kawika 05.10.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 przeslę Ci lika do fotek to sobie wyobrazisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.10.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ja w sumie też boję się ciemnych kolorków , prędzej zdecyduje się na jakąś zdecydowaną tapetę. mi Ł. w życiu nie da przykleić tapety. Tyle się nagipsował i nadocierał, że ma być tylko pomalowane U nas tynki tradycyjne , więc nie idealne. Co do tapetowania chodzi mi raczej o jedną scianę np w sypialni czy ścianę z telewizorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.10.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 U nas tynki tradycyjne , więc nie idealne. Co do tapetowania chodzi mi raczej o jedną scianę np w sypialni czy ścianę z telewizorem uwielbiam tapetę w sypialni, robi się tak przytulnie. Zazdroszczę troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.10.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 aneta - pięknie masz mnie u kogoś tapety sie podobają, ale sama pewnie bym nie dała. zresztą zobaczymy co będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.10.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 przeslę Ci lika do fotek to sobie wyobrazisz ja też chcę ja teeeeeeeż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.10.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 przeslę Ci lika do fotek to sobie wyobrazisz ja też chcę ja teeeeeeeż zazdrosnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.10.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 przeslę Ci lika do fotek to sobie wyobrazisz ja też chcę ja teeeeeeeż zazdrosnica a ja nie nadążam Wam odpowiadać. Kurcze popracowac muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.10.2009 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 przeslę Ci lika do fotek to sobie wyobrazisz ja też chcę ja teeeeeeeż zazdrosnica a ja nie nadążam Wam odpowiadać. Kurcze popracowac muszę ok przerwa na pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.10.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 O no zazdrośnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.10.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ale fajny , taki soczysty. A może pokarz jeszcze cosik , caly domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.10.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ale fajny , taki soczysty. A może pokarz jeszcze cosik , caly domek? MUSISZ POCZEKAĆ BO ANETA TERAZ PRACUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.10.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Widze, widze raszte:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.10.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Widze, widze raszte:D ale domku z zewnatrz nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.10.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 A ja skąd znam tą łazieneczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.10.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Widze, widze raszte:D ale domku z zewnatrz nie ma a jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.10.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 A ja skąd znam tą łazieneczkę? no właśnie, skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.10.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 wiecie co, nie moge pracować bo zaglądam do Ws cały czas. Jak jest moja kolezanka w pracy to chodze do niej z fakturkami dzięki czemu nie siedze przy kompie A dziś będę miała totalne zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.10.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 wiecie co, nie moge pracować bo zaglądam do Ws cały czas. Jak jest moja kolezanka w pracy to chodze do niej z fakturkami dzięki czemu nie siedze przy kompie A dziś będę miała totalne zaległości nie przejmuj się nadrobisz, zdlona bestyja jesteś a co do łazienki miałam kupić te same płytki, tylko akurat nie mieli na składzie i trzeba było czekać dwa tygodnie chodzi mi o te jasne z czerwonym paseczkiem (już mi się myla te nazwy albo paradyż albi tubądzin?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 05.10.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Witam kobietki i Pana, który tu zaglądnie Nu tak napisałam jak tam ręka kala - , ale to dlatego, że czytałam tutaj jak ją pocieszałaś i widocznie myslałam sobie o kali a pisałam do ciebie... Nu ale grunt, że rączki całe obie macie i Kawika juz ok z Twoją... Nu proszę i piec i ile roboty... A co to za przeklęta ściana po lewej -dlaczego? Uciekam bo Misiek chory leży a cuś ciepłego mu ugotować trza Co by chłopinę na nogi postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.10.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 A co to za przeklęta ściana po lewej -dlaczego? no bo Misiu ja sobie tam wyobrażałam jakąś piękna balustradę, a mój małż NIE (koszty, koszty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts