delfina7 21.09.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 U anetinki rozdziawiłam gębę , ale u Ciebie to normalnie szczene zbieram z podlogi. Kobito , ty już możesz się wys... i wykąpać .Brakuje kuchni i można pomieszkiwać . O ja cieeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.09.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Naprawdę tak myslisz. Dużo jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.09.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Naprawdę tak myslisz. Dużo jest? O jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cieeeeeeeeeeeeeee Jasne, że duzo jest -znając mnie, to jeszcze tylko kuchnie bym wstawiła i już wlazła... Bardzo ładnie tam u WAS... Mąż to chyba płtyki kładzie zawodowo? a ten kibelek pod schodami -to jednak nie taki mały... Juz jak domowo... nic tylko popluskac się, a i jak WC działa -to juz w ogóle PLUS Nie to co ja... spartańskie warunki jeszcze Kurcze szybko Wam to idzie, ja raz mieszkałam na stancji, wszystko wykończalismy - malowanie, podłogi, łazienka tylko miała płytki... Nic się nie martw, zdążą z tymi remontami, a najwazniejsze, aby podłogi były, łazienka, WC -kuchnia, resztę mozna robic w międzyczasie Jak tam tydzień się zaczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.09.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 no to pocieszyłaś mnie bo ja niestety widzę to czego nie ma zamiast to co jest. Tydziań będzie ciężki (szczególnie w pracy) Małż faktycznie zawodowo płytki kładzie i resztę też - ogólnie zajmuje się wykończeniówką. Więc tyle zaoszczędzimy. Ale i tak kasy braknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.09.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Witaj!!! i bardzo dobrze, że będziesz miała te same płytki we wiatrolapie!!! przynajmniej na 100% bedą Ci pasowały do reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 22.09.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Przybieglam sie przywitać ,żeby nie było , że mnie nie ma Ale z trzecia częścia naszego trio nie wiem co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witaj!!! i bardzo dobrze, że będziesz miała te same płytki we wiatrolapie!!! przynajmniej na 100% bedą Ci pasowały do reszty No właśnie nie będzie się z niczym gryzło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.09.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 no to kiedy przeprowadzka ja to bym sie już wprowadziła do takiego wnętrza !!! sliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 a ja na parapetówke bym wpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 no to kiedy przeprowadzka ja to bym sie już wprowadziła do takiego wnętrza !!! sliczności Ja wiem czy sliczności??? Nieraz patrzę na wnętrza innych i myślę sobie Kurde ale oni mają pięknie. A u mnie to tak mi się wydaje skromnie. O ja głupia - przecież ja ta skromność i minimalizm lubię. Przeprowadzka - koniec października, poczatek listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 a ja na parapetówke bym wpadła zapraszam, ale chyba długo byś jechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 długo.......a gdzie ten domek stoi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.09.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 kawika ,nie badz skromna ,serio ładnie tam u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 pewnie, że ładnie!!! a nawet bardzo ładnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 długo.......a gdzie ten domek stoi??? Beskid sądecki - Okolice Nowego Sącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Dzięki dziewczyny. Mam nadziieję że naprawdę Wam się podoba. Bo mi tak i to chyba najwazniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 kochana.........BĘDĘ NAPEWNO!!!!!!!!! mam rodzine w Nowym Sączu, Chełmcu, Marcinkowicach, Podegrodziu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 kochana.........BĘDĘ NAPEWNO!!!!!!!!! mam rodzine w Nowym Sączu, Chełmcu, Marcinkowicach, Podegrodziu.... No to zapraszam - Bliżej Chełmca (Świniarsko - Jezu chyba się nie przyzwyczaję do tej nazwy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Kawika, masz wszystko jednolite?salon, korytarz? a kuchnię też?jak to na zywo wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Kawika, masz wszystko jednolite? salon, korytarz? a kuchnię też? jak to na zywo wygląda? no jednolite. mnie się podoba, mam otwarty salon i kuchnie i jadalnię, więc jakoś nie bardzo chcieliśmy to od siebie rozdzielać. tylko kolorem na ścianie jakoś to rozgraniczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts