delfina7 02.10.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 O , własnie miałam pytac o szkołę , ale już wiem :wink:To , co teraz data przeprowdzki już bedzie pod szkołę dostosowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Myślę że Wiktor pójdzie do nowej szkoły po 1 listopada. PPPfffff kurde boję się bardziej niż on. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.10.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Ehhhhhhh , matki , matki. A co będzie jak matura przyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 wtedy nie będe się przjmować tak jak teraz, mam nadzieję że znajdzie kolegół. głównie chodzi mi o to czy go tam zaakceptują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.10.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Oki , ja lece narazie podszykować obiadek , zrobic się na ludzia i chyba pójdę troche na spacer o ile Seba nie przyjedzie po mnie . Wczoraj probowałam mu wytłumaczyć jak ma być zabudowany geberit i postawiona ścianka . Skończyło się na tym , że powarczeliśmy na siebie i stwierdził , że sama mam gadć z kafelkarzami , bo on nie wie o co mi wogle chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Oki , ja lece narazie podszykować obiadek , zrobic się na ludzia i chyba pójdę troche na spacer o ile Seba nie przyjedzie po mnie . Wczoraj probowałam mu wytłumaczyć jak ma być zabudowany geberit i postawiona ścianka . Skończyło się na tym , że powarczeliśmy na siebie i stwierdził , że sama mam gadć z kafelkarzami , bo on nie wie o co mi wogle chodzi. noo, dobrze że ja miałam to z głowy, zdałam się całkowicie na małża, na razie ok. miłego spacerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.10.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Oki , ja lece narazie podszykować obiadek , zrobic się na ludzia i chyba pójdę troche na spacer o ile Seba nie przyjedzie po mnie . Wczoraj probowałam mu wytłumaczyć jak ma być zabudowany geberit i postawiona ścianka . Skończyło się na tym , że powarczeliśmy na siebie i stwierdził , że sama mam gadć z kafelkarzami , bo on nie wie o co mi wogle chodzi. noo, dobrze że ja miałam to z głowy, zdałam się całkowicie na małża, na razie ok. miłego spacerku ja cały plan ułożenia płytek dałam mojemu tacie a i tak niektóre rzeczy zrobił po swojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 czyli jak każdy chłop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Kaiwka, ale wy macie już dużo zrobione gdybyśmy my mieli tyle, to dawno bysmy się wprowadzili ale kuźwa - mąż ma tempo żółwia a odnośnie szkoły - rozumiem, że całkowity pozytyw ? ciekawe, jak tylko koledzy się przypodobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ale trafiłam a może Ty z naszych już czworaczków??? dziewczyny - siostrzyczki - robimy adopcję ??? jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Anetinko , masz już baaaardzo dużo , jak dla mnie niezbędne są meble kuchenne i można mieszkać. Fajny ten panel prysznicowy . jak dla mnie - mebli nie musi być bo i tak nie będzie - no po prostu już nie ma kasy więc wejdziemy do domu, który będzie miał łóżka i garderoby no i agd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 O ja pitoleeeeeeee Przepraszam , a bo tak se myśle gdzie się podziewa i tak się wpisała. domyśliłam się, ze to nie do mnie ale już nie poprawiałam, ale sama z siebie dopisałam odnośnie tych mebli kuchennych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 kawika, i deszczownica jest. Super! Ja nie planowałam, prysznic jest na dole, nasza góna łazienka na górze tylko z wanną. Napisz koniecznie jak sie sprawdza, bo pewnie juz przetestowana co? no przetestowana, ale tylko przez mojego małża. mówił że jest zajefajna. Ale będę w sobotę u małża, to kto wie może we dwójkę wypróbujemy to dasz znać ? opiszesz, jak wrażenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Ehhhhhhh , matki , matki. A co będzie jak matura przyjdzie? też się będziemy stresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Oki , ja lece narazie podszykować obiadek , zrobic się na ludzia i chyba pójdę troche na spacer o ile Seba nie przyjedzie po mnie . Wczoraj probowałam mu wytłumaczyć jak ma być zabudowany geberit i postawiona ścianka . Skończyło się na tym , że powarczeliśmy na siebie i stwierdził , że sama mam gadć z kafelkarzami , bo on nie wie o co mi wogle chodzi. noo, dobrze że ja miałam to z głowy, zdałam się całkowicie na małża, na razie ok. miłego spacerku ja cały plan ułożenia płytek dałam mojemu tacie a i tak niektóre rzeczy zrobił po swojemu ja też mówię, co bym widziała tata podpowiada - ma większe doświadczenie i bierzemy kompromis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ale trafiłam a może Ty z naszych już czworaczków??? dziewczyny - siostrzyczki - robimy adopcję ??? jestem za jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 kawika, i deszczownica jest. Super! Ja nie planowałam, prysznic jest na dole, nasza góna łazienka na górze tylko z wanną. Napisz koniecznie jak sie sprawdza, bo pewnie juz przetestowana co? no przetestowana, ale tylko przez mojego małża. mówił że jest zajefajna. Ale będę w sobotę u małża, to kto wie może we dwójkę wypróbujemy to dasz znać ? opiszesz, jak wrażenia ? może może ale bez szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ale trafiłam a może Ty z naszych już czworaczków??? dziewczyny - siostrzyczki - robimy adopcję ??? jestem za jestem za Delfinka - prosimy o głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 02.10.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Anetinko , masz już baaaardzo dużo , jak dla mnie niezbędne są meble kuchenne i można mieszkać. Fajny ten panel prysznicowy . jak dla mnie - mebli nie musi być bo i tak nie będzie - no po prostu już nie ma kasy więc wejdziemy do domu, który będzie miał łóżka i garderoby no i agd Anetinko, ja od trzech miesięcy mieszkam bez mebli kuchennych. Będę miała w grudniu pewnie (pod choinkę ). Da się? da się! Mąż mi zrobił takie z pustaków pobudowlanych nogi, na to jakiś stary blat, to co się nie zmieściło w skrzynkach.. nie ma luksusów, ale to zawsze na swoim! My w ogóle się wprowadziliśmy "na betony", poddasze ocieplaliśmy już mieszkając.. sumie to mieliśmy zrobioną tylko łazienkę, nawet nie całą, bo był tylko prysznic i wc na dole i nie wszystkie płytki... dobrze, że dzieci były na wakacjach a my mieliśmy urlopy to trochę podgoniliśmy... teraz powoli wykańczamy górę, żeby dzieci tam wyrzucić i zrobić dół. Roboty jeszcze masa, ale może z czasem i satysfakcja przyjdzie, że "tymi rencami" zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 kawika, i deszczownica jest. Super! Ja nie planowałam, prysznic jest na dole, nasza góna łazienka na górze tylko z wanną. Napisz koniecznie jak sie sprawdza, bo pewnie juz przetestowana co? no przetestowana, ale tylko przez mojego małża. mówił że jest zajefajna. Ale będę w sobotę u małża, to kto wie może we dwójkę wypróbujemy to dasz znać ? opiszesz, jak wrażenia ? może może ale bez szczegółów najciekawsze chcesz zostawić dla siebie ??? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts