kawika 24.06.2009 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dzień dobry. Ponoć większość tak ma że inaczej to wygląda jak się kupuje a inaczej to sobie wyobrażamy jak już leży np. na dachu. Nie wiem czy to tylko kobiety tak mają czy faceci też. Co będzie u mnie jak zacznę wybierać farby i płytki ?????????? Ciągle się boję że jakaś wielka masakra z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.06.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 To jak wyglada na domku to juz sie przyzwyczailam ale jak mi przywiezli blache to myslalam, ze sie przewroce . Kolor byl duzo jasniejszy niz myslalam, ze przyjedzie - nie wiem jak ja wybieralam . u mnie podobnie jak wybierałam - wyszedł - brąz na dachu - taka ciemna wiśnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.06.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 wybierałam płytki póki co do kotłowni - makabra ja tez wysiadam, nie mam pojęcia, co ja w ogole chce nie wiem, na co sie zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.06.2009 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 No właśnie kobiety.... niezdecydowanie leży chyba w naszej naturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 24.06.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 nie straszcie mnie... Ja miałam wielki problem z kolorem klinkieru na kominy, a to dopiero początek no cóż widocznie tak mamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 24.06.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 hahaha to prawda my kobiety to już tak mamy My teraz musimy się zdecydować na wielkość okien w domku, jak zaczęłam je powiększać to mój mąż stwierdził że za dużo pustaków nam zostanie okazało się że zdecydowanie przegięłam i musiałam zmniejszać Też nie chcę myśleć co będzie jak dojdzie do wyboru płytek i kolorów ścian ;p ale co tam... damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.06.2009 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 No widzę że nie tylko ja tak mam. Jest to jakieś pocieszenie....Z oknami to jakoś mi poszło, ie wydziwiałam, tylko troszeczkę, gorzej z drzwiami, bramę garażową miałam z głowy - to sanktuarium mojego męża i jak tam nic do gadania nie mam.(jeden strup z głowy mniej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.06.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Witami przyłączam sie do dyskusji:)ja tez nie mogłam się zdecydowac na drzwi wejściowe, a teraz na ogrodzenie:(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.06.2009 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Witaj kala67. Dopiero dzisiaj jestem czynna, wesele poprawiny i takie tam. Co do naszych wyborów, nie wiem jak przebrnę przez płytki i farby. Zgroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 W końcu dotarłam! Pokajam się delikatnie, że tak późno .... Pokajałam się Bardzo ładny dom powstaje. Trochę przepychanek, jak to przy każdej budowie, ale warto! Kolor blachy super ... uwielbiam ciemne dachy Pozdrawiam serdecznie i życzę jak najmniej dylematów przy wnętrzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.07.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Pięknie wygląda dach:) Teraz pozostało mi podglądać Wasze postępy , bo u nas mega komplikacje wyszły I jakoś musimy zamknąć nasz domek , a co dalej? nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.07.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Domek pieknie wyglada!!!I po co bylo tyle sie denerwowac? Wszystko ladnie wyszlo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.07.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dzięki dziewczyny dzięki.... braza ty sie nie kajaj, wiem że ty zajeta babka jesteś delfinko - nie załamuj się, nawet nie masz pojęcia co ja kombinuje, żeby bank zadowolić (tylko ciiiiiiiii), spokojnie a wszystko samo się rozwiąże eh jak mi się to prosto gada, a sama się bez przerwy martwię magpie - dzięki to wszystko dzięki twojej roześmianej małpie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 01.07.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Nie ma złego co by na dobre nie wyszło Po sławetnym panu Józku przyszli fachowcy i zrobili piękny dach!!! Gratuluję, kolor super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
les111 01.07.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 No tak się złożyło Kawika ja dopiero za trzy tygodnie instalacja elektryczna ,prace idą mozolnym tempem ,więc o czym tu pisać za to u Ciebie tempo imponujące mogę dać Ci namiary na tynkarzy goście z Łącka rozmawiałem telefonicznie i powiedzieli mi cenę wyjściową 12zł podobno ładnie tynkują nie wiem tego osobiście telefon dostałem od znajomego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata z małopolski 01.07.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witaj!Mogę z cała pewnością polecić Ci moich tynkarzy, naprawdę jestem zadowolona. Robili 5 dni 600 m kwadr. Są z Gostwicy, majster to pan Marek Zieliński. Nie wiem jakie tynki Cię interesują, bo ja mam cementowo-wapienne, oni robią je agregatem. Daj znać jeśli nie znalazłas nikogo jeszcze, to przyślę Ci na priv ich nr telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.07.2009 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 dzięki za odzew les111 - dzięki ale ci z Łącka mają terminy dopiero wrzesień lub listopad (myślę że to ci sami) margay - dzięki za dobre słowo Agata- dawaj namiary, zobaczymy co powiedzą Znalazłam na forumie namiary na jedenego tynkarza ale porównać cenowo nie zaszkodzi. A ogólnie tempo takie - bo pieniążki z banku są, gorzej jak zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata z małopolski 02.07.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Kawika czy my przypadkiem nie budujemy się w tej samej wsi? Jeśli tak, to zapraszam w odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.07.2009 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Agata - nie wiem czy w tej samej ale chba w pobliskiej. Hmmm Zalezy w którą stronę patrzeć. Ja się buduję koło Cheł ...ca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata z małopolski 03.07.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Ja też koło Chełmca, Dzwoniłaś może do tynkarzy do których dałam Ci nr telefonu?A może znalazłas kogoś sama?Zazdroszczę Wam tempa prac, az miło spojrzeć jak szybko sie domek zmienia.Zapraszam do odwiedzenia mojego dziennika, niedługo będą nowe zdjęcia.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts