aneta-we 05.10.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 kawika, kawę z mlekiem tu Ci przynosze bo już mnie GLAMOURMUM ochrzaniła , że takie rzeczy pokazuję http://bi.gazeta.pl/im/1/3828/z3828451X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 05.10.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Sorki wpisałam się do dziennika ale już spadam Usunęłam post szybciutko. A napisałam tam,że szaleńczo wam zazdroszczę szybkości budowania. U mnie jak krew z nosa. A najbardziej podobają mi się twoje wpisy. Jakbym siebie słyszała. Ja generalnie nie nadużywam niecenzuralnych słów ale na budowie się nauczyłam. Oj nauczyłam. Teraz też bym sobie tak od serca... Ale czekam cierpliwie na kominy. I pytanko. Jaki to kolor blachy. Ja wybrałam czarną z firmy bratex. Twoja wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.10.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Sorki wpisałam się do dziennika ale już spadam Usunęłam post szybciutko. A napisałam tam,że szaleńczo wam zazdroszczę szybkości budowania. U mnie jak krew z nosa. A najbardziej podobają mi się twoje wpisy. Jakbym siebie słyszała. Ja generalnie nie nadużywam niecenzuralnych słów ale na budowie się nauczyłam. Oj nauczyłam. Teraz też bym sobie tak od serca... Ale czekam cierpliwie na kominy. I pytanko. Jaki to kolor blachy. Ja wybrałam czarną z firmy bratex. Twoja wygląda super. witaj kwartet - ciesze się ze zaglądnęłaś. No niestety prawda jest że na budowie to i język budowlany blacha to kolof grafit - mat firmy krupp dzięki za miłe słowa pozdrawiam i zaglądaj tak często jak chcesz Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.10.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 kawika, kawę z mlekiem tu Ci przynosze bo już mnie GLAMOURMUM ochrzaniła , że takie rzeczy pokazuję http://bi.gazeta.pl/im/1/3828/z3828451X.jpg anetko - ta kawa to po prostu marzenie hmmmmmm pycha!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 05.10.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 A jaka dasz podprzybitkę? Do grafitu co pasuje? U nas ma być drewnopodobna ciemny brąz. Ale się naszukałam. Nic mi innego nie pasowało. Będę zaglądać bo podoba mi się twóje pisanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.10.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 gdzie sa te zdjęcia co ogladałyscie???? ja też chce zobaczyć!!!!! byłam z młodszą córka u lekarza gorączkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.10.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 gdzie sa te zdjęcia co ogladałyscie???? ja też chce zobaczyć!!!!! byłam z młodszą córka u lekarza gorączkuje kala - te zdjęcia to priva poszły córcia - gorączka ?? - współczuję. nawet bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.10.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 A jaka dasz podprzybitkę? Do grafitu co pasuje? U nas ma być drewnopodobna ciemny brąz. Ale się naszukałam. Nic mi innego nie pasowało. Będę zaglądać bo podoba mi się twóje pisanie jaka podbitka to jeszcze nie wiem - sprawa pewnie przyszłegoroku. ale będa w jakimś brązie tak jak słupy przy tarasie, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.10.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ok przerwa na pracę koniec przerwy Ja zaraz spadam poniańczyć trochę dzieciarnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.10.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ok przerwa na pracę koniec przerwy Ja zaraz spadam poniańczyć trochę dzieciarnię a ja zaraz jadę do Enionu załatwiać podłączenie domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.10.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 to powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.10.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 to powodzenia no nie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.10.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 kawika, kawę z mlekiem tu Ci przynosze bo już mnie GLAMOURMUM ochrzaniła , że takie rzeczy pokazuję http://bi.gazeta.pl/im/1/3828/z3828451X.jpg OOOOOOoo boziu . Ja chceeeeeeeeeeeeeeeeee takie cosssssssssssssssssssssssss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.10.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 gdzie sa te zdjęcia co ogladałyscie???? ja też chce zobaczyć!!!!! byłam z młodszą córka u lekarza gorączkuje CHolercia , znów sezon przeziębieniowy:/ My katar zaliczylismy w zeszłym tygodniu. Na szczęście tylko katarrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.10.2009 03:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Dzień dobry, pora wstawac http://emoty.blox.pl/resource/7_11_4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Dzień dobry, pora wstawac http://emoty.blox.pl/resource/7_11_4.gif dzień dobry. zaspałam dzisiaj, myślałam ze nie wyrobię, ale do pracy na szczęście zdążyłąm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.10.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 witam z rana!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 czee kala - ale u mnie wstretna pogoda. bleee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.10.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 u mnie nie pada i nawet słonko próbuje sie przebic!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 u mnie nie pada i nawet słonko próbuje sie przebic!! szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts