anetina 22.09.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 naprawdę dużo macie zrobionych tak samo jak i ... duzo przed wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.09.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Dziewczynki mi w lutym 2 lata stukna w nowym domu, a nadal mam stara szafe w sypialni i spimy na materacu, bo kasy brak. O tynku na zewnatrz i plytkach na wejscie i tarasy nawet nie wspominam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Kawika..........Świniarsko???? pochodzisz z tamtąd czy tylko budujesz tam???? mój tata pochodzi ze Świniarska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.09.2009 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 czes dziewczyny. kurde ale miałam spanie, tak mi się spało że wstać nie mogłam a teraz jestem niepitomna. magpie - u mnie tez pewnie tak będzie, chyba większość tak ma?! Kawika..........Świniarsko???? pochodzisz z tamtąd czy tylko budujesz tam???? mój tata pochodzi ze Świniarska tylko tam buduję - pochodzę z Krynicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.09.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Biegnę powiedzieć dzień dobry z rozwrzeszczanego mieszkania. Kurczaki , już marzę jak ok 14 mały zaśnie , a najlepiej , żeby już był wieczór. :-?Panowie od szamba zadzwonili punkt 6 i obudzili całe towarzystwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.09.2009 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 dzień dobry to dobrze że zadzwonili i że będziesz miała szmbo tylko kibelek podłączyć i już namiastka cywilizacji będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.09.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Biegnę powiedzieć dzień dobry z rozwrzeszczanego mieszkania. Kurczaki , już marzę jak ok 14 mały zaśnie , a najlepiej , żeby już był wieczór. :-?Panowie od szamba zadzwonili punkt 6 i obudzili całe towarzystwo. to przytulam wirtualnie . Wiem, jaki to ból, moje smyki około 6-tej wstaja KAŻDEGO DNIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.09.2009 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Biegnę powiedzieć dzień dobry z rozwrzeszczanego mieszkania. Kurczaki , już marzę jak ok 14 mały zaśnie , a najlepiej , żeby już był wieczór. :-?Panowie od szamba zadzwonili punkt 6 i obudzili całe towarzystwo. to przytulam wirtualnie . Wiem, jaki to ból, moje smyki około 6-tej wstaja KAŻDEGO DNIA no moja tez wstaje po 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.09.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Biegnę powiedzieć dzień dobry z rozwrzeszczanego mieszkania. Kurczaki , już marzę jak ok 14 mały zaśnie , a najlepiej , żeby już był wieczór. :-?Panowie od szamba zadzwonili punkt 6 i obudzili całe towarzystwo. to przytulam wirtualnie . Wiem, jaki to ból, moje smyki około 6-tej wstaja KAŻDEGO DNIA Oj , to i tak mam dobrze , bo moje normalnie wstają najwcześniej o 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.09.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Uf , wróciłam z placyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.09.2009 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 fajnie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.09.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Udało mi się iść na zakupy z siostrą razem , a potem standard usiu , ślizgawa , konik , baby , siku , pić jesć, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.09.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Dziewczynki mi w lutym 2 lata stukna w nowym domu, a nadal mam stara szafe w sypialni i spimy na materacu, bo kasy brak. O tynku na zewnatrz i plytkach na wejscie i tarasy nawet nie wspominam . i ja tak będę miała jeszcze przez długie lata ale najważniejsze - że na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.09.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Biegnę powiedzieć dzień dobry z rozwrzeszczanego mieszkania. Kurczaki , już marzę jak ok 14 mały zaśnie , a najlepiej , żeby już był wieczór. :-?Panowie od szamba zadzwonili punkt 6 i obudzili całe towarzystwo. a dlaczego tak wcześnie zadzwonili ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.09.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Biegnę powiedzieć dzień dobry z rozwrzeszczanego mieszkania. Kurczaki , już marzę jak ok 14 mały zaśnie , a najlepiej , żeby już był wieczór. :-?Panowie od szamba zadzwonili punkt 6 i obudzili całe towarzystwo. to przytulam wirtualnie . Wiem, jaki to ból, moje smyki około 6-tej wstaja KAŻDEGO DNIA mój też wstaje o 6 ale o 6.45 to on już musi wyjść do przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.09.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Udało mi się iść na zakupy z siostrą razem , a potem standard usiu , ślizgawa , konik , baby , siku , pić jesć, ale ci dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.09.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Biegnę powiedzieć dzień dobry z rozwrzeszczanego mieszkania. Kurczaki , już marzę jak ok 14 mały zaśnie , a najlepiej , żeby już był wieczór. :-?Panowie od szamba zadzwonili punkt 6 i obudzili całe towarzystwo. a dlaczego tak wcześnie zadzwonili ??? Wyjeżdżali własnie z szambem i upewnic się chcieli czy chodzi o ten JAgodnik . A i tak spóźniają się , bo niby wypadek jest , ale raczyli poinformować dopiero o 13 , jak Seba już rzucił robotę i pojechał na budowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.09.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 złośliwość losu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.09.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 złośliwość losu :( A no niestety , a myslałm , że obrobią się do 15 i Seba będzie szybciej w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts