kawika 18.09.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 dokładnie , ale powiem Ci że jakoś dużo jest na forum kobitek o "naszym" imieniu " jakas plaga same Kamilki się budują Na ale teraz to rzadko dają córeczkom takie imię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.09.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 dokładnie , ale powiem Ci że jakoś dużo jest na forum kobitek o "naszym" imieniu " jakas plaga same Kamilki się budują Na ale teraz to rzadko dają córeczkom takie imię. teraz to tak teraz przyszła moda na Zuzie ,Zosie ,Julki i tym podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.09.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witajcie dziewczynki z rana!!! jaka pogoda u was?? u mnieoki co słoneczko pieknie świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 18.09.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Na dolnym śląsku słonecznie i chwało za tooooooo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.09.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 delfinko - ty najpierw grzybki pozbieraj a potem się ochlej, bo jeszcze jakiś halucynogenów nazbierasz anetinko - nie jestem jedynaczką, ale siostra zagremanicą jest to sie nimi zajmować na pewno nie będzie racja Delfinko Kawika, czyli rodzice powinni się dołożyc większością do was, do budowy jednogłośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.09.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 delfinko - ty najpierw grzybki pozbieraj a potem się ochlej, bo jeszcze jakiś halucynogenów nazbierasz anetinko - nie jestem jedynaczką, ale siostra zagremanicą jest to sie nimi zajmować na pewno nie będzie racja Delfinko Kawika, czyli rodzice powinni się dołożyc większością do was, do budowy jednogłośnie zgadzam sie w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.09.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 No dobra tylko kto im to powie?? A iu nas zachmurzone i mgła bleee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.09.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 wiem, że ciężkoale trzeba usiąść przy okrągłym stole, wziąść flaszkę, wino, piwko i porozmawiać szczerze, co kto widzi, co kto chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.09.2009 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 wiem, że ciężko ale trzeba usiąść przy okrągłym stole, wziąść flaszkę, wino, piwko i porozmawiać szczerze, co kto widzi, co kto chce to raczej nie wchodzi w rachubę, bo po alkoholu to ani tyle się z nimi nie dogadam, a tym bardziej mój małż po flaszce to cięzko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.09.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 wiem, że ciężko ale trzeba usiąść przy okrągłym stole, wziąść flaszkę, wino, piwko i porozmawiać szczerze, co kto widzi, co kto chce to raczej nie wchodzi w rachubę, bo po alkoholu to ani tyle się z nimi nie dogadam, a tym bardziej mój małż po flaszce to cięzko jest lepiej na trzeźwo gadać bo przy flaszce różne rzeczy się gada ,czasami mozna nawet powiedziec za dużo a pózniej juz nie ma odwrotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.09.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 wiem, że ciężko ale trzeba usiąść przy okrągłym stole, wziąść flaszkę, wino, piwko i porozmawiać szczerze, co kto widzi, co kto chce to raczej nie wchodzi w rachubę, bo po alkoholu to ani tyle się z nimi nie dogadam, a tym bardziej mój małż po flaszce to cięzko jest no to bez czegoś dla dodania otuchy, przy jakimś soku jedynie a tak poważnie - musicie o tym po prostu porozmawiać, rozstrzygnąć, bo będzie coraz gorzej z niedomówieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.09.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 zobaczymy, ale jakoś tego nie widzę. moi rodzice są w sumie dobrzy, nie mogę narzekać, ale materialiści są - moze dlatego ze w sumie to nigdy sie u nas nie przelewało[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.09.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 no to rzeczywiście macie nieciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.09.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witam Kawikaaaa....... Kurcze tyle tego mam, że nie wiem od czego zacząć Zaczne od tego, że zaraz z ranka, po porażce z pralką - która się zepsuła ( zastanawaiam się co w tej chałupie jeszcze się nie zepsuje ), po wylewaniu wody z pralki i wrzucaniu niedopranych ubrań do wanny i klęciu pod nosem, siadłam do kompa i przeczytałam Twój dziennik i sporo ostatnich stron komentów Domek faktycznie nie malutki, ale IDZIECIE JAK BURZA , no niedziwię się, bo trzeba zwolnic mieszkanko. A WASz domek juz taki nabiera domowy wygląd, z początku myslałam, że masz ciemny brąz okna, a tutaj chyba białe... Mąż ładnie robi łazienki i fakt faktem -spory ten domek. Nic tylko czekam (napewno nie tylko ja) na nowe fotki. Wiesz, ja wiem, że to niełatwe, jeszcze jak jest się honorowym, tak powiedzieć do rodziców -dajcie tu więcej... ale musisz usiąść i nawet z mamą porozmawiac o tym, albo zastosować szantaż odrazu -jak piszą dziewczyny, że sprzedasz i kupisz mniejsze, bo .... bo np. za 50 tys. to moga kupić auto a nie nowe wykończone pół domku?! Kurcze no trudna sytuacja... Napewno musisz porozmawiać, a mąż no nic dziwnego, że zły, bo ty Wy będziecie spłacać ten kredyt przez te 30 lat... Powiem Tobie, a raczej napiszę, że aż usta otworzyłam czytając o tym sąsiedzie i tym białym fordzie podjeżdżającym to na jedną budowę to na drugą - to ludzkie pojęcie przechodzi, jeszcze swój swojemu Dacie radę i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.09.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Nu i fajnie było Ciebie zobaczyć Córcia i synek tacy fajni... ale synek bardziej podobny do Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.09.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 taka_ja & taki_on:) - witaj w moich skromnych progach. Jeżeli pozwolisz i się nie pogniewasz to moge mówić do Ciebie Miśka?? Domek rzeczywiście nie mały, okna z zewnątrz są orzechowe a od wewnątrz białe - bo do takich każdy kolor na ścianie pasuje sytuacja z rodzicami cięka a przypuszczam że będzie jeszcze gorzej fotki będą na pewno juz w poniedziałek honorowa jestem to fakt - niestety po ojcu to mam sąsiad - ten młody okazała się całkiem w porządku, a teściu no cóż teściów się nie wybiera o o dzieciach różnie mówią - że córcia to cała ja a syn do męża podobny, a tutaj widzisz podobieństwo Wiktora do mnie - jednak zdania są podzielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 18.09.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 A może poszukasz indukcji? Czytalam dużo na ten temat i jest ona oszczędniejsza niż ceramika. Moja np bedzie kosztować coś ok 1500 , więc nie aż tak dużo więcej niż ceramika , a chyba jeszcze tańsze można poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 18.09.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 O popatzr np ta.http://www.ceneo.pl/2565734 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.09.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 wiem ale do indukcji nie wszystkie gary się nadają a mnie na nowe po prostu nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 18.09.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 A skąd wiesz , że sie ni nadają?????? Ja swoje sprwadziłam magnesikiem. Mam tanizne jakąś i będą się nadawać , zwykłe emaliowane też sie nadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts