aneta-we 06.10.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 u nas jeszce zimnica bo woda do grezjników nie puszczona i piec nie odpalony ale to ma byc jutro Anetina napisz czy jest w siedlcach jakiś sklep z dużym wyborem mebli Kawika napisz proszę jakie kolory wybrałas i z jakiej firmy bo chyba nie doczytałam...... ja nie Anetina ale z Siedlec. Meblami sie nie interesowałam. Największy sklep to chyba salon meblowy Janusz. Na razie nie byłam w żadnym, bede miała na początku tylko kuchnie i szafy robione na wymiar. Troche mebli zabiorę z mieszkania. Także nie powiem Ci czy jest coś ciekawego, ja sama po różne rzeczy jeździłam do W-wy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 a jak ci na jakieś pstrokate kolory pomaluje ???????????????? chociaz i tak niewiele cię słucha śmieszne bardzo śmieszne a niech maluje jakie chce, gusta w kolorach to w sumie mamy podobne więc myślę że będzie można w tych ścianach zamieszkać, a jak nie ??? to i tak będe tam mieszkać bo nie będę miała wyjścia, najwyżej gdzieś pierdolnę sobie jakiś kwiatek hihihihi wyobraziłam sobie ciebie klęczącą i malującą kwiatek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 i tu Aneta i tu Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 no normalnie siostra guza szukasz oj tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 a jak ci na jakieś pstrokate kolory pomaluje ???????????????? chociaz i tak niewiele cię słucha śmieszne bardzo śmieszne a niech maluje jakie chce, gusta w kolorach to w sumie mamy podobne więc myślę że będzie można w tych ścianach zamieszkać, a jak nie ??? to i tak będe tam mieszkać bo nie będę miała wyjścia, najwyżej gdzieś pierdolnę sobie jakiś kwiatek hihihihi wyobraziłam sobie ciebie klęczącą i malującą kwiatek :D a dlaczego na kolanach??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 a jak ci na jakieś pstrokate kolory pomaluje ???????????????? chociaz i tak niewiele cię słucha śmieszne bardzo śmieszne a niech maluje jakie chce, gusta w kolorach to w sumie mamy podobne więc myślę że będzie można w tych ścianach zamieszkać, a jak nie ??? to i tak będe tam mieszkać bo nie będę miała wyjścia, najwyżej gdzieś pierdolnę sobie jakiś kwiatek hihihihi wyobraziłam sobie ciebie klęczącą i malującą kwiatek :D a dlaczego na kolanach??????? no właśnie nie wiem ale raczej schylona nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 a jak ci na jakieś pstrokate kolory pomaluje ???????????????? chociaz i tak niewiele cię słucha śmieszne bardzo śmieszne a niech maluje jakie chce, gusta w kolorach to w sumie mamy podobne więc myślę że będzie można w tych ścianach zamieszkać, a jak nie ??? to i tak będe tam mieszkać bo nie będę miała wyjścia, najwyżej gdzieś pierdolnę sobie jakiś kwiatek hihihihi wyobraziłam sobie ciebie klęczącą i malującą kwiatek :D a dlaczego na kolanach??????? no właśnie nie wiem ale raczej schylona nie a męża mojego tam z tyłu nie widzisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 06.10.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 u nas jeszce zimnica bo woda do grezjników nie puszczona i piec nie odpalony ale to ma byc jutro Anetina napisz czy jest w siedlcach jakiś sklep z dużym wyborem mebli Kawika napisz proszę jakie kolory wybrałas i z jakiej firmy bo chyba nie doczytałam...... ja nie Anetina ale z Siedlec. Meblami sie nie interesowałam. Największy sklep to chyba salon meblowy Janusz. Na razie nie byłam w żadnym, bede miała na początku tylko kuchnie i szafy robione na wymiar. Troche mebli zabiorę z mieszkania. Także nie powiem Ci czy jest coś ciekawego, ja sama po różne rzeczy jeździłam do W-wy. no włąśnie pomyliły mi się Anetki Ja też narazie kuchnia i szafa wnękowa ale chce na BN miec kanapę a trzeba zamawiać nawet 10 tygodni wczesniej a w Wawie co polecasz? Kawika jakby mi pomalował małż na kolory przez siebie wybrane tobym miała biało wszędzie nawet kwiatki by nie pomogły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Kawika jakby mi pomalował małż na kolory przez siebie wybrane tobym miała biało wszędzie nawet kwiatki by nie pomogły no biały to i tak bym zniosła gorzej jak na sraczkowaty pomaluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.10.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 no włąśnie pomyliły mi się Anetki Ja też narazie kuchnia i szafa wnękowa ale chce na BN miec kanapę a trzeba zamawiać nawet 10 tygodni wczesniej a w Wawie co polecasz? Kawika jakby mi pomalował małż na kolory przez siebie wybrane tobym miała biało wszędzie nawet kwiatki by nie pomogły własnie za bardzo nic nie polecę. Jeździłąm na Bartycką ale suzkałam tam terakoty i glazury. A ostatnio to do IKEI ale kanapy tam bym nie kupowała. Ale na Trgówku jest cały kompleks i sa stoiska bizzar i kler i inne. Jest agata meble, kanap naprawde duzo i w różnych cenach. Rzuciłam tylko okiem w niedzielę ale wybierac nie miałam głowy ani czasu. Abym z przeprowadzką zdążyła to i na podłodze mogę siedzieć w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 a męża mojego tam z tyłu nie widzisz?? no własnie nie dlatego jesteś na kolanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.10.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 dziewczyny, o co chodzi z ta dzidzią??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 u nas jeszce zimnica bo woda do grezjników nie puszczona i piec nie odpalony ale to ma byc jutro Anetina napisz czy jest w siedlcach jakiś sklep z dużym wyborem mebli Kawika napisz proszę jakie kolory wybrałas i z jakiej firmy bo chyba nie doczytałam...... ja nie Anetina ale z Siedlec. Meblami sie nie interesowałam. Największy sklep to chyba salon meblowy Janusz. Na razie nie byłam w żadnym, bede miała na początku tylko kuchnie i szafy robione na wymiar. Troche mebli zabiorę z mieszkania. Także nie powiem Ci czy jest coś ciekawego, ja sama po różne rzeczy jeździłam do W-wy. no włąśnie pomyliły mi się Anetki Ja też narazie kuchnia i szafa wnękowa ale chce na BN miec kanapę a trzeba zamawiać nawet 10 tygodni wczesniej a w Wawie co polecasz? Kawika jakby mi pomalował małż na kolory przez siebie wybrane tobym miała biało wszędzie nawet kwiatki by nie pomogły ja tam kuchni miec nie będę będą tylko łóżka, biurko inwestorka w garderobach półki i szafa w wiatrołapie - i to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 a męża mojego tam z tyłu nie widzisz?? no własnie nie dlatego jesteś na kolanach hihihihihiih padłam i oplułam komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 dziewczyny, o co chodzi z ta dzidzią??? na nowy dom trzeba nowego potomka Kawika, na pewno u mnie nic nie będzie przynajmniej w tym miesiacu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 a męża mojego tam z tyłu nie widzisz?? no własnie nie dlatego jesteś na kolanach hihihihihiih padłam i oplułam komputer no wiesz jak nie Delfinka swego laptopa pluje, to ty teraz nie szanujecie sprzetu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.10.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ja tam kuchni miec nie będę będą tylko łóżka, biurko inwestorka w garderobach półki i szafa w wiatrołapie - i to wszystko kuchnia u nas musi byc. Duża rodzina, chłopaki na diecie bezmlecznej, ciężko byłoby bez kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ja tam kuchni miec nie będę będą tylko łóżka, biurko inwestorka w garderobach półki i szafa w wiatrołapie - i to wszystko kuchnia u nas musi byc. Duża rodzina, chłopaki na diecie bezmlecznej, ciężko byłoby bez kuchni. no będą lodówki, kuchnia, zlew nie będzie tylko mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 06.10.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 co do dzidzi to popieram - koleżanka sie przeprowadziła i w tydzień zmajstrowali a łóżka nie mieli Byłam w domotece i agacie itp ale wszytsko niewygodne znalazłam jeden wygodny komplet ale kosztruje 8 tyś na taki to i w 2010 nie będzie mnie stac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 dziewczyny, o co chodzi z ta dzidzią??? na nowy dom trzeba nowego potomka Kawika, na pewno u mnie nic nie będzie przynajmniej w tym miesiacu a już myślałam że na chrzest przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts