kawika 06.10.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 anetina do domu sioanetka-a ty jeszcze dzisiaj w pracy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 co do dzidzi to popieram - koleżanka sie przeprowadziła i w tydzień zmajstrowali a łóżka nie mieli Byłam w domotece i agacie itp ale wszytsko niewygodne znalazłam jeden wygodny komplet ale kosztruje 8 tyś na taki to i w 2010 nie będzie mnie stac ja mam łóżko ale czekam na dywanik przed kominkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 dziewczyny, o co chodzi z ta dzidzią??? na nowy dom trzeba nowego potomka Kawika, na pewno u mnie nic nie będzie przynajmniej w tym miesiacu a już myślałam że na chrzest przyjadę przyjedziesz, ale ... na jesień przyszłego roku ok ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 dziewczyny, o co chodzi z ta dzidzią??? na nowy dom trzeba nowego potomka Kawika, na pewno u mnie nic nie będzie przynajmniej w tym miesiacu a już myślałam że na chrzest przyjadę przyjedziesz, ale ... na jesień przyszłego roku ok ??? no to trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 anetina do domu sio anetka-a ty jeszcze dzisiaj w pracy?? już lecę do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 dziewczyny, o co chodzi z ta dzidzią??? na nowy dom trzeba nowego potomka Kawika, na pewno u mnie nic nie będzie przynajmniej w tym miesiacu a już myślałam że na chrzest przyjadę przyjedziesz, ale ... na jesień przyszłego roku ok ??? no to trzymam za słowo trzymaj do jutra miłego popołudnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 no papapa mąż zadzwonił że przyjedzie na nockę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.10.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 anetina do domu sio anetka-a ty jeszcze dzisiaj w pracy?? już lecę do jutra a ja dziś dłużej z racji ilości faktur. Jutro tez posiedze. ALe na codzień urywam się jak chcę więc coś za coś pa, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 anetina do domu sio anetka-a ty jeszcze dzisiaj w pracy?? już lecę do jutra a ja dziś dłużej z racji ilości faktur. Jutro tez posiedze. ALe na codzień urywam się jak chcę więc coś za coś pa, pa no to pa laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 06.10.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 i ja lece bo z racji potomka nie całkiem dorosłego pracuje 7 godzin ale jeszce tylko 10 dni i 8 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 i ja lece bo z racji potomka nie całkiem dorosłego pracuje 7 godzin ale jeszce tylko 10 dni i 8 godzin kurde chciałoby się dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 06.10.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Witam Cóz to za pyszności.... lodziki, kawusie mmmmmmmmmmmm... A ja dzisiaj mam lenia i pomimo, że będę zła jedząc jak to mój tato kiedys nazywał: - styropian, to uprażę popcorn Ale dzisiaj pogoda, za to 4 filmy sobie obejrzałam, leżąc w łóżku Pozdrawiam kobietki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.10.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Witam Cóz to za pyszności.... lodziki, kawusie mmmmmmmmmmmm... A ja dzisiaj mam lenia i pomimo, że będę zła jedząc jak to mój tato kiedys nazywał: - styropian, to uprażę popcorn Ale dzisiaj pogoda, za to 4 filmy sobie obejrzałam, leżąc w łóżku Pozdrawiam kobietki... oddam wszystkie lody i kawusie i inne słodkości za dzień słodkiego lenistwa z książką w łóżku albo z filmem . mam nadzieję, ze to leniuchowanie to nie ze względu na chorobę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 06.10.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Niestety angina ropna to częsta choroba w dzieciństwie... Potem był spokój, aż do momentu, gdy pobolewało mnie gardło i pobolewało, lekarz przepisał antybiotyk i niby miało to pomóc. Do momentu aż pewnego dzionka czułam normalnie jakby ropę w gardle, potem miałam problem z przełykaniem śliny i z jednego miasta musiałam jechac do drugiego miasta na pogotowie -bo miałam ropień okołomigdałkowy. Przyjeżdżała do mnie otolaryngolog, ale okazało się, że nie jest tak tragicznie. Silne antybiotyki miałam. Tak było kilka m-cy temu. Teraz gdy tylko czuję ból gardła to zerkam sama do lustra, czy oby dobrze? Od tygodnia jakoś albo przeziębienie, ale i gardło, stan podgorączkowy... Mam od lekarza antybiotyk Dalacin C, bo kaszle i gardło niezałdne... nie musze leżeć, ale dzisiaj leżałam sobie - wczoraj zrobiłam za dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 06.10.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Przypomniała mi się historia mojej kuzynki... Wiecie sam, jak człek prędzej weźmie jakąś tableteczkę z apteczki itp. zwłaszcza, gdy a to kaszel, to katar...przeszło to juz dobrze. Moja kuzynka wstała rano i szykowała się do pracy, staneła przed lusterm, chce pomalować rzęsy, a ona jednego oka nie może, dotyka twarz a ona pół twarzy nie czuje... Wystraszyła się, mąż pojechał z nią do lekarza, badania itp. ale okazało się, że to przechodzona grypa i powikłanie po grypie. Nie obyło się bez szpitala, leków dozylnych, masaży... Wszystko skończyło się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.10.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 no nieźle a ja często z grypą do pracy latam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 06.10.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Witam dziewczęta Kawika - staram się jak mogę i kiedy tylko mogę, ale twoich komentarzy ogarnąć nie mogę A mąż twój to ma chyba motorek w doopce ale pędzicie....bardzo dużo macie już zrobione...a teraz przed wami (i nami - bo będziemy podziwiać zdjęcia ) najciekawsza część programu.....kolorki ścian, mebelki, lampeczki....czyli wszystko to co tygrysy lubią najbardziej już nie mogę się doczekać Miśka toś się dziś wybyczyła no ale tobie się należy bo zapindalasz za trzech też bym chciała taki całodzienny seansik filmowy w łóżeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.10.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 a ja odwołuje, nie pisze się na leniuchowanie jesli to ma byc z chorobą Duuuużo zdrówka życzę http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/szampan.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 06.10.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 no to piknie - w czwartek wchodzI malarz a kolory nie wybrane żadne oprócz białych normalnie mnie zaskoczył - spodziewałam sie go od poniedzialku :wow: pierwszy raz na tej budowie ekipa jakas przyjdzie wczesniej niż bylo w planie oby.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.10.2009 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 edytkazet to tylko sie cieszyć trzeba. Jak domek będzie pomalowany to od razu widać efekty i tak inaczej się na niego patrzy Zrobi się prawdziwie domowo. Dzień dobry wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts