kawika 29.09.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 kochane cobyście miały obraz mnie jako obraz nędzy i rozpaczy oto ja i moje "kontuzje": -złamany obojczyk prawy -złamana noga prawa w kostce 2x -złamana noga lewa w kostce -zerwane wiżadła w kolanie prawym 3x -artroskopia kolana prawego -usuwanie kości wraz z cystą z piszczeli prawej -złamany nadgarstek prawy 2x -złamany nadgastek lewy -wybicie dużego palca u nogi pozostałe schorzenia przemilczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 kochane cobyście miały obraz mnie jako obraz nędzy i rozpaczy oto ja i moje "kontuzje": -złamany obojczyk prawy -złamana noga prawa w kostce 2x -złamana noga lewa w kostce -zerwane wiżadła w kolanie prawym 3x -artroskopia kolana prawego -usuwanie kości wraz z cystą z piszczeli prawej -złamany nadgarstek prawy 2x -złamany nadgastek lewy -wybicie dużego palca u nogi pozostałe schorzenia przemilczę jesteś jeszcze w całości ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.09.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 kochane cobyście miały obraz mnie jako obraz nędzy i rozpaczy oto ja i moje "kontuzje": -złamany obojczyk prawy -złamana noga prawa w kostce 2x -złamana noga lewa w kostce -zerwane wiżadła w kolanie prawym 3x -artroskopia kolana prawego -usuwanie kości wraz z cystą z piszczeli prawej -złamany nadgarstek prawy 2x -złamany nadgastek lewy -wybicie dużego palca u nogi pozostałe schorzenia przemilczę jesteś jeszcze w całości ??? ano jestem ale okropnie muszę uważać szczególnie to w zimie najbardziej się boję o siebie - bo ślisko no i brakło palców u rąk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 brakło palców uwazaj lepiej na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.09.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 brakło palców uwazaj lepiej na siebie sie staram ale to chyba jakieś fatum nade mna wisi pod tym względem cieszę się że moge chodzić na własnych nogach , bo wózkiem mnie straszyli (masakra) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 aż tak było źle ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.09.2009 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 no niestety, ale jak latam na własnych nogach to jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.09.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 I jak po artroskopi kolana? Bo u mnie schody i w ręku torby z zakupami -to dalej mnie pobolewa kolano, zwłaszcza jak tak poskacze po rusztowaniach -ale gorzej mi schodzić ze schodów w butach na obcasie... Pewnie wyglądam tak, jakbym miała coś z biodrem... Ja po artroskopii mam oszczędzać kolano i dostałam stabilizator z szyną... Ale nie mam nosić non stop, tylko np. przy czynnościach obciążających kolano. Musiałam zapomniec np. o siatce -bo wyskoki nie wchodzą w rachubę Anetina, ja sama się śmieję i smiałam ztej kołdry i nie tylko... Kawika współczuję, ale domyślam się, że musisz miec słabe kości Nu tak "pospolicie mówiąc"... Odkąd zaczeliśmy budowę, to też nieraz potem pobolewało mnie kolano -ale obyło się bez ketonalu i na drugi dzień było ok... najgorzej to wchodzić i schodzić... Albo jak są dołki i nagle stanę "krzywo" -noga mi poleci -to taki prąd jakby w łokiec człek sie puknął... ale tak jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.09.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 mnie przez ta budowe boli wszystko i wszedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.09.2009 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 mnie przez ta budowe boli wszystko i wszedzie przyszło nam na starość się budować, więc wychodzą wszystkie choróbstwa powinno się budować mając zaledwie 20 lat dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 30.09.2009 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Dzień dobry.U mnie w pracy dziś audyt. Trzymajcie kciuki. Aha, i dziś jest międzynarodowy dzień bez emotikonek. Wiedziałyście?To ja chociaz kolorek sobie trachnę, a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.09.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 za audyt trzymam kciuki za te emonikonki - nie wiem, jak przeżyć bez nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 30.09.2009 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 doberek z ranka. aneta-we - trzymam kciuki za audyt anetinko - jak zdrówko? i humorek? no jak bez tych emotikonek przeżyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.09.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 powiedzmy, że jest dobrze : już chciałam minkę to co ? dzisiaj nie stawiamy minek ? plecy powiedzmy, że nie bolą humorek jest powiedzmy, że dobry a wrażenia takie, że ... dzisiaj mam czwartek czyli w piątek - będę myślała, ze jest sobota i zrobię sobie wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 30.09.2009 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 no to już jakoś ci ten tydzień zleci (minka-uśmiechnięta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.09.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 no to już jakoś ci ten tydzień zleci (minka-uśmiechnięta) mam nadzieję starszy w przedszkolu młodsza siedzi u mnie w pracy i maluje konika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.09.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 ja tez sie witam z rana!!!!i minki nie dodaje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 30.09.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 powiedzmy, że jest dobrze : już chciałam minkę to co ? dzisiaj nie stawiamy minek ? plecy powiedzmy, że nie bolą humorek jest powiedzmy, że dobry a wrażenia takie, że ... dzisiaj mam czwartek czyli w piątek - będę myślała, ze jest sobota i zrobię sobie wolne trochę to zawiłe. Ja dziś siedzę do wieczora w pracy a wolne mam jutro- impregnowanie fug zaplanowałam w łazienkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.09.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Dzień dobry. U mnie w pracy dziś audyt. Trzymajcie kciuki. Aha, i dziś jest międzynarodowy dzień bez emotikonek. Wiedziałyście? To ja chociaz kolorek sobie trachnę, a co? No to trzymam kciukasy . A WIECIE COOOOOOOOOOO????????????? DZIśśśśśśśśŚ DZIEŃ CHŁOPAKAAAAAAAAAAAAA Teraz mi się przypomniało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts