anetina 06.10.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 gdzie sa te zdjęcia co ogladałyscie???? ja też chce zobaczyć!!!!! byłam z młodszą córka u lekarza gorączkuje zdrówka dużo życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 czee kala - ale u mnie wstretna pogoda. bleee u mnie też dzisiaj paskudnie i mokro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 czee kala - ale u mnie wstretna pogoda. bleee u mnie też dzisiaj paskudnie i mokro no przecie tak samo musi być nie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 czy Wy nie jesteście śpiący? Ja usnę za chwilkę, choć piję trzecią kawę. Mam 204 (!) faktury do zrobienia. Ach, jak ja kocham to zakończenia miesiąca Może red bulla? http://www.redbull.pl/img/products_triple.jpg Ktoś ma ochotę? ja chętnie chociaz po deszczu przeszło mi, ale andal jakaś tam senna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Tęsknota to uczucie które uświadamia nam jak bardzo kochamy druga osobę ładnie to napisałaś no bo wiesz ja czasem taka romantyczna jestem tylko czasami ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Zapraszam na lody: http://www.bankier.pl/static/att/40000/1697308_lody.jpg pyszne te lody mi też smakowały no mi też i chyba sobie dzisiaj kupię (teraz mam tydzień wpieprzania wszystkiego-przed o.) ja też mam taki tydzień ale czekam na @ i się doczekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Tęsknota to uczucie które uświadamia nam jak bardzo kochamy druga osobę ładnie to napisałaś no bo wiesz ja czasem taka romantyczna jestem tylko czasami ??? no czasami bo tak to realistycznie patrze na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Zapraszam na lody: pyszne te lody mi też smakowały no mi też i chyba sobie dzisiaj kupię (teraz mam tydzień wpieprzania wszystkiego-przed o.) ja też mam taki tydzień ale czekam na @ i się doczekać nie mogę jupi jupi, będzie będzie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Kawika - z tym murkiem tak w ostateczności nie jest źle chociaż mogłoby go nie być pomyśl o sposobie jego dekoracji ale macie masę już zrobione a ogień - super w piecu wygląda wiesz nie jest taka tragedia jak myślałam (ale mogłoby go nie być ) coś wymyślę jeszcze nie wiem co ale dojrzeję do tej myśli pali się pali i jest w domku bbbaaaaaarrrrdddzzzzoooo ciepło ale masz fajnie z tym ciepełkiem ja też tak chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 aneta - pięknie masz mnie u kogoś tapety sie podobają, ale sama pewnie bym nie dała. zresztą zobaczymy co będzie Aneta, ja też chciałabym fotki :) zaraz będziesz miała dostałam dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Zapraszam na lody: pyszne te lody mi też smakowały no mi też i chyba sobie dzisiaj kupię (teraz mam tydzień wpieprzania wszystkiego-przed o.) ja też mam taki tydzień ale czekam na @ i się doczekać nie mogę jupi jupi, będzie będzie!!!!! mam nadzieję bo ja ciągle czekam na ten dywanik przed kominkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Tęsknota to uczucie które uświadamia nam jak bardzo kochamy druga osobę ładnie to napisałaś no bo wiesz ja czasem taka romantyczna jestem tylko czasami ??? no czasami bo tak to realistycznie patrze na wszystko czasami tak trzeba spojrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 06.10.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 u nas jeszce zimnica bo woda do grezjników nie puszczona i piec nie odpalony ale to ma byc jutro Anetina napisz czy jest w siedlcach jakiś sklep z dużym wyborem mebli Kawika napisz proszę jakie kolory wybrałas i z jakiej firmy bo chyba nie doczytałam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ja nie mam pojęcia ja nie stamtąd :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Kawika napisz proszę jakie kolory wybrałas i z jakiej firmy bo chyba nie doczytałam...... no nie doczytałaś bo nie napisałam zeźliłam sie wczoraj na cały świat i malowanie zostawiłam mojemu małżowi, co pomaluje to będzie, a co to nawet ja nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Zapraszam na lody: pyszne te lody mi też smakowały no mi też i chyba sobie dzisiaj kupię (teraz mam tydzień wpieprzania wszystkiego-przed o.) ja też mam taki tydzień ale czekam na @ i się doczekać nie mogę jupi jupi, będzie będzie!!!!! mam nadzieję bo ja ciągle czekam na ten dywanik przed kominkiem no ja o czym innym a ta o czym innym będzie będzie!!! DZIDZIUŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 a jak ci na jakieś pstrokate kolory pomaluje ???????????????? chociaz i tak niewiele cię słucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Zapraszam na lody: pyszne te lody mi też smakowały no mi też i chyba sobie dzisiaj kupię (teraz mam tydzień wpieprzania wszystkiego-przed o.) ja też mam taki tydzień ale czekam na @ i się doczekać nie mogę jupi jupi, będzie będzie!!!!! mam nadzieję bo ja ciągle czekam na ten dywanik przed kominkiem no ja o czym innym a ta o czym innym będzie będzie!!! DZIDZIUŚ u ciebie ???????????????????????????????????? :D :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 a jak ci na jakieś pstrokate kolory pomaluje ???????????????? chociaz i tak niewiele cię słucha śmieszne bardzo śmieszne a niech maluje jakie chce, gusta w kolorach to w sumie mamy podobne więc myślę że będzie można w tych ścianach zamieszkać, a jak nie ??? to i tak będe tam mieszkać bo nie będę miała wyjścia, najwyżej gdzieś pierdolnę sobie jakiś kwiatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 no normalnie siostra guza szukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts