kawika 07.10.2009 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 cześć dziewczyny moje kochane Misia - ty uwazaj na to swoje gardelko i jak trzeba to leż grzecznie w łóżeczku aneta - ty czasu na lenia niestety nie masz, za dużo faktur sobie zostawiłaś kala - z grypą nie ma żartów, wbrew pozorob cholerstwo to wielkie margay - chłop motorka nie ma , ale mówi że niedługo to mu kręgosłup pęknie kolorki nie wiem jakie będą na oglądanie mebli się nie nastawiaj (chyba że kuchennych) a lampy - no cóż jeżeli w żarówkach jest coś pięknego to oczywiście zapraszam edytkazet - cieszyć się nalezy że ktoś chce pracować, więc dzisiaj sybcutko kolorki wybieraj aneta - dzień dobry jak zwykle pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.10.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 aneta - ty czasu na lenia niestety nie masz, za dużo faktur sobie zostawiłaś kawika, jakie zostawiłaś sobie? To są jedynie wczorajsze fakturki. Juz poskładane, dziś pakuję i wysyłam Nie lubie mieć zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 07.10.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam. kawika Nie wiem czy przeoczyłem ? Jak sprawdziła się wanna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam. kawika Nie wiem czy przeoczyłem ? Jak sprawdziła się wanna. czeeść noooo super było sprawdziła się bardzo. nawet nie wiedziałam że może być taka "wygodna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 i ja lece bo z racji potomka nie całkiem dorosłego pracuje 7 godzin ale jeszce tylko 10 dni i 8 godzin kurde chciałoby się dłużej polityka prorodzinna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 i ja lece bo z racji potomka nie całkiem dorosłego pracuje 7 godzin ale jeszce tylko 10 dni i 8 godzin kurde chciałoby się dłużej polityka prorodzinna NO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam Cóz to za pyszności.... lodziki, kawusie mmmmmmmmmmmm... A ja dzisiaj mam lenia i pomimo, że będę zła jedząc jak to mój tato kiedys nazywał: - styropian, to uprażę popcorn Ale dzisiaj pogoda, za to 4 filmy sobie obejrzałam, leżąc w łóżku Pozdrawiam kobietki... dobrze mieć lenia szkoda tylko, że z powodu choroby zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 no papapa mąż zadzwonił że przyjedzie na nockę i jak tam po nocce ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 aneta - ty czasu na lenia niestety nie masz, za dużo faktur sobie zostawiłaś kawika, jakie zostawiłaś sobie? To są jedynie wczorajsze fakturki. Juz poskładane, dziś pakuję i wysyłam Nie lubie mieć zaległości szybka dziewczyna z ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam. kawika Nie wiem czy przeoczyłem ? Jak sprawdziła się wanna. czeeść noooo super było sprawdziła się bardzo. nawet nie wiedziałam że może być taka "wygodna" my sobie możemy pomarzyć na razie będzie prysznic ale też wypróbujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 no to piknie - w czwartek wchodzI malarz a kolory nie wybrane żadne oprócz białych normalnie mnie zaskoczył - spodziewałam sie go od poniedzialku :wow: pierwszy raz na tej budowie ekipa jakas przyjdzie wczesniej niż bylo w planie oby.............. no to oby wszedł przed czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.10.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 aneta - ty czasu na lenia niestety nie masz, za dużo faktur sobie zostawiłaś kawika, jakie zostawiłaś sobie? To są jedynie wczorajsze fakturki. Juz poskładane, dziś pakuję i wysyłam Nie lubie mieć zaległości szybka dziewczyna z ciebie tylko, ze do 16-tej wczoraj siedziałam. A dziś trudno bedzie nadgonić tempo bo czeka nas tort w pracy a chcę jeszcze do "nowego domu" sie wyrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 no papapa mąż zadzwonił że przyjedzie na nockę i jak tam po nocce ??? nie wyspana, .... młoda o 3 przylazła i spała do rana (ja w środku ona z jednej strony, małż z drugiej) porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 a tort z jakiej okazji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 no papapa mąż zadzwonił że przyjedzie na nockę i jak tam po nocce ??? nie wyspana, .... młoda o 3 przylazła i spała do rana (ja w soku ona z jednej strony, małż z drugiej) porażka dba, by rodzeństwa nie przybyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.10.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 a tort z jakiej okazji ? audyt jakościowy wyszedł super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 a tort z jakiej okazji ? audytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 a tort z jakiej okazji ? audyt jakościowy wyszedł super to wiedziałam myślałam, że z tej okazji jakiś alkohol nie pomyślałabym o torcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.10.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 a tort z jakiej okazji ? audyt jakościowy wyszedł super to wiedziałam myślałam, że z tej okazji jakiś alkohol nie pomyślałabym o torcie alkohol to najwyżej po pracy, ale termin nie znany. Dziś torcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts