kawika 28.09.2009 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 ttaaaaddddaaaammm nowa stronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.09.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 to pisz lewą ręką nie będzie boleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.09.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 no to musi porzadnie boleć, jak juz ketonal w ruchu zdrówka życzę a mnie plecy zaczynają znowu zap.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.09.2009 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 no to musi porzadnie boleć, jak juz ketonal w ruchu zdrówka życzę a mnie plecy zaczynają znowu zap.... to ketonal polecam ja tobie też zdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.09.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 dzieki do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.09.2009 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 dzieki do jutra pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.09.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 pa ide kompa zamykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.09.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witaj!! widze , że rączka przeciążona została za duzo pracowałaś poprostu ja w sobote tez sprzątałam na dziełce i teraz mam zakwasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 28.09.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 No tak ciut mnie nie było a tutaj mozna zgubic sie jak w lesie Ale pech z tą ręką... Faktycznie po złamaniach trzeba oszczędzać ciut juz rękę A wszystko przez te kawy... człek dostaje powera i smiga jak szalony... no proszę to piec juz ruszył... No to ciekawa jestem jak tam ta woda będzie po tym specyfiku. Trzymam kciuki aby była juz ok i za rękę też... Zdrówka życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 28.09.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Kawika!A ile kosztuje takie badanie wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.09.2009 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 witranko z rana. kala - o zakwasach to nie wspomnę , ruszać się nie mogłam, ale dzisiaj już lepiej Miśka - ja to ogólnie praktycznie taka lebiega jestem bo obie ręce miałam złamane i obie nogi , ręka przejdzie dzisiaj już bez bandaża ale nie wiem czy to nie błąd się okaże wieczorem Agi-Kal - nie wiem ile kosztuje badanie wody bo ja mam za darmo (po znajomości), ale napewno to nie jest droga sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.09.2009 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 dzień doberek no siostra czeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 29.09.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 I jak reka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.09.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam!! moje zakwasy ciut rozruszane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam!! moje zakwasy ciut rozruszane a w jaki sposób ?????? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.09.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 I jak reka? jako tako, mogłoby być lepiej. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 29.09.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Ale macie dużo zrobione . Także rozgladam się za bateriami , zamaiwm lodówę i zmywrkę i mam nadzieję , że w miesiąc uda nam się doprowadzić domek do stanu jaki ty ,asz. Uznaję , że można wtedy śmiało się wprowadzać i wykańczać pomału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.09.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam Ja właśnie czekam aż przestanie deszczyk padać -nie leje, ale zmoczyc po jakims czasie może i zajrzałam do dziennika i tutaj Uważaj na rękę... trzeba było jeszcze w opasce potrzyamć, a najlepiej kupić taką - podobna do rękawiczki, tylko nie wiem, gdzie ciebie boli ta ręka -nadgarstek, czy wyżej? ale widziałam takie opaski. a u mnie było inaczej... nic -zero złamań i zwichnięć do 30 r.ż. Zaczęłam nową pracę i w pierwszy dzień pracy w szpileczkach zjechałam po schodach jak na nartach - dobrze, że poręczy się złapałam -bo fikołki murowane Noga potem po zebraniu mnie tak bolała i w trakcie, że chodzić nie mogłam... wieczorem juz tanąć na niej... no i pogotowie i wtedy do kolanka wkładali w gips... Mimo tego z gipsem i o kulach chodziłam te 3 tyg. do pracy... Potem piesek się przybłakał, taki ciut masywny - podobny do amstafa, ale mieszaniec - Saba, fajna suczka była i wyszkolona, szukalismy właścicieli -ogłoszenia ze zdjęciem i nici -potem nowy dom jej znaleźliśmy -bo my tutaj ogrodzenia nie mamy. Piesek miał tyle siły, że jak zobaczył kota, to moją córkę -wtedy 9-10 lat miała to pociągnął i ta zdarty cały bok miała... A ja wyszłam z nią na spacerek - jak mnie pociągneła -to skończyło się to dla mnie zwichnięciem stawu skokowego -drugi raz... no i tym razem szyna tylko... Ale skakkanie było Innym razem noga zawinęła mi się w poszwę od kołdry -ktos zadzwonił do drzwi -szybko wyskoczyłam z łózka - noga mi zdrętwiał i jak nie gwizdnęłam na podłogę - duzy palcec od nogi -siny, ale nie złamany -znowu pogotowie, a jakby był nawet złamany -to zero gipsu Odpukać w niemalowane -to narazie wszystko... Prócz powazniejszej sprawy - artroskopii kolana prawego - coś tam porobiono -mam oszczędzać juz kolanko -ale jak? Nie boli... chociaż makabra to schody... Uciekam bo jadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Taka, przepraszam, nie śmieszne dla ciebie, ale wyobraziłam sobie ciebie w tej kołdrze zaplątanej a poza tym współczuję zdarzeń i oby los juz przed toba nie stawiał zbyt pochyłych schodów, szybkiego psa i plątającej się kołdry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts