kawika 07.10.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 a co Inwestorek ma dzisiaj urodziny??? co kupujecie???? ps. gartki za stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 urodzinki za tydzień jedzie do niego - szczeniaczek - mała sunia od dziadków dostanie schody do antresoli od nas jeszcze jakieś rysunki na ścianę na antresoli idę poszukać zdjecie suni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 http://www.empikfoto.pl/albumy30/396587/928283/29617217_psiak.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.10.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 jaka słodka kuleczka!!!Alicja tez chce pieska, ale na razie chyba nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 my obiecaliśmy, że będzie miał, jak będzie potrafił sam dbać o maleństwoto ma być maciupci psiak husky jest za duży, ciagle chce się bawić, a jest większy niż dziecikundelek to taki opiekuńczy psiak - ale czasami się czuje za powazny dla dzieci, więc odchodzia to byłoby maleństwo od poczatku w rękach inwestorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 kurde jaka kochana sliczna ja też marzę o piesku, ale pewnie dopiero na wiosne sobie sprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.10.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ja właśnie byłam w nowym domu: Ł. ułozył panele w naszej sypilani, jest zamocowana umywalka w dolnej łazience i bateria a mój brat podłącza kontakty i włączniki. Po drodze odebrałam torcik. Częstujcie się:http://www.pulpecik.pl/Lekki_tort_z_owocami,1967,960,700,.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 pyszny torcik ja też już chcę panele buuuuu http://emoty.blox.pl/resource/beczy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 zdjęcie zmniejszyłam, by ci komentarzy nie rozwalać a panele ja już mam w pokoju inwestorka co prawda jeszcze nie zakończyli ich kłaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 zdjęcie zmniejszyłam, by ci komentarzy nie rozwalać dzięki mi to nie przeszkadza a panele ja już mam w pokoju inwestorka co prawda jeszcze nie zakończyli ich kłaść no wiem, ja jeszcze muszę chwilke poczekać, ale jak podłogi są to już tak inaczej się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.10.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 pyszny torcik ja też już chcę panele buuuuu http://emoty.blox.pl/resource/beczy.gif jeszzce troszkę, spokojnie http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/glasiu.gif U mnie nareszcie są wszędzie ale i przeprowadzka blisko a listwy nie wszędzie wybrane. Spadam na torcik pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 pyszny torcik ja też już chcę panele buuuuu http://emoty.blox.pl/resource/beczy.gif jeszzce troszkę, spokojnie http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/glasiu.gif U mnie nareszcie są wszędzie ale i przeprowadzka blisko a listwy nie wszędzie wybrane. Spadam na torcik pa no pa smacznego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 przyszłam na torcik załapę się jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 przyszłam na torcik załapę się jeszcze ? eeee aneta - już chyba wszystko zjadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 buuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 07.10.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ja tez chce panele ale jeszce ich nie kupiłam wybrane prawie mam tylko nie wiem na górze czy dawać takie same wszędzie? Jak Wy macie? A listwy jakie? plastikowe ? Mi sie podobają a mdf - prawie jak drewno ... piesek sliczny a tort niam prawie wybrałam - jeszce tylko wiatrołap... W pokoju małego nie wiem czy dac jeden kolor zieloniutki czy dac zielony i zółty hmmm i nie wiem czy w kuchni robić inny jak mam połączoną z jadalnią a potem z salonem czy taki sam jak w jadalni salonie - czyli jasminowo - beż jasny hhhmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 same wielkie wybory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ja tez chce panele ale jeszce ich nie kupiłam wybrane prawie mam tylko nie wiem na górze czy dawać takie same wszędzie? Jak Wy macie? A listwy jakie? plastikowe ? Mi sie podobają a mdf - prawie jak drewno ... piesek sliczny a tort niam prawie wybrałam - jeszce tylko wiatrołap... W pokoju małego nie wiem czy dac jeden kolor zieloniutki czy dac zielony i zółty hmmm i nie wiem czy w kuchni robić inny jak mam połączoną z jadalnią a potem z salonem czy taki sam jak w jadalni salonie - czyli jasminowo - beż jasny hhhmmmmmmmmm ja tez nie mam paneli kupionych wszedzie będą jednakowe kuchnia jadalnia i salon w jednym kolorze bo wszystko otwarte korytarz w innym ale w jakich to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 07.10.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 jak nie wiesz jak mąż już maluje??? czy znowu coś pomyliłam??????? Ja do salonu pastelowy jamin i jasny beż z duluxa a hall chyba cappucino z beckersa podoba mi się pudrowy róż z beckersa ale jak do hallu to chyba za różowy :/ poczekam na córcie i jej zafunduje gabinet karmazynowy przyplyw i dotyk mgły a na podłodze lisone colorado do sypialni kwitnący lotos a na kawałek ściany tapeka fioletowa i jakie panele? oto jest pytanie ......... kurcze teraz żałuje że dziennika nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 jak nie wiesz jak mąż już maluje??? czy znowu coś pomyliłam??????? nie pomyliłaś. zaczyna malować jutro a serio nie wiem jakie kolorki bo sam będzie wybierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts