margay 17.07.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 A ja idę na urlop. I pewnie sobie zniknę. I pewnie i tak nikt tego nie zauważy. zauważy, zauważy...forumowicze na pewno zauważą Miłego odpoczynku z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 17.07.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/835doping.gif http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/835doping.gif http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/835doping.gif http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/835doping.gif Stronkę ci strzeliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 27.07.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Witaj kawika!To ja Agata z małopolski, zmieniłam swój profil, dziennik, teraz znajdziesz mnie pod tym nickiem,Co tam u Ciebie dawno Cię nie było na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 30.07.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Widzę, że urlop udany i dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi mam nadzieję, że jak po takim odpoczynku wpadniesz na FM to nadrobisz zaległości A co tam u Ciebie na budowie słychac...???? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 02.08.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Dzień Dobry Wypoczęta do dalszych zmagań budowlanych ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 03.08.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witam zajrzałam przeczytałam i... jestem pod wrażeniem tempa budowy i... zazdroszczę, , tez bym tak chciała pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.08.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witam po urlopie , Ja właśnie wypakowałam torby po weekendzie . Chciało by się dłużej , ale budować się trza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.08.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 oj i u Was tempo nieziemskie zobaczycie, jak teraz wszystko szybko się będzie robić po urlopie trza się wziąść już do roboty zdaj relacje, jak tam na urlopie było pogoda dopisała? a jak humorki? pozdrawiam i miłej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.08.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam Was wszystkich.Jak się cieszę że ktoś (WY) tu zagląda. U mnie na budowie, hmmmm jak dla mnie mały przestój. Ale bredzę tynki się robią!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.08.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 no bredzisz słońce na urlopie chyba za bardzo grzało dodałaś jakies świeże fotki z tych tynków? chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.08.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 nie mam zdjęć. wczoraj byłam tylko zaglądnęłam bo burdel nieziemski jak na razie. Będę w sobotę (płacić) bo mają skończyć do soboty to na pewno coś popstrykam. Zrobi się chyba fajniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.08.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Termin przeprowadzki bliski naszemu macie , choc my zakaładaliśmy koniec wrzesnia , ale teraz widzimy , że ten miesiąc chyba będzie trza przeczekać.Chociaż jakby się zastanowić to my już tynki mamy .Także u nas hydraulika też sruuuuuuuuuuuuuuuuuu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.08.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 czyli uogólniając - dziewczyny mamy tempo na budowie najwazniejsze, żeby tynki przeschły u mnie co prawda juz gładzie na górze i gdzieniegdzie pomalowane ale dół - już się kończy tynkować - została połowa salonu i połowa kuchni i ciut gabinetu jupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.08.2009 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 no więc mam nadzieję że uda nam sie zrealizować nasze plany. No jupi jupi, mam nadzieję też niedługo tak powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 05.08.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 No, no jeśli myslicie o wprowdzce jeszcze w tym roku, to szczerze podziwiam i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.08.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 No, no jeśli myslicie o wprowdzce jeszcze w tym roku, to szczerze podziwiam i życzę powodzenia. Nie dziękuję. Nie ma wyjścia trzeba robić wszystko żeby się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.08.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Trochę zabłąkałam się do Twojego dziennika Patrzę, a tu domek już prawie w całości zrobiony stoi . No no tak szybciutko ja też bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.08.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witaj Afrodytko.Ciesze się że zbłądziłaś.Teraz dopiero będzie się działo.Zaglądaj zaglądaj, ciesze się z każdej wizyty.I idę do Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 05.08.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 mocno trzymam kciuki żeby wszystko planowo poszło jakie ładne zadumane szczęście pokazałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.08.2009 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Dzięki dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts