delfina7 25.09.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Aż poszłam patrezć co to Ja tez poszłam zobaczyć ale fakt faktem nie jadłam, ale spróbuję... Nu ale to danie regionalne na Lubelszczyźnie... A Ty antenina polewasz smietana z boczuszkiem, czy samą słoninką? Ja to myslę, że do kapuśniaczku muszą być pyszne takie z boczuszkiem mmmm... a gdzie Wy na to patrzycie Ja tam wklepuje hasło w google i się samo szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 25.09.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witam! Pierwszy raz zajrzałam do Ciebie naprawdę pięknie.. i mąż zdolniacha kiedy przeprowadzka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.09.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witam! Pierwszy raz zajrzałam do Ciebie naprawdę pięknie.. i mąż zdolniacha kiedy przeprowadzka?? witam witam serdecznie!! przeprowadzka za jakieś 4 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.09.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Zero kultury , no normalnie zero . Zapomniałam powiedzieć dzień doberek . A anetinka gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.09.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Zero kultury , no normalnie zero . Zapomniałam powiedzieć dzień doberek . A anetinka gdzie? no ja nie wiem jak Ty się zachowujesz??? dzień dobry. anetinka - pewnie ma przerwę na pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.09.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Zero kultury , no normalnie zero . Zapomniałam powiedzieć dzień doberek . A anetinka gdzie? no ja nie wiem jak Ty się zachowujesz??? dzień dobry. anetinka - pewnie ma przerwę na pracę Kobita chyba od ranka zapitala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.09.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Zero kultury , no normalnie zero . Zapomniałam powiedzieć dzień doberek . A anetinka gdzie? no ja nie wiem jak Ty się zachowujesz??? dzień dobry. anetinka - pewnie ma przerwę na pracę Kobita chyba od ranka zapitala no wczoraj się opierdal...ała to dzisiaj nadrabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.09.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 chwile mnie nie ma, a już tyle do nadrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.09.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 no to nadrabiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.09.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Aż poszłam patrezć co to Ja tez poszłam zobaczyć ale fakt faktem nie jadłam, ale spróbuję... Nu ale to danie regionalne na Lubelszczyźnie... A Ty antenina polewasz smietana z boczuszkiem, czy samą słoninką? Ja to myslę, że do kapuśniaczku muszą być pyszne takie z boczuszkiem mmmm... czego to danie regionalne to nie wiem ale tato z Mazur i Podlasia i tam jadał ja z centrum i też jadałam i jadam polewam samym tłuszczem z cebulką mniam dawniej wolałam z cukrem, ale to bardziej zatyka a kwestia kapuśniaku - nie łączyłam nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.09.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 też nigdy takich nie jadłam ....w sumie to pierwszy raz słyszę Miśka,no boczek to niezbędny .....wczoraj robiłam zapiekane ziemniaki na masełku z wędzonym bekonem i żłółtym serem....miodzio :D i jak się tu odchudzać, jesli takiego smaka robicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.09.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Ja kiedys tylko ala krokiety jadłam -robiłam podobne... Gdy zostana ugotowane ziemniaki, to wbic żółtko, cebulkę podsmazoną dodać, boczuszek, bądź wędlinkę podsmazoną i białko ubite na sztywno - zagnieśc z ubitymi, bądź zmielonymi ziemniakami i formuowac kotleciki -otaczac w bułce i smazyć z obu stron Przypomniało mi się coś na wzór,tylko bez wędzliny,bo to od gościa z Pakistanu mam przepis Gotuje się ziemniaki i dobrze się je ubija albo mieli,do ziemniaków dodaje się starty ser mozzarella i ugniata się to na jednolitą masę. Później dodaje się posiekaną spring onion (zielona cebulka),pieprz,sól i jak ktoś chce to wegetę. Z tego robi się wałeczki,moczy w jajku i obtacza w bułce tartej. Później się smaży na bardzo dobrze nagrzanym oleju,ale nie za długo,dosłownie chwilkę Pycha idę notować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.09.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 cześć dziewczyny ale się rozpisałyście!!!!! kurde najwięcej o jedzonku.... już wiem co to prazuchy może kiedyś spróbuję choć nie wydaje mi się żeby przyopadło mi do gustu z tłuszu boczku i cebulki najbardziej to ser lubię toż to nie musisz tego z tłuszczem jeść mozesz też samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.09.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witam! Pierwszy raz zajrzałam do Ciebie naprawdę pięknie.. i mąż zdolniacha kiedy przeprowadzka?? witam witam serdecznie!! przeprowadzka za jakieś 4 tygodnie ale ten czas zap......... goni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.09.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Zero kultury , no normalnie zero . Zapomniałam powiedzieć dzień doberek . A anetinka gdzie? \ jestem powiedzmy, że pracowałam :D ale już nadrabiam ale macie tempo, że normalnie nie mogę za wami nadążyć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.09.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Zero kultury , no normalnie zero . Zapomniałam powiedzieć dzień doberek . A anetinka gdzie? no ja nie wiem jak Ty się zachowujesz??? dzień dobry. anetinka - pewnie ma przerwę na pracę tak, miałam przerwę :D na pracę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.09.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Zero kultury , no normalnie zero . Zapomniałam powiedzieć dzień doberek . A anetinka gdzie? no ja nie wiem jak Ty się zachowujesz??? dzień dobry. anetinka - pewnie ma przerwę na pracę Kobita chyba od ranka zapitala no wczoraj się opierdal...ała to dzisiaj nadrabia ale już jestem i mam nadzieję, że będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.09.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 no to nadrabiaj nadrobione dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.09.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 o matko ale się naprodukowałaś a potem mówisz że dużo czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.09.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 doberek ,kurcze łazieneczka juz sliczna ,mozna się kąpać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts