anetina 24.09.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 no i stronke sobie zdobyłaś gratki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.09.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Aż poszłam patrezć co to no i co dojrzałaś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.09.2009 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 no i stronke sobie zdobyłaś gratki wielkie no dzięki a jutro popatrzę co to te prażuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.09.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 miałaś odpisane przez Afrodytkę to po prostu ugotowane ziemniaki, niodcedzone do końca, wymieszane z mąką zwykłą i ziemniaczaną je się z tłuszczem bądź z cukrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 24.09.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Aż poszłam patrezć co to no i co dojrzałaś ??? Wiesz czytam różne przepisy ,ale chodzi chyba o ziemniaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.09.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 no oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 24.09.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Bardzo proste , a zawsze odmianka do zwykłych ziemniaków . I smażysz przed podaniem czy podajesz na świeżo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.09.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 jak dodasz mąkę, ja jeszcze ciut gotuję najlepiej nie odcedzać ziemniaki, dodać mąki, na ogniu zostawić kilka minut pod przykryciem, odcedzić albo odcedzić nie do końca, wtedy dodać mąki, wygnieść, tak jak się ziemniaki zgniata wtedy nakładam na talerz polewamy tłuszczem - może być z cebulką bądź posypujepy cukrem mam nadzieję, ze zrozumie tu ktoś moje pisanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.09.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 jak się nie zje wszystkiego, można póxniej odgrzać na tłuszczu oczywiście pamiętac nalezy tylko o jednym - to jest zapychające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 24.09.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 jak się nie zje wszystkiego, można póxniej odgrzać na tłuszczu oczywiście pamiętac nalezy tylko o jednym - to jest zapychające I dobrze niech zapycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.09.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 taaaaa, a dzieci nawet siły nie będą miały powiedziec, że chcą pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.09.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Aż poszłam patrezć co to Ja tez poszłam zobaczyć ale fakt faktem nie jadłam, ale spróbuję... Nu ale to danie regionalne na Lubelszczyźnie... A Ty antenina polewasz smietana z boczuszkiem, czy samą słoninką? Ja to myslę, że do kapuśniaczku muszą być pyszne takie z boczuszkiem mmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 24.09.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Aż poszłam patrezć co to Ja tez poszłam zobaczyć ale fakt faktem nie jadłam, ale spróbuję... Nu ale to danie regionalne na Lubelszczyźnie... A Ty antenina polewasz smietana z boczuszkiem, czy samą słoninką? Ja to myslę, że do kapuśniaczku muszą być pyszne takie z boczuszkiem mmmm... też nigdy takich nie jadłam ....w sumie to pierwszy raz słyszę Miśka,no boczek to niezbędny .....wczoraj robiłam zapiekane ziemniaki na masełku z wędzonym bekonem i żłółtym serem....miodzio :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.09.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Ja kiedys tylko ala krokiety jadłam -robiłam podobne... Gdy zostana ugotowane ziemniaki, to wbic żółtko, cebulkę podsmazoną dodać, boczuszek, bądź wędlinkę podsmazoną i białko ubite na sztywno - zagnieśc z ubitymi, bądź zmielonymi ziemniakami i formuowac kotleciki -otaczac w bułce i smazyć z obu stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 24.09.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Przypomniało mi się coś na wzór,tylko bez wędzliny,bo to od gościa z Pakistanu mam przepis Gotuje się ziemniaki i dobrze się je ubija albo mieli,do ziemniaków dodaje się starty ser mozzarella i ugniata się to na jednolitą masę. Później dodaje się posiekaną spring onion (zielona cebulka),pieprz,sól i jak ktoś chce to wegetę. Z tego robi się wałeczki,moczy w jajku i obtacza w bułce tartej. Później się smaży na bardzo dobrze nagrzanym oleju,ale nie za długo,dosłownie chwilkę Pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 24.09.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Kawika ale masz super domek łazienki cudne,tylko patrzeć,a bedziesz robiła ostatnie sprzątanie przed przeprowadzką pozdrawiam i będę śledziła postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 24.09.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Aż poszłam patrezć co to Ja tez poszłam zobaczyć ale fakt faktem nie jadłam, ale spróbuję... Nu ale to danie regionalne na Lubelszczyźnie... A Ty antenina polewasz smietana z boczuszkiem, czy samą słoninką? Ja to myslę, że do kapuśniaczku muszą być pyszne takie z boczuszkiem mmmm... a gdzie Wy na to patrzycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 25.09.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 kawika Witam ! Budowa idzie aż miło. Jak pożycie małżeńskie . Ten Twój mąż to pewnie śpi na bhudowie ? Należy mu sie solidna piana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.09.2009 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 kawika Witam ! Budowa idzie aż miło. Jak pożycie małżeńskie . Ten Twój mąż to pewnie śpi na bhudowie ? Należy mu sie solidna piana. czeeeee!! No śpi na budowie spi, piany mu tam nie żałuję i czego innego też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.09.2009 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 cześć dziewczyny ale się rozpisałyście!!!!! kurde najwięcej o jedzonku.... już wiem co to prazuchy może kiedyś spróbuję choć nie wydaje mi się żeby przyopadło mi do gustu z tłuszu boczku i cebulki najbardziej to ser lubię Kawika ale masz super domek łazienki cudne,tylko patrzeć,a bedziesz robiła ostatnie sprzątanie przed przeprowadzką pozdrawiam i będę śledziła postępy dzięki dzięki do sprzątania jeszcze chwilka, wpadają tak czesto jak masz ochotę wadi8321 - o ten przepis z Pakistanu to już bardziej w mój gust A w ogóle to wszystkie Was całuję tak z rana i miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.