anetina 22.09.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 ja też bym chciała jednolicie, ale jakoś wszyscy odradzajądałabyś więcej fotek, jak to się u was prezentuje ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 ja też bym chciała jednolicie, ale jakoś wszyscy odradzają dałabyś więcej fotek, jak to się u was prezentuje ??? dlaczego odradzają, że co że za mdło itd. wiesz nowe fotki mogę ci zrobić jutro, bo chyba pojadę do małża na chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 kawika zacytuję kolezankę z FM: to Bea7777 http://www.zadowolenie.pl Polecam, były u nas po 30 godzinach i wyszło ok 600 zł taniej niż w salonie U niej na stronie 26 -tej mozesz zobaczyć lodówkę -to LG i kuchenkę -nie płytę, ale może zerknij na ta stronkę kochana -skoro ona tyle zaoszczędziła i zadowolona jest... ja co prawda o zakupie mogę pomarzyć na razie ale tą stronkę chyba warto zapamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 U anetinki rozdziawiłam gębę , ale u Ciebie to normalnie szczene zbieram z podlogi. Kobito , ty już możesz się wys... i wykąpać .Brakuje kuchni i można pomieszkiwać . O ja cieeeeeeeeeeee Naprawdę tak myslisz. Dużo jest? KAwika, masz olbrzymio już zrobiono gdzie mi tam do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 U anetinki rozdziawiłam gębę , ale u Ciebie to normalnie szczene zbieram z podlogi. Kobito , ty już możesz się wys... i wykąpać .Brakuje kuchni i można pomieszkiwać . O ja cieeeeeeeeeeee Naprawdę tak myslisz. Dużo jest? KAwika, masz olbrzymio już zrobiono gdzie mi tam do ciebie e no nie przesadzaj. U Was dużo zrobione jest TEŻ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 no to pocieszyłaś mnie bo ja niestety widzę to czego nie ma zamiast to co jest. Tydziań będzie ciężki (szczególnie w pracy) Małż faktycznie zawodowo płytki kładzie i resztę też - ogólnie zajmuje się wykończeniówką. Więc tyle zaoszczędzimy. Ale i tak kasy braknie oj dzięki swojej wykończeniówce na robocie sporo kasy się zaoszczędza wiem, bo moi tez sami robią i żeby nie było ja też tam swój udział mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Przybieglam sie przywitać ,żeby nie było , że mnie nie ma Ale z trzecia częścia naszego trio nie wiem co się dzieje jeeeeeeeeeeeeeeeeeesttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 no ja udział też mam - szczególnie w sprzątaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 a ja na parapetówke bym wpadła nie ty jedna ja też ja też ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 a ja na parapetówke bym wpadła nie ty jedna ja też ja też ja też no to jaki masz problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 no to kiedy przeprowadzka ja to bym sie już wprowadziła do takiego wnętrza !!! sliczności Ja wiem czy sliczności??? Nieraz patrzę na wnętrza innych i myślę sobie Kurde ale oni mają pięknie. A u mnie to tak mi się wydaje skromnie. O ja głupia - przecież ja ta skromność i minimalizm lubię. Przeprowadzka - koniec października, poczatek listopada najważniejsze, że tobie się podobają i co ty o nich myslisz a pozostałe osoby - to już mogą wzdychać jak ja bym chciała już takie etapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Dzięki dziewczyny. Mam nadziieję że naprawdę Wam się podoba. Bo mi tak i to chyba najwazniejsze naprawdę się podoba slicznie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 no przecież do takich etapów to Ci całkiem niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 ja też bym chciała jednolicie, ale jakoś wszyscy odradzają dałabyś więcej fotek, jak to się u was prezentuje ??? dlaczego odradzają, że co że za mdło itd. wiesz nowe fotki mogę ci zrobić jutro, bo chyba pojadę do małża na chwilę no właściwie nic konkretnego nie mówią ale salon mam mały, korytarz też więc właściwie byłoby to taką całością jakbyś mogła jeszcze inne ujęcia tych podłóg, to będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 U anetinki rozdziawiłam gębę , ale u Ciebie to normalnie szczene zbieram z podlogi. Kobito , ty już możesz się wys... i wykąpać .Brakuje kuchni i można pomieszkiwać . O ja cieeeeeeeeeeee Naprawdę tak myslisz. Dużo jest? KAwika, masz olbrzymio już zrobiono gdzie mi tam do ciebie e no nie przesadzaj. U Was dużo zrobione jest TEŻ jak na te pół roku, też mi się wydaje dużo ale jak patrzę u was, to ja bym już mieszkała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 no ja udział też mam - szczególnie w sprzątaniu w tym to ja też ale i w malowaniu, fugowaniu, gruntowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 a ja na parapetówke bym wpadła nie ty jedna ja też ja też ja też no to jaki masz problem? żaden trza znaleźć wolny weekend i wsiąść do auta ale ... poczekamy, aż się przeprowadzicie ok ??? a później z rewizytą zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 no przecież do takich etapów to Ci całkiem niedaleko właściwie ... tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 jak tylko jutro będę na budowie to zdrobię jeszcze zdjęcia z innych ujęć. ja salon też mam nieduzy i otwarty na jadalnie więc jakoś wydawało mi się że lepiej będzie wszystkow jednym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 ja mam pseudo jadalnię w kuchni a że spizarka jest, więc nie planuje praktycznie żadnych mebli - taki minimalizm a salon - no to wiadomo - wypoczynej i dywanik przed kominkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts