboty też pracuje jak ma robotę (a teraz dzięki Bogu ma)

Od rana w sobote sprzątam, bawie sie z dziećmi i przygotowuję obiad

rodziców nie ma wracają ok 13 ja wtedy myję podłogi i kończę sprzątać potem w pole ogranąć podówrko itp

niedziela no cóż - poświęcam ją dzieciom bo kiedy z nimi mam posiedzieć?

niedziela no cóż - poświęcam ją dzieciom bo kiedy z nimi mam posiedzieć?

a jak byście razem z E. pojeździli na basen, z dziecmi? Ty byś popływała a podróż i cały dzień byłby spędzony z dziećmi.

Nie wiem tylko jak u Was finansowo taki basen całą rodzinka wychodzi...

A moze jest gdzie popływac na otwartej wodzie?

no przypuszczam że jest to kwestia 50 zł - sam basen

chyba takie są ceny

wiesz chodziliśmy z dzieciakami na basen jeszcze w starym miejscu zamieszkania i wyglądało to tak że E. pływał ja z małą głównie na rekach. Niesty maminowa jest a jak jej coś niepasuje to darcie takie że zgroza

z dziećmi to jeżeli chodzi o mój kręgosłup to niporozumienie, wiemzę ze moze dwie długości bym zrobiła i tyle tego by było

muszę E. zmobilizować do naprawy orbitreka, to już prędzej i czasowo i finansowo i dzieciowo

kawika litości,co ty gadasz.jaka robota wokół domu?ty to możesz najwyżej na leżaku poleżeć.ja ci powiem ,że ten kręgosłup to przez budowę ci wysiadł. a niczego się nie nauczyłaś.:mad:ja też do roboty się garnę ale zaraz grabki zostawiam i spaceruję. trudno sie mówi.pewnych rzeczy sie nie przeskoczy niestety. kochana i dziewczynki nie noś na rekach. niech ci siedzi na kolanach ale do @#$%^& nie noś. no to cię objechałam;)

Nie ma to jak ambitna baba. W sobote pół dnia sprząta , lata , zamiata , mam to samo:/ Spróbuj małą oduczyć noszenia , jeśli jest tego sporo . Olej podwórko . Małż w tygodniu siedzi w domu z dziećmi , że musi od nich odpocząć? On chyba pracuje w tygodniu tak jak ty . Doobra , u mnie to samo . Ja szyję , ale w domu i myślisz , że coś więcej mi małżon pomoże niż w czasie jak zajmowąłm sie tylko domkiem? Ehhhhh faceci:/

Nie ma to jak ambitna baba. W sobote pół dnia sprząta , lata , zamiata , mam to samo:/ Spróbuj małą oduczyć noszenia , jeśli jest tego sporo . Olej podwórko . Małż w tygodniu siedzi w domu z dziećmi , że musi od nich odpocząć? On chyba pracuje w tygodniu tak jak ty . Doobra , u mnie to samo . Ja szyję , ale w domu i myślisz , że coś więcej mi małżon pomoże niż w czasie jak zajmowąłm sie tylko domkiem? Ehhhhh faceci:/

a ja od pewnego czasu próbuję przewartościowac te wszystkie rzeczy. Mniej sprzątam, wiecej obowiązków zostawiam innym. Jest lepiej :)

dziewczyny

wiem wiem nie powinnam itp, ale szlag mnie trafia jak każdy siedzi przed telewizorem a tyule do zrobienia, to upszątnąć, to zgrabać tu kaminie przenieść, przekopać. Dopier jak zaczne robic to łaskawie co poniektórzy się zjawią

Wczoraj mówię do małż chodź coś porobimy, a on mi na to że chyba mnie podarło bo on z roboty wrócił. Ja też wróciłam ale jest dom i dużo w nim jeszcze do zrobienia. Wkur.....ił mnie. Wzięlam farbę i malowałam szpalety bo w niktórych miejscach jeszcze nie były pomalowane. Pozbierałam kamienie które pies naroznosił a o które dzici się ciągle potykają. No i kto zgadnie czy ktoś sie ruszył. NIE!!!

więc wiem że jeśli chcę coś zrobić to sama

E. przy dzieciach prócz zabawy to wiele nierobi owszem da im jeść pobawi się ale reszta jest na mojej głowie, co mu oczywiście wczoraj wypomniałam, bo na wczasach jak byliśmy to się dało wszystko zrobić a tu się nie da

w ogóle to zła chodzę i z bólu z niemocy że nikomu nic się nie chce

wspomnaiłam wczoraj że może chcoiaż pomalowalibyśmy domek bo na elewację to jeszcze długo będziemy robić, a taki szary to taki smutny przygnębiający

aa E. tylko wzrusszył ramionami

normalni pierdolca można dostać

nie chodzi os sposoby

chciałabym żeby czasem bez gledzenia coś zrobiła

on zrobi tylko zawsze u niego wszystko musi mocy nabrać

może niepotrzebnie narzekam w sumie dobry z niego chłop

ale ogolnie coś sotatnio wszyscy działają mi na nerwy

matka - to by chciała żeby cuda były i kwiaty i trawa i pokończone pierdołki, i gada i gdera i gada

mówie nie mamy na to pieniędzy da się bez tego żyć

a ona siedzi i nic i siedzi i siedzi

sory wczoraj trochę chwastów wyrwała

dziewczyny

wiem wiem nie powinnam itp, ale szlag mnie trafia jak każdy siedzi przed telewizorem a tyule do zrobienia, to upszątnąć, to zgrabać tu kaminie przenieść, przekopać. Dopier jak zaczne robic to łaskawie co poniektórzy się zjawią

Wczoraj mówię do małż chodź coś porobimy, a on mi na to że chyba mnie podarło bo on z roboty wrócił. Ja też wróciłam ale jest dom i dużo w nim jeszcze do zrobienia. Wkur.....ił mnie. Wzięlam farbę i malowałam szpalety bo w niktórych miejscach jeszcze nie były pomalowane. Pozbierałam kamienie które pies naroznosił a o które dzici się ciągle potykają. No i kto zgadnie czy ktoś sie ruszył. NIE!!!

więc wiem że jeśli chcę coś zrobić to sama

E. przy dzieciach prócz zabawy to wiele nierobi owszem da im jeść pobawi się ale reszta jest na mojej głowie, co mu oczywiście wczoraj wypomniałam, bo na wczasach jak byliśmy to się dało wszystko zrobić a tu się nie da

w ogóle to zła chodzę i z bólu z niemocy że nikomu nic się nie chce

wspomnaiłam wczoraj że może chcoiaż pomalowalibyśmy domek bo na elewację to jeszcze długo będziemy robić, a taki szary to taki smutny przygnębiający

aa E. tylko wzrusszył ramionami

normalni pierdolca można dostać

hehe skąd ja to znam? o mnie tu piszesz?????

niestety ja też chorobowa ostatnio ,ale to juz inny temat i raczej powinnam odpoczywac na łonie natury a nie zap......

a co do kręgosłupa Twego a raczej tych dysków- mój małz miał to samo! nie polecili Ci blokad na te dyski, aby się jakos trzymały tylko gorset????