kawika 07.07.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Agatko odpisałam w twoich komenatrzach. Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 07.07.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 oooooo , widzisz . Ja ostatnio zakochalam się w orzechu , We wnętrzach tez kcę orzeszek , ale może jeszcze mi się odwidzi Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.07.2009 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 delfinko - ja też się zakochałam, naprawde ładny jesta co będzie w środku - nie mam bladego pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.07.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ... no to i ja tu się wbijam ... trzeba przyznać, że budujesz bardzo szybko ... a ekipami się za mocno nie przejmuj ...bo przez takich partaczy, co dach robią o pół metra za wysoko, można zdrowie stracić ... a nie warto. Zawsze są jakieś plusy ... w tym wypadku będziesz miała więcej powierzchni ...... ..... ..... do pomalowania Pozwól, że skomentuję jeszcze dwa wpisy z Twojego dziennika: Zdjęć kleszczy wam oszczędzę, bo nawet mi sie na to patrzeć nie chce. Powiem tylko że ledwo trzymały się na jednym powtarzam - jednym gwoździu. ... widzisz już co by było, gdyby nie było gwoździków na świecie .... ....lizusostwo pierwszej klasy, ale jak wiadomo jak chłopu nie pokadzisz to nic nie załatwisz... ... a co chcesz ze mną załatwić ... bo ładny tekst napisałaś w moich komentarzach To na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.07.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ... widzisz już co by było, gdyby nie było gwoździków na świecie .... no tak bez gwoździka ani rusz..., szkoda tylko że było ich tak mało ... a co chcesz ze mną załatwić ... bo ładny tekst napisałaś w moich komentarzach aaaaaaaaaa to się jeszcze okaże....., cierpliwości Dzięki że wpadłeś, gościc Cie u mnie to zaszczyt.... Cholera znowu pokadziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.07.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Dzięki że wpadłeś, gościc Cie u mnie to zaszczyt.... Cholera znowu pokadziłam ... Wacusiów Ci nie usmażę ... odpada ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.07.2009 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ... Wacusiów Ci nie usmażę ... odpada ... A już miałam nadzieję.... uwielbiam karpie... (niekoniecznie żywe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 08.07.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 hej, właśnie iwdze na białej liście wykonwaców, że mieliśmy tego samego Pana od geodezji, tylko u nas robił mapki:) Bo to Tatai/lb brat naszego sąsiada. Świat jest mały. Widze,że walczycie z "rzetelnymi" pracownikami. To tak jak my, chyba nasi budowlańcy wylecą z budowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.07.2009 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Hejka majamp. Z tymi pracownikami tak właśnie jest. Ale teraz mam nadzieję że będzie ok. Instalacje (kanalizę i centralne) zrobi mój małż a elektrykę dobry znajomy. Tynki mam umówione- ludzie z białej listy Więc tych "porządnych" mam nadzieję już nie spotkać. Tylko wylewki mi zostaną dla jakiejś firmy z zewnątrz. A reszta - tj. wykończeniówka to mój własny prywatny małż będzie robił. Więc jak coś spartoli - to sam do siebie będzie miał pretensje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.07.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Wielkie gratulacje z okazji SSZ http://bransoletka.blox.pl/resource/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.07.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 ja również gratuluję ... PS... a mówiłem, że szybko to u Ciebie idzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.07.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Dzięki chłopaki, dzięki Normalnie wzurszyłam się ! (że ktoś jednak czyta moje wypociny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 09.07.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 czyta, czyta w dodatku systematycznie ja też gratuluję!!! U ciebie poszło jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 09.07.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Aha zapomniałam dodac , że stan surowy zamknięty finansowo wyszedł super! tylko pozazdrościc ja chyba wnet bankructwo ogłoszę No może dotrwam z bidą do SSO bo na zamknięty na pewno braknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.07.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Citam , citam tyz:)Oooooo i okienka tyż macie. U mnie stan surowy w połowie zamknięty , bo dachu ni ma hihihihi , choc na łeb już nie pada i okablowane pół domku już jest:D.aaaaaaaa okna piękne , zwłaszcza kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.07.2009 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 margay, delfinko - dzięki dziewczyny, że zaglądacie, kochane jesteście margay - na SSZ starczyło bo bank kredyt dał (kurde tylko kto to odda??? ) delfinko - ja kabelki może w przszłym tygodniu bendem miała Laski - grunt, że do przodu no nie????!!!!!! http://www.clik24.pl/images/gify/peace-and-love.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 12.07.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Trafiłam tu tak przypadkiem i jak przeczytałam Twój dziennik,to aż się zagotowałam ze złości,jak pisałaś o ekipie i o sąsiedzie - złodzieju!! Boshe,że też takich ludzi musimy spotykać na swojej drodze nierzedko Nie wiem,czy są jakieś osoby,którym od początku do końca wszystko gładko poszło,bez żadnych pomyłak i spartaczeń a później wykonawcy jeszcze nas chcą obsmarowywać,że nie płacimy a niby za co mamy płacić? przecież nie będziemy płacić za spier.....niczoną robotę i jeszcze później komuś za poprawienie echhh szkoda słów A sąsiad - złodziej powinien dostać nauczkę za to - chociaż jakąś grzywnę albo coś My mieliśmy nieprzyjemną przygodę z firmą KBI - Busko zdrój,ale straciliśmy tylko około 1400 złotych,a niektórzy potracili nawet po 10 lub 20 tysięcy Boshe,jak spotkałabym na ulicy takiego drania,co okrada ludzi z tylu oszczędności,to....nie wiem,co bym mu zrobiła aż ręce opadają Nio ale nie przyszłam tu,żeby się tak pienić Chciałam pogratulować stanu surowego zamkniętego :D:lol: i okien pięknych również Życzę równieć powodzenia w dalszej budowie,żeby teraz już tylko dobre ekipy były Po takich przygodach to aż strach robić dalej Nio ale musi być dobrze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.07.2009 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 witaj waldi - była z rewizytą i zostawiłam słówko od siebie. Grunt to spokój - trzeba to sobie jak najczęściej powtarzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.07.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 N ooooo , jak kto , nikt nie zauwazy. A jaaaaaaa? Wypoczywaj i wracaj do nas:D Co do próndu to robi się jeszcze tak na raty , ale da się już pomału zarzucać tynkami . Panpwie budowlańcy nie chcą , żeby nasz znajomy prznosil ich do innej roboty , więc gonią u nas z pracami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 17.07.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Kawika gratuluje kolejnego etapu!! I miiłego urlopowania, ja też zaliczyłam dziś ostatni dzień w pracy- 2 tygodnie urlopu przede mną. Yupiii!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts