aka z Ina 08.07.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 My czy oni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.07.2010 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 My czy oni? My - że się wszystkim przejmujemy Oni - że nie przejmują się niczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.07.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Trafnie to określiłaś, choć wole swoje nienormalnctwo gdybym mogła to bym sama sobie wsio zrobiła, ale po pierwsze nie mam tryle zdrowia, po drugie siły, po trzecie tyle kasy coby ktoś to wszystko zrobił za pieniądze i ewentualnie nerwów, aby poprawił tak jak ja sobie tego zyczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.07.2010 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Trafnie to określiłaś, choć wole swoje nienormalnctwo gdybym mogła to bym sama sobie wsio zrobiła, ale po pierwsze nie mam tryle zdrowia, po drugie siły, po trzecie tyle kasy coby ktoś to wszystko zrobił za pieniądze i ewentualnie nerwów, aby poprawił tak jak ja sobie tego zyczę! Akuś święte słowa święte słowa normalnie czytasz w moich myślach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.07.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 to widac, ze nadajemy na tych samych falach;) zdrówka ci życzę, duuuużo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 08.07.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 kurcze, kawika.podziel ogródek na pół i niech mama robi w swojej części a ty w swojej. może to jest jakiś pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 08.07.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Kawika jak oni nic nie robia to i Ty nic nie rób, nawet "żarła", prania itp.................. olej jak oni olewają, jak ogórdek może wygladac jak po wojnie to i męzus niech wygląda tak samo, niech głodny chodzi...........................w końcu Ty też pracujesz a po pracy przeciez Ci tez się nie chce ( a nie ważne, że trzeba by było) ...................... spróbuj................ trzeba szukać sposobów, bo go grobu się kobitko kochana zagonisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.07.2010 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Dzień dobry http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/135.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.07.2010 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 dzień dobry pożarłam się wczoraj z tym moim @#$%^^%$##$%^^ no już mi lepiej widł były w ruchu niech sie cieszy ze nie na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.07.2010 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 widły ? http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/hahaha.gif A na kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.07.2010 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 na małża na małża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.07.2010 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Zbysiu - kochanie moje jakbys tu jutro zalądnął to prosze powiedz co trzeba do odbioru budynku???? Bo chyba to świadectwo energetyczne potrzebne jest, pewnie kominiarz, i co jeszcze, balkon musi być zrobiony??? wiem wiem kierownika mam w domu ale o pewnych rzeczach nie gadamy buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.07.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Zbysiu - kochanie moje jakbys tu jutro zalądnął to prosze powiedz co trzeba do odbioru budynku???? Bo chyba to świadectwo energetyczne potrzebne jest, pewnie kominiarz, i co jeszcze, balkon musi być zrobiony??? wiem wiem kierownika mam w domu ale o pewnych rzeczach nie gadamy buźka Przyszłam powiedzieć -dobranoc;) Ja ostatnio też szukałam o tym i kopara mi opadła tak:jawdrop: Wiedzieć , wiedziałam, że kominiarz, odbiór wody + kanalizacja, odbór C.O. + gaz. Ta zakichana energetycznośc budynku. Nowa mapa od geodety ( taką nam ma zrobić - obecnie jak wsio wygląda, gdzie jest przyłącze gazu itp. Aktualna. Z początku trzeba było zapłacić za wytyczenie budynku i mapę, teraz za budynek i inne. Oto co znalazłam: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?92498-Dokumentacja-do-odbioru-domu Ale i ja jestem zainteresowana ostatnio tym tematem. Zwłaszcza co ma być w domu, jakie są wymagania.. Nu powodzenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.07.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 O , a KAwika czyta mojego blogaska z rękodziełem dokładnie:D Dziękuję ślicznie za życzonka.. Jutro na blogu będa jakeiś fotki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 12.07.2010 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Dzień dobry. Jak po wolnym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.07.2010 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 gorco basen rozlozony i nawet sie kapalam dzieciaki szalaly a ja szalalam z widlami i grabiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 14.07.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Kawikuś , dobrze , że nei dajesz umrzeć moim komentom:D A no robi się , robi pomału . Może dziś uda mi sie zrobić sesje i wrzucuić fotki . Chociaż nei wiem , bo dziś do cyrku idziemy;) Pewnie skończy się tym , że ja ze starszakiem po 5 minutach będę musiała się ewakuować:/ , wogle nie chce iść , boi się nowych , ciemnawych pomieszczń , nie lubi hałasu. Uffffff , gorąco , dzieciary drą się , cięzkie dni jakies mam wogle:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.07.2010 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 delfinko pewnie upał daje się wszystkim we znaki szkoda że tak rzadko tu jesteś bardzo mi się podobają twoje filotowe aniołki i te imiona które im wymyślasz Ernestynka itp Fajne to na zdjęcia czekam z niecierpliwością buziaki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 14.07.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Trzymaj się . Nie daj się dzieciom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.07.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Pozdrawiam Delfinka Cudności masz na blogu. Ja cały czas jestem zauroczona anielicami. Coraz piękniejsze są. Nie wiem jak to robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts