kawika 23.09.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 złośliwość losu :( A no niestety , a myslałm , że obrobią się do 15 i Seba będzie szybciej w domu. No ale przecież focha na niego masz to akurat Ci przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.09.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 złośliwość losu :( A no niestety , a myslałm , że obrobią się do 15 i Seba będzie szybciej w domu. No ale przecież focha na niego masz to akurat Ci przejdzie Jakiego focha?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.09.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 złośliwość losu :( A no niestety , a myslałm , że obrobią się do 15 i Seba będzie szybciej w domu. No ale przecież focha na niego masz to akurat Ci przejdzie Jakiego focha?????? kurde no tak popołudnie jest to już nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.09.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.09.2009 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 hhhhmmmm jaka zadowolona z siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.09.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Zadowolona , bo zaraz wciagnie obiad:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.09.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 złośliwość losu :( A no niestety , a myslałm , że obrobią się do 15 i Seba będzie szybciej w domu. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.09.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 złośliwość losu :( A no niestety , a myslałm , że obrobią się do 15 i Seba będzie szybciej w domu. No ale przecież focha na niego masz to akurat Ci przejdzie Jakiego focha?????? już zapomniała :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.09.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Zadowolona , bo zaraz wciagnie obiad:D coś dobrego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.09.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Zadowolona , bo zaraz wciagnie obiad:D oj ktoś mógłby i za mnie zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.09.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Zadowolona , bo zaraz wciagnie obiad:D oj ktoś mógłby i za mnie zjeść A serwuję ziemnioki , mięcho z sosem i ogórasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.09.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Zadowolona , bo zaraz wciagnie obiad:D oj ktoś mógłby i za mnie zjeść A serwuję ziemnioki , mięcho z sosem i ogórasa. Może być. Kurde głodna jestem, a u mnie dtylko jarzynowa dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.09.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Zadowolona , bo zaraz wciagnie obiad:D oj ktoś mógłby i za mnie zjeść A serwuję ziemnioki , mięcho z sosem i ogórasa. smacznego u mnie zalewajka z wczoraj zebranych grzybków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.09.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Zadowolona , bo zaraz wciagnie obiad:D oj ktoś mógłby i za mnie zjeść A serwuję ziemnioki , mięcho z sosem i ogórasa. I nawet się nie chwali , że zebrała grzybki. smacznego u mnie zalewajka z wczoraj zebranych grzybków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witanko! Po pierwsze: Kawiko, co to za płytki w salonie? Ładne są! Gratuluję łazienki Po drugie: Anetinka, możesz podać przepis na tę zalewajkę... tyle już o niej czytałam, a nie mam pojęcia jak to zrobić... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.09.2009 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 braza - kurde ale miło że wpadłaś, kurdę ale zaszczyt mnie kopnął. Nazwy płytek nie pamiętam ale ich cenę tak bo mimo wszystko nie były drogie i kosztowały tylko 57 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 24.09.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Obejrzałam, przeczytalam dzisiejsze posty w dzienniku. Kabiną sie nie przejmuj- wygodniej się czyści półokrągłą A lampy? Mogę pomarzyć, na razie planuję super orgyginalne oświetlenie w całym domu w formie żarówek energooszczędnych Bateria baaardzo ładna. Jak to? U mnie tez będzie trzyotworowa, taka: http://img97.imageshack.us/img97/6065/10356h.jpg Podobna, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.09.2009 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Obejrzałam, przeczytalam dzisiejsze posty w dzienniku. Kabiną sie nie przejmuj- wygodniej się czyści półokrągłą A lampy? Mogę pomarzyć, na razie planuję super orgyginalne oświetlenie w całym domu w formie żarówek energooszczędnych Bateria baaardzo ładna. Jak to? U mnie tez będzie trzyotworowa, taka: http://img97.imageshack.us/img97/6065/10356h.jpg Podobna, no nie? bardzo podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 24.09.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Ale pięknie się robi.Widze , że ty to i za dwa tygodnie będziesz mogła się przeprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 24.09.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Witam Ale pędzicie A mąż twój to zasługuje na najwyższe słowa uznania Chylę czoła.....nie dośc że zna się na fachu to jeszcze szybko zgrabnie mu to idzie .......a ile kasy w kieszeni za robociznę Wszystko pięknie wyszło, ja też cenię sobie elegancką prostotę, bardzo podobają mi się płytki w salonie i kuchni....a jak pisałaś, że w wiatrołapie położyłaś te same z oszczędności to bardzo dobrze zrobiłaś nie wyobrażam sobie innych, bo było by za bardzo nabrzdżone a też nie lubię takiego misz maszu..... drzwi bardzo ładne -dobrze że wklejasz linki kiedyś się przydadzą Ale najbardziej podoba mi się bateria piękna jest! nawet nie wiedziałam, że są takie potrójne taki człek zacofany a wąż do prysznica to chowany pewnie jest??pewnie pomyślicie że ja z ciemnoziemiu jestem ...bo jak chowany to super wygoda i elegancja, bo mnie już wnerwia to ciągłe zwijanie wokół baterii i w nowym domku też bym tak chciała..... nooooooooooo......kawika.........GRATULUJę!!!!!!!!!........ awansu na forum......teraz tu tak elitarnie Życzę miłego cieplutkiego dnia.....i oby tak dalej i o chłopinę swojego zadbaj bo się napracował że hohoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts