margay 15.09.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Karteczka dla Twojej córci Sto lat maluszku http://ekartki.net.pl/kartki/61/906.jpg Kawika.....jaka prostota? dla mnie te płytki są bardzo ładne i pięknie mąż ułożył, należy się pochwała .....i nie tylko..... A jak dalej będziecie gnać w takim tempie to się jeszcze przed czasem wprowadzisz A z tym piecem to niezłe jaja ja nie wiem co się z tymi ludźmi dzieje nie słuchają klienta czy ciężko im zapisać.... jeszcze nie trafił mi się na tym forum dziennik, żeby przy wykończeniówce coś źle nie przywieźli U nas już tak było a jeszcze nam daleko do wykończeniówki (złe wymiary okien dachowych)....a przecież też sobie dokładnie facet zapisywał i trza było zamieniać... To jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla córci i dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.09.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 dzień dobry ps. uaktualnij sobie linka do komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 16.09.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witam . Niosę kawusię.Oczywiście z ciachem.http://media7.mojageneracja.pl/oipwwywtwq/mediumjzptjh55480d90cd12dc595049.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.09.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 dobrze, że mąż tego nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.09.2009 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 czeeeeeeesśśśććć dziewczyny. margay - dzięki za życzenia dla córci, z tymi dostawcami to tak jest (niestet) że chyba zamiast myśleć co pisać to myślą ile zarobią delfina - kawa pyszna, ciacho też ( ) anetinko - mąż zawsze twierdzi że nie jest zadrosny hahahhaahhaah a teraz czekam na życzenia bo mam dzisiaj imieniny http://www.gastronauci.pl/aimg/wino.jpg no to zdrówko kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.09.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 dzien doberek cz ja też mogę się z wami napić tej lampki winka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.09.2009 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 dzien doberek cz ja też mogę się z wami napić tej lampki winka no pewnie częstuj się ile wlezie białe czy czerwone?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.09.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 ups ja tach nickami - ale tyś Edyta? a może Kamila? jak coś przeoczyłąm, to przepraszam sto lat spełnienia wszelkich marzeń z tej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.09.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 dzien doberek cz ja też mogę się z wami napić tej lampki winka no pewnie częstuj się ile wlezie białe czy czerwone?? ihhiihihhihi to ja poproszę czerwone ,bo za białym nie przepadam no to zdrówko solenizantki sto długaśnych latek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 16.09.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 A , że kawkę zapodłam z ciachem to lece z barkiem na imieniny. I co tu życzyć budującej się babieeeeee????? Tak , tak ... szybkiej i bezbolesnej wprowadzki.http://www.barykrakow.com/zalipianki/images/barek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.09.2009 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 kurde ale wielki barek!!!! No to trzeźwa do domu dzisiaj nie wrócę, bo zanim go opędzluję to trochę mi zejdzie anetinko - KAMILA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.09.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 nick z imienia częściowo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.09.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 kurde ale wielki barek!!!! No to trzeźwa do domu dzisiaj nie wrócę, bo zanim go opędzluję to trochę mi zejdzie anetinko - KAMILA oj to wiesz jak sama nie dasz rady go opędzlować to ja wpadnę i Ci pomoge ,może jakiegos super drinka sobie zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.09.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 ja też mogę się dołączyć do opróżniania chociaz ja właściwie nie pijąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.09.2009 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 nick z imienia częściowo ??? nio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.09.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 a która to z Was ma na imię KAMILA czyżby Ty Kawika .... smieję się bo moje prawdziwe imie to Kamila hihihihihi a nick mój to skrót z imienia mojej córci Jessicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.09.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 a która to z Was ma na imię KAMILA no przecie ja - solenizantka, oj już ci winko zaszumiało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.09.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 anetina - ty nie pijąca???? zawiodłam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.09.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 a która to z Was ma na imię KAMILA no przecie ja - solenizantka, oj już ci winko zaszumiało??? hihihihi no to sie narobiło ja tez mam na imie Kamila hihihihiih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.09.2009 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 a która to z Was ma na imię KAMILA no przecie ja - solenizantka, oj już ci winko zaszumiało??? hihihihi no to sie narobiło ja tez mam na imie Kamila hihihihiih No kurde to podwójne święto (nie domyśliłabym się po nicu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts