aneta-we 24.09.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 tez mam salon, przedpokój ale i kuchnie oraz wiatrołap w drewnopodobnych płytkach i fajnie to wygląda. Teraz jest duzo bardzo ładnych płytek. poproszę o zdjęcia tych podłóg \pliiiiiiiiiiiiissssssssss zdjęcia mam tylko z czasu kiedy podłoga była dopiero układana. http://img233.imageshack.us/img233/3931/pa270005.jpg Wybrałam praktyczny kolor a były śliczne jasne i piękne czekoladowo-brązowe. Ale nie byłyby piękne przy trójce dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.09.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 a bateria ... niczego sobie chociaż dla mnie dużo tego nno nie .... niczego sobie!!!!??? ale czego dużo???? za dużo pochwał było - więc musiałam inaczej napisać, byś zauważyła dużo - bo 3 otwory muszą być w wannie ??? dobrze widzę ??? 3 otwory to nie tak dużo . Są tez pięciootworowe: http://img.nokaut.pl/p/45/bb/45bbaaf9aa9ada75394eb147e8d7bc54130x130.jpg no non nonono właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.09.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Aneta - super są te płytki ja widziałam kwadratowe, ale te bardziej mi się podobają kojarzysz nazwę? cenę? dzieciaki masz słodkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 24.09.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 oooo matko!!a po co te fyrtki małe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 24.09.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 oooo matko!!a po co te fyrtki małe??? 1- do ciepłęj wody 2- do zimnej wody 3- do zmiany: bateria- prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.09.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 no płytki rzeczywiście świetne. hmm mogłam też o tym pomysleć ale jakoś przez głowę mi nie przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.09.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 mnie się marzą płytki drewno podobne, więc szukam i szukam ale te Anety są cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 24.09.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 oooo matko!!a po co te fyrtki małe??? 1- do ciepłęj wody 2- do zimnej wody 3- do zmiany: bateria- prysznic dzięki..... to jednak z ciemnogrodu jestem to niezłe teraz wynalazki ale jak dla mnie 5 to za dużo by się działo na tej wannie 3 to w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.09.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 mnie się marzą płytki drewno podobne, więc szukam i szukam ale te Anety są cudne no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.09.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 No tak... Kilka dni mnie nie było -czyż nie pisałam już, że pędzicie jak Strusie? Następnym razem wejdę przeczytam: PRZEPROWADZILISMY SIĘ Czego zycze z całego serducha... Ale skoro mąż, zapowiedział jeźdżenie na szmacie to zapewne tak będzie ahahahaaaaaaaaaaaaa... Kawika ładna ta bateria i moim zdaniem jak magpie101 -kabina półokrągła pasuje, bo wanna taka jest Alez tam ładniutko..echhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... moge się ciut popluskać? Dziadek zrobił piec? Nu tylko w cieplutkiej wodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.09.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 No tak... Kilka dni mnie nie było -czyż nie pisałam już, że pędzicie jak Strusie? Następnym razem wejdę przeczytam: PRZEPROWADZILISMY SIĘ Czego zycze z całego serducha... Ale skoro mąż, zapowiedział jeźdżenie na szmacie to zapewne tak będzie ahahahaaaaaaaaaaaaa... Kawika ładna ta bateria i moim zdaniem jak magpie101 -kabina półokrągła pasuje, bo wanna taka jest Alez tam ładniutko..echhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... moge się ciut popluskać? Dziadek zrobił piec? Nu tylko w cieplutkiej wodzie... popluskać się możesz, ale nie z moim mężem woda jeszcze zimna , ponoć w sobotę piec będzie uruchamiany no a z tą przeprowadzką, to coraz bardziej się boje, cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.09.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 popluskać się możesz, ale nie z moim mężem woda jeszcze zimna , ponoć w sobotę piec będzie uruchamiany no a z tą przeprowadzką, to coraz bardziej się boje, cholera ciekawe, kiedy u mnie piec uruchomimy a przeprowadzka - no cóż chyba każda z nas się tego boi ale wszystko będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.09.2009 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 mam nadzieję że będzie dobrze ale im bliżej tym jakoś gorzej się z tym czuję. Jak to będzie w nowym miejscy??? przecież TU mieszkałam całe życie i nagle zmiana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.09.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 no chyba że w ten sposób ale możesz przeciez odwiedzać te swoje kąty prawda ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.09.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 no chyba że w ten sposób ale możesz przeciez odwiedzać te swoje kąty prawda ??? kurde powiadomień nie dostaję. no niby tak ale jakoś mi dziwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.09.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ja tam tak naprawdę nigdy się nie zaklimatyzowałam tam, gdzie mieszkam - a mieszkam tu już jakieś 24-25 lat ale od zawsze uwielbiałam spokój na wsi i ... dlatego jak najszybciej chciałabym się przeprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.09.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ja tam tak naprawdę nigdy się nie zaklimatyzowałam tam, gdzie mieszkam - a mieszkam tu już jakieś 24-25 lat ale od zawsze uwielbiałam spokój na wsi i ... dlatego jak najszybciej chciałabym się przeprowadzić mnie dopiero teraz moje miasto jakoś się obrzydza, te same twarze mnie po prostu dobijają, żeby jeszcze szczere ale obłudne jak cholera, tylko patrzą co gdzie kiedy a nuż można obgadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.09.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ja tam sąsiadów w ogóle nie widuję ale na wsi ... widze, jak wypatrują, o czym by teraz obgadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 24.09.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 oooo matko!!a po co te fyrtki małe??? Jedna frytka ciepla woda , druga zimna , a trzecia przełączenie na prysznic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.09.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 za dużo tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts