jessi 17.09.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Popijam druga kawke , dzieć maly mi usnął , chyba polece zrobić jakieś ciasteczka;) Oczywiście przyniosę i wam. ho ktos tu o kawie mówi ,muszę sobie ustrzelic jeszcze jedną bo jakoś tak dzisiaj sie sennie czuję może mnie kawa na nogi postawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.09.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 No to ja też kawusię sobie zapodam Ale niewychowane babsko ze mnie dla Was też: http://cafevernisage.pl/images/phocagallery/admin-kawy-141f/thumbs/phoca_thumb_l_kawa1.jpg delfina - nie przejmuj się gadką Seby, a ja już po PMS-ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.09.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 No to ja też kawusię sobie zapodam Ale niewychowane babsko ze mnie dla Was też: http://cafevernisage.pl/images/phocagallery/admin-kawy-141f/thumbs/phoca_thumb_l_kawa1.jpg delfina - nie przejmuj się gadką Seby, a ja już po PMS-ie taką kawusię to ja z miłą chęcią wypiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.09.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 pyszna musi być hhmhmmmmmmmmm mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.09.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 czuje, że nieźle bym przypakowała po takich pysznościach no wiesz kochanego ciała nigdy nie za wiele ja wolałabym nie miec tyle ciałka mąż natomiast nie narzeka Delfinka i jak już nastrój ??? Nie , no nie ma tragedii . A wogle musze powiedzieć , ze bardzo się zmieniłam. Kiedyś małe pierdołki mnie wkurzały , nie odzywalam się do Seby i ryczałam, a teraz? Pogniewam się i jak wraca z pracy jest oki. Fakt , znalazłam na to sposób. Powkurzam się w duchu i nawet z nim nie polemizuje , bo zaraz on ma racje itd , itd. a jak zaczyna mnie przekonywać do swojej niby racji to wtedy awanutra na maxa. Szkoda nerwów , płaczu i dzieciaczków. Jestem z tego taka duman , że potrwfie przemilczeć niektóre jego durniowate gadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.09.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Tu też przyniose zaraz ciepłe ciasteczka smietankowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.09.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Takie podejście to chyba z czasem i stażem małzeńskim się zmienia. Ja dawniej też bardziej przeżywałam co mój gadał a teraz jak się drze że to że tamto to jego wywód kończę słowami "Też Cię kocham" - i po awanturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.09.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Takie podejście to chyba z czasem i stażem małzeńskim się zmienia. Ja dawniej też bardziej przeżywałam co mój gadał a teraz jak się drze że to że tamto to jego wywód kończę słowami "Też Cię kocham" - i po awanturze A ile lat jesteście po ślubie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.09.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Tu też przyniose zaraz ciepłe ciasteczka smietankowe to rzucaj kilka bo własnie piję kawke i przydało by sie coś pysznego do kawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.09.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Kurde , wyszly pyszne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.09.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Kurde , wyszly pyszne;) to narobiłaś mi smaku to pochwal sie jakie robiłas ciasteczka ,moze jakis przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.09.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Takie podejście to chyba z czasem i stażem małzeńskim się zmienia. Ja dawniej też bardziej przeżywałam co mój gadał a teraz jak się drze że to że tamto to jego wywód kończę słowami "Też Cię kocham" - i po awanturze A ile lat jesteście po ślubie? Po ślubie 9 a razem 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.09.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Tu też przyniose zaraz ciepłe ciasteczka smietankowe to rzucaj kilka bo własnie piję kawke i przydało by sie coś pysznego do kawki nie KILKA tylko KILO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.09.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Kurde , wyszly pyszne;) Fotki, fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.09.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 a moze byc nawet i 5 kilo jak masz byłam własnie u Ciebie w dzienniku ,głowa do góry bedzie dobrze ,to chwilowe ,pózniej sama zobaczysz jak juz zamieszkasz u siebie że za nic w swiecie nie zamieniłabyś tego domku na żaden inny bedzie dobrze http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/390.gif słoneczko dla Ciebie na poprawę humorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.09.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Przeciez musicie miec duzy dom, bo bedziecie mieszkac z rodzicami, w malej parterowce byscie ciagle wpadali na siebie. A co sie martwisz co bedzi kiedys, sprzedaz dom i wybudujesz malutki z salonem i dwoma sypialniami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 tez spragniona czekam na te ciasteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.09.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Kurde , wyszly pyszne;) Fotki, fotki Wrzuciłam w moich komentarzach link do przepisu z fotkami , ale niestety nie moje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.09.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ciasteczka robi się błyskawiczni , proste i przepyszne . Ciasto rozwarstwia się jak francuzkie. Robiłam kiedyś też z tego ciatsa nadziewane w środku dzemem lub z kawałeczkiem czekolady. Wychodziły tez super.Wlasnie wrzuciłam do piekarnika ostatnia blaszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.09.2009 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 jesssi - dzięki za słoneczko może chwilowe, nie wiem magpie - fakt że nas więcej, ale... no właśnie ale sprawa wygląda tak: tu mieszkamy razem, mieszkanie rodziców, no i jest moja siostra która mieszka za granicą. gdy zaczynaliśmy budowę - mieliśmy się budować sami i mały dom, później rodzice stwrdzili że sami tutaj nie zostną i pójda z nami, tyle że dobudowy mieli się dołożyć (ze sprzedaży mieszkania) no a teraz kiedy mieszkanie (prawie)sprzedali to już się tak nie kwapią do dołożenia się. no i tu zaczyna się problem - na linii moi rodzice-mój mąż.Moj twierdzi że jak poszli z nami i dom jest przez to większy to niech się dołożąMoi rodzice - że się dołożą ale .... dużo mniej niż początkowoA ja - ja między nimi, z jednej strony chciałabym tą kasę bo mogłabym część kredytu spłacić, a z drugiej, mam to gdzieś jak później miałby mi to ktoś wypomnieć. No i tak między młotem a kowadłem - męczy mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts