jessi 22.09.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 kawika to jutro jak bedziesz to napstrykaj zdjec chetnie zpooglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 no wiesz u mnie z tą jadalnią to też nie wiadomo jak wyjdzie kiedy meble się pojawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.09.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 a w jakim stylu planujesz urządzac domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 wiesz - w swoim stylu, tzn. prostota ale kiedy go skończę urządzać to nie wiem bo kasa kasa i tak pewnie na razeie będziemy na starych śmieciach (meblach) spać, bo na nowe penie kasy braknie. nie przepadam za jakimś przepychem, więc na pewno będzie skromnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.09.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 to ja juz nie umie sie doczekać zeby zobaczyc jak się urządziliście ,no i oczywiscie mam tez nadzieję ze bedą pózniej zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 będą zdjęcia na bieżąco ja to bym na okrągło zdjęcia robiła, ale mój małż mnie hamuje - po co tyle, poczekaj aż będzie skończone, ale ja taka niecierpliwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.09.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 to ty masz tak jak ja ,jak cos sie dzieje ważnego to zdjec tysiące bym napstrykała ,aż się boję jak zacznie się budowa to zdjec bedzie pewnie tyle że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 to ty masz tak jak ja ,jak cos sie dzieje ważnego to zdjec tysiące bym napstrykała ,aż się boję jak zacznie się budowa to zdjec bedzie pewnie tyle że hej no ja dopiero widze teraz ile ze wstępnego etapu było zdjęć - połowa oczywiście niepotrzebna teraz próbuje jakoś wybierać te najlepsze i te nakórych coś widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.09.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Drzwi ladne, tez mam dre . Tylko ja bym wziela 40 bez symbolu s, bo leniwa jestem i patrze praktycznie . Te, ktore Ty wybralas sa oczywiscie ladniejsze ale wiecej listewek do wycierania z kurzu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Drzwi ladne, tez mam dre . Tylko ja bym wziela 40 bez symbolu s, bo leniwa jestem i patrze praktycznie . Te, ktore Ty wybralas sa oczywiscie ladniejsze ale wiecej listewek do wycierania z kurzu . aaaa może jakoś dam radę częściej wycierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 22.09.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 A ja odwlekłam narazie decyzję odnośnie drzwi , mowie , że wybierzemy jak transza przyjdzie na konto . A może będzie i tak , że zamieszkamy przez chwilę bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.09.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 A ja odwlekłam narazie decyzję odnośnie drzwi , mowie , że wybierzemy jak transza przyjdzie na konto . A może będzie i tak , że zamieszkamy przez chwilę bez U nas drzwi musialy byc w miare szybko, bo pan plytkarz kladl cokoly z plytek, ktore przylegaja do futryn, wiec nie moglismy zakupu odlozyc na pozniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 A ja odwlekłam narazie decyzję odnośnie drzwi , mowie , że wybierzemy jak transza przyjdzie na konto . A może będzie i tak , że zamieszkamy przez chwilę bez U nas drzwi musialy byc w miare szybko, bo pan plytkarz kladl cokoly z plytek, ktore przylegaja do futryn, wiec nie moglismy zakupu odlozyc na pozniej. a ja tam płytkarza (męża) mam bez przerwy to niech kombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 wiesz - w swoim stylu, tzn. prostota ale kiedy go skończę urządzać to nie wiem bo kasa kasa i tak pewnie na razeie będziemy na starych śmieciach (meblach) spać, bo na nowe penie kasy braknie. nie przepadam za jakimś przepychem, więc na pewno będzie skromnie my naprawdę siostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 22.09.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 A ja odwlekłam narazie decyzję odnośnie drzwi , mowie , że wybierzemy jak transza przyjdzie na konto . A może będzie i tak , że zamieszkamy przez chwilę bez U nas drzwi musialy byc w miare szybko, bo pan plytkarz kladl cokoly z plytek, ktore przylegaja do futryn, wiec nie moglismy zakupu odlozyc na pozniej. O widzisz , o tym wogle nie pomyślałam Hmmmmm , płytkarz znajomy to najwyżej przyjedzie na parę godzinek obrobić futrynki ,bo u nas tylko 5 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 A ja odwlekłam narazie decyzję odnośnie drzwi , mowie , że wybierzemy jak transza przyjdzie na konto . A może będzie i tak , że zamieszkamy przez chwilę bez U nas drzwi musialy byc w miare szybko, bo pan plytkarz kladl cokoly z plytek, ktore przylegaja do futryn, wiec nie moglismy zakupu odlozyc na pozniej. a ja tam płytkarza (męża) mam bez przerwy to niech kombinuje hihihi a ja drzwi chciałam już od razu takie, jakie chciałam nie ze względu na płytki - bo osobistego płytkarza też mam ale po prostu, żeby były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 wiesz - w swoim stylu, tzn. prostota ale kiedy go skończę urządzać to nie wiem bo kasa kasa i tak pewnie na razeie będziemy na starych śmieciach (meblach) spać, bo na nowe penie kasy braknie. nie przepadam za jakimś przepychem, więc na pewno będzie skromnie my naprawdę siostry wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 22.09.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 wiesz - w swoim stylu, tzn. prostota ale kiedy go skończę urządzać to nie wiem bo kasa kasa i tak pewnie na razeie będziemy na starych śmieciach (meblach) spać, bo na nowe penie kasy braknie. nie przepadam za jakimś przepychem, więc na pewno będzie skromnie my naprawdę siostry wiedziałam O tak prosto i tanio to moja dewiza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 oj tak wiedziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 siostry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts