anetina 01.10.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 wiem, ze cię nie ma ale przyszłam kulturalnie, co byś póxniej nie mówiła, powiedzieć dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.10.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 wiem, ze cię nie ma ale przyszłam kulturalnie, co byś póxniej nie mówiła, powiedzieć dzień doberek Dobra , bo ja zaraz wyjde nac hamka dzień dobryyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.10.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 To ja Dobry Wieczór mówię. Przytulasy wirtualne zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.10.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 I zapomniałam napisac: DZIĘKI ZA TRZYMANIE KCIUKÓW! Jak pisałam o audycie to wtedy mielismy jeden, w sprawie bezpieczeństwa w filii itd. Wyszedł naprawdę super. A najlepsze jest to, że niedługo potem zagościł u nas następny audyt, do spraw jakości I tez jest ok. Dostalismy ponad 86 punktów http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/bounce.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 01.10.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Pięknie!!! ŁAzienki są BOSKIE baardzo mi się podobają!! Mam nadzieję że z Twoją ręką już OK! Niech wraca do zdrowia!! CIeszę się bardzo że tak idzie do przodu robota Pozdrawiam gorąco, bo za oknem zimnoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.10.2009 03:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Pozdrawiam gorąco, bo za oknem zimnoo zimno, zimno, ciepełko pzresyłam Dzień Dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 dziewczyny nawet nie wicie jak miło że zaglądacie tutaj nawet jak mnie nie ma olasosenko-dzięki za pozdrowienia, u nas wczoraj zimno dzisiaj troszkę cieplej, ale wiatr aneta-we-Ty kobieto naprawde spania nie masz , dzięki za przesłane ciepełko anetinko-no widzisz jak kulurna jesteś delfinko-cieszę się że masz jeszcze neta i jesteś z nami reka lepiej - dużo lepiej-dzięki za troskę no jeden dzień mnie tu nie było i już się za Wami stęskniłam [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.10.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Do ciepełka dokładam sałatkę na śniadanko. Lubisz?http://www.faceci.com.pl/jedzonko_salata_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 uwielbiam sałatki i oliwki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.10.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ale trafiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ale trafiłam a może Ty z naszych już czworaczków??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.10.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ale trafiłam a może Ty z naszych już czworaczków??? naprawdę? Byłoby mi baaardzo miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.10.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ale trafiłam a może Ty z naszych już czworaczków??? Zdaje się , że to czworaczka Anetinko , masz już baaaardzo dużo , jak dla mnie niezbędne są meble kuchenne i można mieszkać. Fajny ten panel prysznicowy . A jak tam ma się sprawa wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ale trafiłam a może Ty z naszych już czworaczków??? Zdaje się , że to czworaczka Anetinko , masz już baaaardzo dużo , jak dla mnie niezbędne są meble kuchenne i można mieszkać. Fajny ten panel prysznicowy . A jak tam ma się sprawa wody? delfina a Tobie sie coś nie pomyliło? anetinko??? a nie kawika???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.10.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 O ja pitoleeeeeeee Przepraszam , a bo tak se myśle gdzie się podziewa i tak się wpisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 O ja pitoleeeeeeee Przepraszam , a bo tak se myśle gdzie się podziewa i tak się wpisała. spoko, ale się uśmiałam - z ciebie, zakręcona jak słoik dżemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.10.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 kawika, i deszczownica jest. Super!Ja nie planowałam, prysznic jest na dole, nasza góna łazienka na górze tylko z wanną.Napisz koniecznie jak sie sprawdza, bo pewnie juz przetestowana co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.10.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 O ja pitoleeeeeeee Przepraszam , a bo tak se myśle gdzie się podziewa i tak się wpisała. spoko, ale się uśmiałam - z ciebie, zakręcona jak słoik dżemu Wiesz , bo jeszcze obawiam się , że net zwolni i nie uda mi się podatrzyć co u Was . I tak latam po oknach , że mnie się pokręcilo. A i dzieciaki obsługuje w miedzy czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 kawika, i deszczownica jest. Super! Ja nie planowałam, prysznic jest na dole, nasza góna łazienka na górze tylko z wanną. Napisz koniecznie jak sie sprawdza, bo pewnie juz przetestowana co? no przetestowana, ale tylko przez mojego małża. mówił że jest zajefajna. Ale będę w sobotę u małża, to kto wie może we dwójkę wypróbujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 O ja pitoleeeeeeee Przepraszam , a bo tak se myśle gdzie się podziewa i tak się wpisała. spoko, ale się uśmiałam - z ciebie, zakręcona jak słoik dżemu Wiesz , bo jeszcze obawiam się , że net zwolni i nie uda mi się podatrzyć co u Was . I tak latam po oknach , że mnie się pokręcilo. A i dzieciaki obsługuje w miedzy czasie. No przecie spoko siostra, ja ssama się czasem gubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts