kala67 02.10.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 dzięki taki jakiś smutek mnie ogarnął po wyjeździe córci....ale jest ze mna juz coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 dzięki taki jakiś smutek mnie ogarnął po wyjeździe córci....ale jest ze mna juz coraz lepiej wiem że Ci ciężko, na pewno. Ale będzie dobrze zobaczysz. Tęsknota to uczucie które uświadamia nam jak bardzo kochamy druga osobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.10.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 To jesteśmy we cztery no to Aneta - witaj w gronie siostrzyczek ps. jesteś moją imienniczką Dziękuję Wam bardzo http://emoty.blox.pl/resource/hug.gif. Dopiero doczytałam, po południu nie miałam czasu, siostra przyjechała, zostawiła mi siostreznicę więc miałam czwórke na głowie Maluchy juz dawno spia ale słysze jak Alicja czyta Uli bajki: dam im trochę luzu niech sobie poplotkują - jak siostrzyczki . Dziewczyny, bardzo mi u Was miło. Zapraszam na lody: http://www.bankier.pl/static/att/40000/1697308_lody.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.10.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Witam wszyskich wekeendowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.10.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Witam Jak tam ręka kala? Wiesz synek może aż tak nie był zadowolony, bo to jednak nowe otoczenie, ale napewno szybko się zaklimatyzuje w nowej szkole. Ja ciut martwiłam się z moją córką, a tutaj zaraz koleżanka z tej samej ulicy itp. Nu i pomimo, ze mniejsza szkoła, to jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.10.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Dzień dobry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.10.2009 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Czee dziewczyny. Witam po wekendzie.Miska - mam nadzieję że pytasz o MOJĄ ręke, reka kali na pewno ma się dobrze.Moja już tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.10.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 wow, ogień w piecu Gartulacje. Piec śliczny, w moim ulubionym kolorze A kiedy będa meble kuchenne, bo nie pamiętam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.10.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Witaj!!! moje ręka jak najbardzie w porządku ale dziekuje za troskę Kawika......twój domek juz prawie gotowy ogień sie też juz pali!! a jakie farby chcesz kupic/? jakie kolory wybrałaś?? opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.10.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 a jakie farby chcesz kupic/? jakie kolory wybrałaś?? opowiadaj no własnie, jakie, jakie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.10.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 no właśnie dziewczyny tutaj mam wielki zgryz bo NIE WIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.10.2009 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 No mój małż to ogólie jest żeby na jasno, bo mniej roboty ogólnie myślałam że kuchnię i jadalnię na jakiś odcień żółtego wiatrołam i przedpokój jakiś ton ciemniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.10.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Pięknie się pali . Kurczę ciekawe kiedy u nas tak zapłonie.Niby dziś ma być hydraulik , zobaczym. Co do kolorów to ja tez nie mam pojęcia , ale my pomalujemy konkretnie na wiosn ę , także mam czas do namysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.10.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ja chciałabym mieć pomalowaneciemnych kolorów się boję więc raczej wszystko będzie w jasnej tonacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.10.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ja w sumie też boję się ciemnych kolorków , prędzej zdecyduje się na jakąś zdecydowaną tapetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.10.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 tapet nie chce bo mi się przejadły, całeżycie w mieszkaniu. coś musze wymyśleć do środy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.10.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ja w sumie też boję się ciemnych kolorków , prędzej zdecyduje się na jakąś zdecydowaną tapetę. mi Ł. w życiu nie da przykleić tapety. Tyle się nagipsował i nadocierał, że ma być tylko pomalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.10.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ale za to mam zdecydowany kolorek w wiatrołapie i przedpokoju- mój ulubiony red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.10.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ale za to mam zdecydowany kolorek w wiatrołapie i przedpokoju- mój ulubiony red kurde to podziwiam ja jakoś sobie tych ciemnych nie wyobrazam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.10.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 przeslę Ci lika do fotek to sobie wyobrazisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts