aneta-we 05.08.2010 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 To się cieszę Moja noc tez spokojna, tylko jakas krótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.08.2010 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 było nie rozrabiać w nocy tylko spać buźka kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 05.08.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 cześć słonko;)jak ty tą p[rzeprowadzkę przeżyłaś to ja nie wiem.ja deprechę mam nieustającą. ciągle coś mi nie pasuje i niedoróbki znajduję. na działce brud , w domu brud i jak tu wykrzesać trochę optymizmu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.08.2010 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Basiu kochana - przezyłam i Ty też dasz radę poczatki zawsze są ciężkie, zawsze znajdzie się coś co nie będzie nam pasowaćale pomalutku, grunt to się zbyt nie przejmowaćja przez 2 miesiące po przeprowadzce jeszcze miałam pudła w salonie trzymam kciuki za przeprowadzkę i mało nerwów buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 05.08.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 :)dzięki za dobre słowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.08.2010 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 :)dzięki za dobre słowo:) no problem jak trzeba to zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.08.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 hej, hej pracusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.08.2010 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 hejka Anetka padam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.08.2010 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Cześć Napisz jak Twoje zdrowie. Plecy juz lepiej? I jak kolejna noc? Bo ja tak spałam, ze nawet SMS-a nie usłyszałam co u mnie normalne nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.08.2010 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Cześć plecy - no cóż przez ostatnie 2 tygodnie 2 razy tylko miałam kryzys bólowy, ale zauważyłam że pomału przestają mnie boleć. Nie wiem z czego to wynika, może z tego że codziennie ćwiczę (tak naprawdę) 40 minut orbitrek i 240 brzuszków jak na razie, do tego trochę wymachów nogami . No i codzienne spacerki (40 minut) z Herosem Myśle że może to ma wplyw Spałam jak zabita obudziłam się tylko raz i do rana chrapanko Fajnie jest się wyspać A u ciebie jak?? Czekam na nowe zdjęcia w gaerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.08.2010 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 U mnie w porządku. Wcześniej poszłam spac, wczesnie wstałam Fotki porobię jak będzie półmetek- a to tuż, tuż Poza tym tęsknię za ALą. Chłopcy są grzeczni i łobuza brak Ciesze się, ze lepiej się czujesz. Myślę, że rzeczywiscie taki ruch pomaga. Jakies ćwiczenia na wzmocnienie mięśni pleców by pewnie były wskazane. Ale ja nie wiem co można w domu robić. Może w necie poszukaj. A co do psów. Do naszej Pumy codziennie wieczorem przychodzi w odwiedziny buldog angielski. Razem szaleją, nasza psina go zaczepia mocno, skacze przez niego, przewraca. Wczoraj biedak miał dość i myk, myk do furtki. Zwiał jej z podwórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.08.2010 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 No mój to ma tylko dwóch kumpli z którymi najchętniej by uciekłinne psy chyba by nie przezyły spotkania z nim sam na sam A Ala kiedy wraca?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.08.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 A Ala kiedy wraca?? 10 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.08.2010 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 no to już prawie tylko 4 dni u mnie od rana do wieczora harmider, czasem ciszy mi się chce a tu za ścianą cos wiercą, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, chyba łeb mi pęknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.08.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 wow, to nie zazdroszczę. U mnie jak zamkne drzwi od pokoju to cisza. Musze sobie radyjka słuchac bo tak dziwnie jest Chyba pora na sniadanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.08.2010 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 to smacznegopogadamy później słoneczko pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.08.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 to smacznego pogadamy później słoneczko pa dzięki Ja już obiadek jem a Ciebie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.08.2010 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Anecia już jestem treaz trochę spokoju będzie bo kierownik do domku poszedłufff ciężki ten tydzień był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.08.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 a ja powoli kończe pracę. Czekam tylko na Panią, która ma zrobic u nas wpłate. Patrzę na swoje biurko i pełno na nim picia: woda, woda smakowa i coca cola. Aaa, i dwa kubki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.08.2010 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 a u mnie tylko woda - na razietabletki - chrom, p-bólowe i krople do oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts