kawika 07.10.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 idę na godzinne szkolenie blee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 no właśnie - słuchający mąż?? czy ktoś takiego widział mój do nich nie nalezy, zawsze chce postawić na swoim i z murkiem mu się niestety udało mój nie słucha ale nie postawiłby murka, gdybym mu powiedziała, że ja nie chcę wie, ze ja wtedy zburzyłabym go :D ze mną nie ma łatwo no widzisz, a ja czasem wolę ustąpić ogólnie to ugodowa jestem jeżeli ktoś potrafi wszystko wytłumaczyć i wyjasnić tak jak trzeba ja niby tez ugodowa ale w kwestii domu, gdyby mąż miał głupi pomysł, to potrafiłabym zawalczyć ale na szczęście mamy podobne gusta wiem okazji do walki nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 idę na godzinne szkolenie blee daj znac, jak skończysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 07.10.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 cześć wszystkim a szczególnie gospodyni. W kwestii murku- zgadzam sie z tobą a nie z twoim mężem. Naraziłam się?Ale to jest subiektywne odczucie. Mamy podobne schody zabiegowe ale murka nie dam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 07.10.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam i ja u nas w pracy też mamy fają kierowniczkę zatem rozgrzanko z rana bo zimnica cholrena a jutro obrzeża przychodza robic .... Mam pytanie czy na scianach przy suficie zostawiacie pasek w kolorze sufitu czy nie? A ten murek to nie mógł byc zastąpiony balustradą? u mnie tak bedzie ... Przepraszam że nie doczytałam ale mam full roboty w pracy no i wybietram te koory i licze ile litrów farby a no i musze sie zabrac za te dokumenty do odbioru budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 idę na godzinne szkolenie blee daj znac, jak skończysz jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 cześć wszystkim a szczególnie gospodyni. W kwestii murku- zgadzam sie z tobą a nie z twoim mężem. Naraziłam się?Ale to jest subiektywne odczucie. Mamy podobne schody zabiegowe ale murka nie dam zrobić no co ty nie naraziłaś się nie daj murka zrobić nie daj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam i ja u nas w pracy też mamy fają kierowniczkę zatem rozgrzanko z rana bo zimnica cholrena a jutro obrzeża przychodza robic .... Mam pytanie czy na scianach przy suficie zostawiacie pasek w kolorze sufitu czy nie? A ten murek to nie mógł byc zastąpiony balustradą? u mnie tak bedzie ... Przepraszam że nie doczytałam ale mam full roboty w pracy no i wybietram te koory i licze ile litrów farby a no i musze sie zabrac za te dokumenty do odbioru budynku będzie pasek od sufitu tak było ustalane chyba że nagle coś się zmieniło ja chciałam balustradę, ale walkę przegrałam z pragmatyzmem mojego męża, były kłótnie i krzki , jak widać nic to nie dało wybieraj kolorki wybieraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.10.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam i ja u nas w pracy też mamy fają kierowniczkę zatem rozgrzanko z rana bo zimnica cholrena a jutro obrzeża przychodza robic .... Mam pytanie czy na scianach przy suficie zostawiacie pasek w kolorze sufitu czy nie? A ten murek to nie mógł byc zastąpiony balustradą? u mnie tak bedzie ... Przepraszam że nie doczytałam ale mam full roboty w pracy no i wybietram te koory i licze ile litrów farby a no i musze sie zabrac za te dokumenty do odbioru budynku będzie pasek od sufitu tak było ustalane chyba że nagle coś się zmieniło ja chciałam balustradę, ale walkę przegrałam z pragmatyzmem mojego męża, były kłótnie i krzki , jak widać nic to nie dało wybieraj kolorki wybieraj bo to nie takimi sposobami się załatwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.10.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 mój net ma dziś tempo ŻÓŁWIA http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/gun.gif http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/klne.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 jeżeli chodzi o mojego meża to w pewnych kwestiach trudno na niego jakikolwiek sposób znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 mój net ma dziś tempo ŻÓŁWIA http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/gun.gif http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/klne.gif ja miałam rano problem z netem, teraz ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ja nadal mam żółwia jako net a odnośnie męża Kawiki - żadne sposoby nie przekonały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.10.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ja nadal mam żółwia jako net a odnośnie męża Kawiki - żadne sposoby nie przekonały nie wierzę, nie ma takiej rzeczy co do której mojego nie można przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ja nadal mam żółwia jako net a odnośnie męża Kawiki - żadne sposoby nie przekonały nie wierzę, nie ma takiej rzeczy co do której mojego nie można przekonać no bo twój mąż to nie mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.10.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ja nadal mam żółwia jako net a odnośnie męża Kawiki - żadne sposoby nie przekonały nie wierzę, nie ma takiej rzeczy co do której mojego nie można przekonać no bo twój mąż to nie mój no szoda, żeby było inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ja nadal mam żółwia jako net a odnośnie męża Kawiki - żadne sposoby nie przekonały nie wierzę, nie ma takiej rzeczy co do której mojego nie można przekonać no bo twój mąż to nie mój no szoda, żeby było inaczej zazdrosna o swojego czy co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.10.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 zazdrosna o swojego czy co ?? kawika, moja mam mówi, ze "tego kwiatu to pół światu" A ja sie z nią nei zgadzam. Mi się trafił jakiś wyjątkowy egzemplarz. Szczęście w zyciu mam. Powinnam chyba jednak grać w totka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 zazdrosna o swojego czy co ?? kawika, moja mam mówi, ze "tego kwiatu to pół światu" A ja sie z nią nei zgadzam. Mi się trafił jakiś wyjątkowy egzemplarz. Szczęście w zyciu mam. Powinnam chyba jednak grać w totka. to się bardzo cieszę twoim szczęściem to graj w tego totka, może jak zgarniesz kilka milionów to forumowe siostry wspomorzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ja nadal mam żółwia jako net a odnośnie męża Kawiki - żadne sposoby nie przekonały nie wierzę, nie ma takiej rzeczy co do której mojego nie można przekonać mojego to ja tam do wszystkiego mogę przekonać właśnie jedzie prezent urodzinowy dla inwestorka ciort nie odbiera telefonu kuźwa chyba zamiast robić śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts