aneta-we 06.10.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Jeśli cię to pocieszy to ja jestem śpiąca. Jestem meteoropatka. Czuje zmianę pogody przez skórę. A zanosi sie na deszczyk. Redbula poproszę. częstuj się prosze, po trzech to nawet moje ciśnienie podniosłoby się niebezpiecznie A u mnie mocno się ociepliło. Jest dziwnie wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ja tez jestem spiąca ale zajełam się właśnie łupaniem orzechów włoskich (dobrze że kierownik nie widział) i chyba zrobię sobie trzecią kawę i w ogóle to poszłabym do domy anetko - tylko 204 faktury??? kwrtecik- cieszę się że cię bawią moje poczynania bo o to głównie mi z tym dziennikiem chodziło, lepiej sieśmiać niż płakać chociaż wczoraj sobie ulżyłam i pobeczałam a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 06.10.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Biorę suger free żeby mi nie poszło w boczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Biorę suger free żeby mi nie poszło w boczki e tam ja tam wolę z cukrem już nie będę się odchudzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 06.10.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Bo u ciebie to tak wesoło jest. Ale muszę już spadać. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Bo u ciebie to tak wesoło jest. Ale muszę już spadać. Trzymam kciuki no to pa, nie spadaj tylko idź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Tęsknota to uczucie które uświadamia nam jak bardzo kochamy druga osobę ładnie to napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Zapraszam na lody: http://www.bankier.pl/static/att/40000/1697308_lody.jpg pyszne te lody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.10.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Zapraszam na lody: http://www.bankier.pl/static/att/40000/1697308_lody.jpg pyszne te lody mi też smakowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Tęsknota to uczucie które uświadamia nam jak bardzo kochamy druga osobę ładnie to napisałaś no bo wiesz ja czasem taka romantyczna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Kawika - z tym murkiem tak w ostateczności nie jest źle chociaż mogłoby go nie być pomyśl o sposobie jego dekoracji ale macie masę już zrobione a ogień - super w piecu wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Zapraszam na lody: http://www.bankier.pl/static/att/40000/1697308_lody.jpg pyszne te lody mi też smakowały no mi też i chyba sobie dzisiaj kupię (teraz mam tydzień wpieprzania wszystkiego-przed o.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 no właśnie dziewczyny tutaj mam wielki zgryz bo NIE WIEM ja też nie wiem, dlatego będę miała wszystko jasne z domieszką ewentualnych kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.10.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 no mi też i chyba sobie dzisiaj kupię (teraz mam tydzień wpieprzania wszystkiego-przed o.) przynajmniej masz usprawiedliwienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Kawika - z tym murkiem tak w ostateczności nie jest źle chociaż mogłoby go nie być pomyśl o sposobie jego dekoracji ale macie masę już zrobione a ogień - super w piecu wygląda wiesz nie jest taka tragedia jak myślałam (ale mogłoby go nie być ) coś wymyślę jeszcze nie wiem co ale dojrzeję do tej myśli pali się pali i jest w domku bbbaaaaaarrrrdddzzzzoooo ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ale za to mam zdecydowany kolorek w wiatrołapie i przedpokoju- mój ulubiony red kurde to podziwiam ja jakoś sobie tych ciemnych nie wyobrazam no ja właśnie nie wiem tez marzył mi się zdecydowany kolor,m ale za bardzo nie mam gdzie go wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 aneta - pięknie masz mnie u kogoś tapety sie podobają, ale sama pewnie bym nie dała. zresztą zobaczymy co będzie Aneta, ja też chciałabym fotki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.10.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 aneta - pięknie masz mnie u kogoś tapety sie podobają, ale sama pewnie bym nie dała. zresztą zobaczymy co będzie Aneta, ja też chciałabym fotki :) zaraz będziesz miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 No niestety prawda jest że na budowie to i język budowlany święta prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 kawika, kawę z mlekiem tu Ci przynosze bo już mnie GLAMOURMUM ochrzaniła , że takie rzeczy pokazuję http://bi.gazeta.pl/im/1/3828/z3828451X.jpg anetko - ta kawa to po prostu marzenie hmmmmmm pycha!!!! dołaczam się do hmmmmmmmmmmm rozmarzonych twoją kawka poproszę następną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts