olasosenko 04.06.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dzień dobry Nie martw się jutro będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.06.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 http://i.frazpc.pl/ftp/funy/Usmiechnij%20Sie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.06.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Dzięki dziewczyny. Nawet nie zauważyłam drugiej strony w konetarzach. Kochane jesteści. Humor mi się od razu poprawił !!! Szczególnie gdy patrzę na tą kochaną małpeczkę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 05.06.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 No pięknie! Już więźbę robią! My też wstawimy okna w szczycie i postanowiliśmy że tam będzie królestwo naszego Przemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.06.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 a u mnie jeszcze nie wiem co tam będzie. Może kiedyś synuś tam będzie chciał buszować. Kto wie co będzie jak będzie mieć 15 lat. wole nie myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.06.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 dzien doberek i zmykam się pakowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 15.06.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Witam serdecznie Trafiłam tu szperając po grupie nowosądeckiej Piszę bo na prawdę ci współczuję z ta ekipą Czytałam twój dzienniczek od początku i jak tak zachwalałaś swoją ekipę to pomyślałam, że to jest zbyt piękne by mogło być prawdziwe i nie pomyliłam się, a szkoda bo już zaczynam wątpić że takowa istnieje No cóż my zaczęliśmy w połowie kwietnia i wtedy też myślałam że moja ekipa to los na loterii ....O naiwności... Mi spierniczyli schody musieliśmy całe wyburzać Ale to jest pikuś w porównaniu z dachem Teraz bardzo się boję, że jak przyjdą do dachu to znowu coś zepsują ..ehhhh może nie będzie tak źle.. Sory, przyszłam cię pocieszyć i okazać wsparcie a sama się żalę Trzymaj się i nie daj się Będę do Ciebie zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.06.2009 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Witaj margay Cieszę się że odwiedziłaś mój dziennik. Już przetrawaiłam tą ekipę. Jeszcze tylko wpiszę ich na czarną listę. Ponoć co nas nie zabije to nas wzmocni. Jutro przyjedzie cieśla naprawiać ich błędy. Najlepsze jest to że P.Józek rozpowiada że jesteśmy mu winni pieniądze i jesteśmy niewypłacalni. Szkoda słów. Zapraszam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.06.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 nieciekawa sytuacja z ekipą my na koniec też się skłóciliśmy ze swoją - zniszczyli przyąłcze prądu i nie chcieli za to zapłącić a tak ich chwaliłam życzę, by już tylko słoneczko było nad budową a takie ekipy jak pan J. poszły sio a z sąsiadem - ele heca sama bym wyzywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 16.06.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 HejWidzę że u Ciebie sporo zmian! Przykro mi że tak się skończyło z ekipą, no ale optymistyczne jest to że już nie będziesz musiała na nich patrzeć i przez nich tracić swoje cenne nerwy/zdrowie. Nie martw się na pewno wszystko będzie OK.BYLE DO PRZODU!! Trzymam kciuki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.06.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 witam przyszłam z przywitaniem porannym jak także pożegnalnym na dłużej ,odezwę się za jakiś czas POZDRAWIAM przesyłam dużo słoneczka http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/390.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.06.2009 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dzięki dziewczyny Buziaczki dla Was i przytulaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 18.06.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 a na jaką wioseczkę to się koleżanka będzie przeprowadzać, jeśli wolno spytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.06.2009 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Yyyyyyyyyy na wioseczkę koło Chełmca (nazwa niezbyt ciekawa....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 20.06.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Najważniejsze żeby okolica była ciekawa i spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 23.06.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 O oswietlenie w kuchni nie martw sie na zapas, najwyzej wiecej powiesisz punktow swietlnych . Jaka blache zamowilac, producent, kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.06.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Hallo magpie101 Blacha kolor grafit mat, a firma Krupp. Zobaczymy jak to wyjdzie z tą kuchnią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 23.06.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Tez mam blache grafit ale polysk z budmatu sare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.06.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Mam nadzieję że będzie równie dobrze wyglądać jak na Twoim domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 23.06.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 To jak wyglada na domku to juz sie przyzwyczailam ale jak mi przywiezli blache to myslalam, ze sie przewroce . Kolor byl duzo jasniejszy niz myslalam, ze przyjedzie - nie wiem jak ja wybieralam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts