kawika 17.09.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Jessi , ale z Ciebie laaaaaaaaaskaaaaaaaaa no do naszych wałeczków to jej brakuje jeszcze sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.09.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Oj , tu nawet nie widzę szans na wałki . Ja tam właśnie pozarłam talerz spagheti. Ambitny plan wyjścia jakoś poszedł na dalszy plan. Chyba już nie pójdziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.09.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 jak ja nie ciepię takich ludzi wrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.09.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ambitny plan wyjścia jakoś poszedł na dalszy plan. Chyba już nie pójdziemy. dlaczego ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.09.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 No juz mam pomysł na obiad na jutro - spagetti - uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.09.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 jak ja nie ciepię takich ludzi wrrrrrr no wiesz - nia ma jak z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.09.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ja miałam wczoraj - z sosem z mięsem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.09.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 jak ja nie ciepię takich ludzi wrrrrrr no wiesz - nia ma jak z rodziną a to już makabra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.09.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ja miałam wczoraj - z sosem z mięsem kurde głodna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.09.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ambitny plan wyjścia jakoś poszedł na dalszy plan. Chyba już nie pójdziemy. dlaczego ??? Niedługo Seba powinien zjechać i trzeba do banku podjechać zlożyć papiery na drugą gtransze kredytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.09.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Jessi , ale z Ciebie laaaaaaaaaskaaaaaaaaa eno zaraz laska zwykła dziołszka ze mnie hihihi ale dzieki za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.09.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ja miałam wczoraj - z sosem z mięsem kurde głodna jestem a ja nie nie mam ochoty na nic taki nastrój to fajny sposób na dietę ale nie chciałabym go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.09.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 jak ja nie ciepię takich ludzi wrrrrrr no wiesz - nia ma jak z rodziną a to już makabra Ogólnie wychodzę z założenia że każdy sobie zycie sam układa. Każdy ma problemy itd, ale trzeba sobie jakoś radzić. To że siostra ma spierdolone życie przez swojego męża,trudno, ale ogólnie jest nieporadna(albo taką udaje) czasem mi jej żal czasem mnie wkurwia na maksa. szcególnie to że zero wysiłku z jej strony zeby to zmienić. ja też nie miałam lekko - nie wstydzę się przyznać że mój małż święty nie był i sporo przeszliśmy razem. Ale jakoś walczyłama czyli albo w jedną stronę albo w drugą. Trzeba coś robić a nie tylko siedzieć - bezmyślnie zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.09.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ja miałam wczoraj - z sosem z mięsem kurde głodna jestem a ja nie nie mam ochoty na nic taki nastrój to fajny sposób na dietę ale nie chciałabym go to co to za zły humorek ma pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.09.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ambitny plan wyjścia jakoś poszedł na dalszy plan. Chyba już nie pójdziemy. dlaczego ??? Niedługo Seba powinien zjechać i trzeba do banku podjechać zlożyć papiery na drugą gtransze kredytu. no to trzymam mocno kciuki, by się udało bezproblemowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.09.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Jessi , ale z Ciebie laaaaaaaaaskaaaaaaaaa eno zaraz laska zwykła dziołszka ze mnie hihihi ale dzieki za miłe słowa No popatrz obie Kamilki - ale całkiem różne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.09.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Jessi , ale z Ciebie laaaaaaaaaskaaaaaaaaa eno zaraz laska zwykła dziołszka ze mnie hihihi ale dzieki za miłe słowa No popatrz obie Kamilki - ale całkiem różne.... no wiesz ty mnie widziałaś a ja Ciebie nie więc juz mi tu pokazuj sie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.09.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ja miałam wczoraj - z sosem z mięsem kurde głodna jestem a ja nie nie mam ochoty na nic taki nastrój to fajny sposób na dietę ale nie chciałabym go to co to za zły humorek ma pani chyba duzo się na to składa budowa, ciągłe przeboje z mężem, te odejścia bliskich mi osób :( , PMS w dodatku i tak myślę, jakby tu było fajnie, gdybym cofnęła dzisiaj czas i ... nie poznałam przyszłego małża smętnie jedynie byłoby nocami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.09.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Jessi , ale z Ciebie laaaaaaaaaskaaaaaaaaa eno zaraz laska zwykła dziołszka ze mnie hihihi ale dzieki za miłe słowa No popatrz obie Kamilki - ale całkiem różne.... no wiesz ty mnie widziałaś a ja Ciebie nie więc juz mi tu pokazuj sie !!! nie mam tutaj żadnego zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.09.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 no własnie to proszę sobie jakies zrobic i się" ukazac " czekam hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts