anetina 02.10.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Anetinko, ja od trzech miesięcy mieszkam bez mebli kuchennych. Będę miała w grudniu pewnie (pod choinkę ). Da się? da się! Mąż mi zrobił takie z pustaków pobudowlanych nogi, na to jakiś stary blat, to co się nie zmieściło w skrzynkach.. nie ma luksusów, ale to zawsze na swoim! My w ogóle się wprowadziliśmy "na betony", poddasze ocieplaliśmy już mieszkając.. sumie to mieliśmy zrobioną tylko łazienkę, nawet nie całą, bo był tylko prysznic i wc na dole i nie wszystkie płytki... dobrze, że dzieci były na wakacjach a my mieliśmy urlopy to trochę podgoniliśmy... teraz powoli wykańczamy górę, żeby dzieci tam wyrzucić i zrobić dół. Roboty jeszcze masa, ale może z czasem i satysfakcja przyjdzie, że "tymi rencami" zrobione masz rację wazne, ze u siebie i można robić na spokojnie, w każdej wolnej chwili ja pod choinkę dostanę schody ciekawe tylko, w jaki sposób Mikołaj za to zapłaci dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Pogoda robi się coraz brzydsza. Spać mi się chce, akierownik lata jak ze sraczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.10.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Pogoda robi się coraz brzydsza. Spać mi się chce, akierownik lata jak ze sraczką u mnie słoneczko tylko zimno strasznie Spać chce mi sie chyba zawsze A kierowniczka w skowrokach z racji wyniku na audycie I za chwilkę zmykam do domku. pa, pa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Pogoda robi się coraz brzydsza. Spać mi się chce, akierownik lata jak ze sraczką u kierownik cisza pogoda nieciekawa ale ja padam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Pogoda robi się coraz brzydsza. Spać mi się chce, akierownik lata jak ze sraczką u mnie słoneczko tylko zimno strasznie Spać chce mi sie chyba zawsze A kierowniczka w skowrokach z racji wyniku na audycie I za chwilkę zmykam do domku. pa, pa... szczęściara. pa pa do poniedziałku bo znając życie przez weekend nie zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Pogoda robi się coraz brzydsza. Spać mi się chce, akierownik lata jak ze sraczką u kierownik cisza pogoda nieciekawa ale ja padam bla bla bla nic mi się nie chce, a jeszcze mam cisto dzisiaj robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 a z jakiej okazji ciacho ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 mama ma we wtorek urodziny, to sobie pomyślałam że wypróbuję nowy przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.10.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ale trafiłam a może Ty z naszych już czworaczków??? dziewczyny - siostrzyczki - robimy adopcję ??? jestem za jestem za Delfinka - prosimy o głos Ja wczesniej pisałm , że jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 To jesteśmy we cztery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 02.10.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ja pod choinkę dostanę schody ciekawe tylko, w jaki sposób Mikołaj za to zapłaci Oj tam jakoś zapłaci Ty się lepiej zastanów, jak schody przez komin przeciśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 mama ma we wtorek urodziny, to sobie pomyślałam że wypróbuję nowy przepis ale rozumiem, ze to ciacho zjecie, a nastepne dla mamy zrobisz póxniej ??? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 To jesteśmy we cztery no to Aneta - witaj w gronie siostrzyczek ps. jesteś moją imienniczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ja pod choinkę dostanę schody ciekawe tylko, w jaki sposób Mikołaj za to zapłaci Oj tam jakoś zapłaci Ty się lepiej zastanów, jak schody przez komin przeciśnie hmmmmmmmmmm może drzwi mu na taras otworzę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 mama ma we wtorek urodziny, to sobie pomyślałam że wypróbuję nowy przepis ale rozumiem, ze to ciacho zjecie, a nastepne dla mamy zrobisz póxniej ??? :D no jak dobre wyjdzie to kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 To jesteśmy we cztery no to Aneta - witaj w gronie siostrzyczek ps. jesteś moją imienniczką no to teraz te Anetki mają przewagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 życzę miłego i spokojnego weekendu ps. proszę o uktualnienie linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.10.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Witaj kawika!!! i za podtrzymanie na duchu dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Witaj kawika!!! i za podtrzymanie na duchu dziekuje czee kala - polecam się na przyszłość u nas dobrych słówek po dostatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts