aneta-we 17.09.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ponieważ jest to mój 1000 post popełniam go w moim dzienniku. . Gratuluję http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/szampan.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.09.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 no proszę Kamilko bardzo miło mi Cię poznac !!!! cieszę sie że wstawiłaś to zdjątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.09.2009 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 no proszę Kamilko bardzo miło mi Cię poznac !!!! cieszę sie że wstawiłaś to zdjątko no mnie też miło. spadam do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.09.2009 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ponieważ jest to mój 1000 post popełniam go w moim dzienniku. . Gratuluję http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/szampan.gif dzięki buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 i ja juz teraz wiem jak wygladasz miło mi Cie poznać !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 17.09.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 kurcze dziewczyny jeden dzień mnie nie było a tyle mnie minęło!!!!!! -imieniny, ciacho, kawa... ale obiecuję że to się więcej nie powtórzy kawika, nie masz lekko dziewczyno, ale trzeba tą sytuację wyjaśnić i to jak najszybciej, jessi-faktycznie niezła z Ciebie dziołcha delfina-ja też mam kryzys jesienno-budowlany i nic nie jest w stanie poprawić mi humoru-chyba nic, dziewczynki bardzo duże te Wasze domki pozdrowionka dla Was kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.09.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Kawika, ty już ELITA trza chyba coś z tej okazji postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.09.2009 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Tak od rana znowu picie??? Ok. Nie ma sprawy http://comps.fotosearch.com/comp/ICN/ICN222/francja-szampan-okolica_~F0015628.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.09.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 ja miałam wczoraj - z sosem z mięsem kurde głodna jestem a ja nie nie mam ochoty na nic taki nastrój to fajny sposób na dietę ale nie chciałabym go to co to za zły humorek ma pani chyba duzo się na to składa budowa, ciągłe przeboje z mężem, te odejścia bliskich mi osób :( , PMS w dodatku i tak myślę, jakby tu było fajnie, gdybym cofnęła dzisiaj czas i ... nie poznałam przyszłego małża smętnie jedynie byłoby nocami A co małż ci zalazł za skóre?????? wszystkim i niczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.09.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 aby nikt mi nie powioedział że mnie nie widział wklejam zdjęcie co prawda sprzed 2 lat, ale uwierzcie mi na słowo dalej tak wyglądam, tylko zmarszczek więcej mam http://foto0.m.onet.pl/_m/4cf0356253f3a87bcdf1c1f7080e651c,6,19,0.jpg ja tam cię widziałam gdzie indziej fajnie tak widzieć, z kim się rozmawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.09.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Nikt nie chce mnie zobaczyć?? Ja widze , milo Cie poznac! Napisz jeszcze na kogo jest Wasz dom, czy na Was wspolnie z rodzicami, czy Twoj i meza? Z tego co piszesz to rodzice nie chca dac Wam kasy tyle co obiecali zeby siostre wspomoc ale to przeciez Ty bedziesz sie nimi zajmowac na starosc. Dom jest tylko na MNIE 9no ale wspólność majątkowa jest Prawdą jest że ja się będę nimi zajmować. No ale to moi rodzice.. twoi rodzice, ale przecież nie jesteś jedynaczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 18.09.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 kurcze dziewczyny jeden dzień mnie nie było a tyle mnie minęło!!!!!! -imieniny, ciacho, kawa... ale obiecuję że to się więcej nie powtórzy kawika, nie masz lekko dziewczyno, ale trzeba tą sytuację wyjaśnić i to jak najszybciej, jessi-faktycznie niezła z Ciebie dziołcha delfina-ja też mam kryzys jesienno-budowlany i nic nie jest w stanie poprawić mi humoru-chyba nic, dziewczynki bardzo duże te Wasze domki pozdrowionka dla Was kochane No wlaśnie , niby jesień jeszcze ładna , niby idzie budowa do przodu , a ja jakaś zmulona. Seba mnie denerwuje , wkurzam się , że nie posłuchał mnie i nie wział kredytu w jednej transzy , a teraz takie sranie. kuchnia ma być w polowie października , a sprzęt agd w necie ten upatrzony to i z trzy tygodnie trzeba czekać . Nie , no było by na styk. Tylko kuxwa kasy bark . I jeszcze te jeb... napięcie. Chyba dziś popije z teściem na rozluźnienie. A nieeeee , nie mogę za dużo , bo grzybki czekają w lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.09.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 jak popijesz, to wręcz przeciwnie - grzybków masę uzbierasz :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 18.09.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.09.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 dzien dobry Kamilko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.09.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 dzien dobry Kamilko A dzień dobry Kamilko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.09.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 dzien dobry Kamilko A dzień dobry Kamilko fajnie to napisane chocbyś sama sobie dzien dobry mówiła hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.09.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 delfinko - ty najpierw grzybki pozbieraj a potem się ochlej, bo jeszcze jakiś halucynogenów nazbierasz anetinko - nie jestem jedynaczką, ale siostra zagremanicą jest to sie nimi zajmować na pewno nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.09.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 dzien dobry Kamilko A dzień dobry Kamilko fajnie to napisane chocbyś sama sobie dzien dobry mówiła hihihi Fajnie spotkać imienniczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.09.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 dokładnie , ale powiem Ci że jakoś dużo jest na forum kobitek o "naszym" imieniu " jakas plaga same Kamilki się budują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts